شماره صفحه: 10 از 7598
با سلام خانم دکتر عزیز من تحت درمان نازایی بودم که تبخال تناسلی گرفتم الان 6 ماه گذشته و من این 6 ماه جلوگیری داشتم تازگی آزمایش ab hsv دادم که igg2.0 بود و igm3.4 بود نظرتون چیه؟ میشه دیگه جلوگیری نکنم؟ و واسه ادامه درمان اقدام کنم؟این تیتر مشکلی نداره؟
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 3 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز من 6ماهه باردارم.و قصد دارم طبیعی زایمان کنم.یکی به خاطر اینکه بیمه درمانی ندارم و یکی هم وضعیت بهبود بعد زایمان چنین تصمیمی دارم.راستش از درد زایمان طبیعی خیلی می ترسم.دکتری که تا حالا پیشش می رفتم فهمیدم برای زایمان طبیعی نمیاد و چون بیمارستانش دولتیه از این زیر دست دانشجو ها بیافتم وحشت دارم و این مساله به ترش از زایمانم هم اضافه شده..شما رو یکی از دوستام معرفی کرد و خیلی ازتون تعریف کرد .به این خاطر مزاحمتون شدم بپرسم ایا شما برای زایمان طبیعی بالای سر بیمارتون میرید؟و اینکه آیا بیمارستانی که خودتون هستید ممیتونید بهم معرفی کنید که هزینه هاش بالا نباشه.پیشاپیش از پاسخ دهی تون ممنونم.سپاس از اینکه وقت گذاشتید و سوالم رو خوندید.
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 3 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دكتر عزيز علت چسبندگي را با معاينه داخل رحمي متوجه شدند ولي من دوسال پيش هيسترسكوپي كرده بودم وچيزي نشان نداده وهمه چيز خوب بود ولوله ها هم باز بوده (ايشون هيسترسكوپي من را هم ديدند)
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 3 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام اول بهمن نزديكي مشكوك داشتم كه قرص اورژانسي خوردم. 8 و 9 بهمن لكه بيني داشتم. از صبح به شدت زير دلم درد ميكند. مدت 4 روز است ترشح بي بو دارم به طوريكه لباس زيرم خيس ميشه. بعد از دفع ادرار هم درد زيرشكم دارم. دليل اين دردم عفونتاست يا قرص اورژانسي يا چيز ديگه اي؟ ممنونم كه برام وقت ميگذاريد و مثل سوالات قبلم به خوبي پاسخ مي دهيد.
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 3 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام،ایا سونو بیوفیزیکال پروفایل و کالرداپلر همان سونو سه بعدی است؟یا سونو رنگی است؟ دکتر ضرر داره؟
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 3 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام آیا شستشوی ناحیه تناسلی با آب و یا استحمام در دوران پریود مشکلی ایجاد می کند؟باتشکر
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وقت بخیر خواهرزاده خانم خدمتی هستم .میخواهم جواب آزمایش و سونو را خدمتتون ارسال کنم لیکن موفق نمیشوم اگر آدرس ایمیل یا شماره فکس دارید که بتونم مدارک رو بفرستم ممنون میشوم با تشکر
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وقت بخیر خواهرزاده خانم خدمتی هستم .جواب آزمایش و سونو را خدمتتون ارسال کردم منتظر پاسخ شما هستم .با تشکر
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید من تو هفته 17 بارداری هستم می خواستم بدونم برای جلو گیری از ترک شکم چه چیزی خوب هست که استفاده کنم کرم های ایرانی مثل سینره واقعا خوب هستند یا کرم های خارجی واقعا جلو گیری می کند. با تشکر
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید. من با شرایط قاعدگیهای منظم روز سوم پریودم ناشتا آزمایش خون دادم و جوابش: FSH result:2.6 normal range:Fol.Phase:3.0-12.0 LH result:10.1 normal range:Fol.Phase:0.5-10.5 17-OH-Progestrone result:1.4 normal range:Follicular Phase:0.2-1.3 DHEA-SO4 result:1.1 normal range:0.03-5.88 Ferritin result:28.6 normal range:10-124 و 21 روز بعد از شروع اولین روز پریودم سونوگرافی: مختصر افزایش ضخامت آندومتر که به 7میلیمتر میرسد مشاهده میشود. تخمدان راست با ابعاد 34*21میلیمتر و تخمدان چپ با ابعاد 29*22میلیمتر مشاهده میشود. هر دو تخمدان دارای نواحی اکوفری متعدد و کوچک غالبا محیطی میباشند که شبیه تخمدانهای پلی کیستیک میباشند. من یکسال دیگه میخوام واسه بارداری اقدام کنم و متخصص زنان بدون اینکه تستای تکمیلی تخمدان پلی کیستیک رو مثل مقاومت به گلوکز و ... رو در موردم چک کنه بهم گفت با اینکه نتیجه هورمونات تو رنج نرمال آزمایشگاهه ولی نسبت ال اچ به اف اس اچ مهمه که چون مال من 5 برابره و سونوگرافی گفته شبیه پلی کیستیک پس یه درصدی تنبلی تخمدان دارم و برام 150تا قرص متفورمین 500 را برای مصرف تقریبا سه ماهه نوشت. آیا بعد از اتمام داروی متفورمین برای کنترل و نگه داشتن سطح طبیعی هورمونهام مجبور به ادامه مصرف این دارو یا داروهای مشابه آن هستم؟ خانم دکتر آخه میخوام بدونم اگه درمانم تا آخر عمرم ادامه داره با متخصص طب سنتی مشورت کنم. ممنون از پاسختون
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید من پریودم دو ماهه نامنظم شده 3 دی باید پریود میشدم ولی نشدم ازمایش بتا منفی بود رفتم سونو گفتن کیست داری تو تخمدان چپت به سایز 29*24دکتر برام قرص مدروکسی پروژشترون تجویز کرد تا 3 ماه...سوالم اینه ایا تشخیصشون درست بود چون تو نت سرچ کردم نوشته بود این قرص برا تنظیم قاعدگیه ...ایا کیستو از بین میبره؟
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید من دو ماه بود پریودم عقب می افتاد حدود 10 روز...تاریخ اخرین پریودم 3 دی ماه بود ولی هنوز پریود نشدم رفتم دکتر سونوگرافی نوشت برام گفتن که تو تخمدان چپت کیست داری به سایز 29*24 و برام قرص مدروکسی پروژسترون نوشتن تا سه ماه مصرف کنم...ازمایش بتا دادم منفی بود...حالا به نظرتون تشخیصشون درست بوده چون تو نت سرچ کردم این قرص واسه تنظیم قاعدگیه سوالم اینه ایا کیستم از بین میبره؟تصویرشم براتون ضمیمه کردم ممنون میشم زود جواب بدین
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر مهربون. روز و روزگار خوش. من عقد کرده ام و ان شاء الله ده فروردین قرار است عروسی کنم. برای اینکه در آن روز دغدغه نماز نداشته باشم که قطعا وضو گرفتن و نماز خواندن با لباس و آرایش سخت است می خواستم بفرمایید به چه شکل می توانم تنظیم کنم که در آن روز اواخر پریودی ام باشد. تاریخ آخرین پریودی 27 دی بوده. در ضمن بهترین راه پیشگیری بارداری چیست؟ آیا استفاده از کاندوم برای آقای است؟ در آن صورت اگر در حین رابطه پاره شود باید از روشهای اوراژانسی که در سایتتان اشاره شده استفاده کرد؟ سپاس بیکران. شاد و آرام باشید
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وقت بخیر خواهرزاده خانم خدمتی هستم .جواب آزمایش و سونو را خدمتتون ارسال کردم منتظر پاسخ شما هستم .با تشکر
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشيد ايا چسبندگي رحم با پني سيلين و هيدروكورتيزول وجنتامايسين بر طرف ميشود براي ناباروري پيش پزشكي رفتم كه تشخيص چسبندگي رحم دادن وبه من اين دارو هارو دادن ومن كمي نگرانم كه شايد نبايد اين داروهارو مصرف كنم
( این سوال 4 روز قبل مطرح شد و 4 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 10 از 7598