شماره صفحه: 1070 از 7944
ضمن عرض سلام و تشکر بابت سایت خوبتون. من چهار ماه ک عقد کردم و با همسرش رابطه کامل داریم از روز دوم پریودی مه قبلم شروع ب خوردن قرص ال دی (همین قرصایی ک قیمتشونم خیلی پایینه و در تمام داروخانه ها موجوده)کردم.توی سایت ها خوندم ک قرص ال دی از یه هفته بعد از شروع اثر میکنه و منم از روز هفتم رابطه داشتم.الان قرص ها تموم شده ولی تو فاصله هف روزه هنوز پریود نشدم.البته امروز روز سومه احتمال بارداری هست؟و این که من به جز قرص هیج جلوگیری دیگه ای نداشتم در این ماه ک سری اول مصرف قرص ها بوده.ممنون میشم اگ زودتر جوابمو بدین..با تشکر..
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دوباره بی اندازه ممنونم از جوابتون برای سوال قبلم لطفا بفرمایید که amh=1.8 { female 31_40: 0.14-10.40 } مشکلی برای بارداری نداره؟ یعنی نشون دهنده ذخیره تخمدانی کم نیست؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر من یک ماهه هیچ رابطه ای نداشتم با همسرم.ماه پیش هم منی طاخل واژنم ریخته نشد و از قرص استفاده کردم و بعد پریود شدم.اما الان 2روزه عقب افتاده پریودم.تست گذاشتم منفی بود.از استرس میشه؟؟و این که بار اول بود از اووسبز استفاده میکردم ممکن رو هورمونام اثر گذاشته باشه؟؟قبلا اچ دی استفاده میکردم.احتمال بارداری هست؟؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام من 27 سالمه ویه پسر 3سال 5 ماهه دارم ک تواین مدت همیشه از قرص جلوگیری تریرفازیک استفاده کردم...واینکه اگه من 21 عددقرص ک تموم کردم و5 تا 6 روز بعدش پریود میشم یعنی اینکه مطمئن باشم ک دیگه باردارنیستم؟!چونکه یه خورده شکمم بزرگ.شده میگم شاید باردارم بااین وجود ک قرص میخورم وپریود هم میشم ولی مدت خونریزی خیلی کمه درحد 2 تا 3 روز، ممنون میشم جوابم روبدین باتشکرازشما...
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید من حدود 6 ماه پیش یک سقط داشتم پس از انجام عکس رنگی در جواب آمده است" در سری کلیشه ها عدم تقارن در کورنها و فرورفتگی در فوندوس نشانگر یکنوع واریاسیون آناتومیک می باشد. لوله چپ از ماده حاجب پر شده ناحیه ایسمیک لوله باریک و قسمت دیستال چرخیده و پیچیده و در مجاورت بدنه رحم قرار دارد. لوله راست با وجود بکار بردن تدابیر لازم تا ناحیه بین جداری از ماده حاجب پر شده و Compelet obstruction در قسمت اعظم لوله نمایان است. در کلیشه d که ماده حاجب به علت فشار تزریق از جداره راست کاویته به خارج نشت کرده و وارد پلکسوسهای وریدی اطراف رحم گردیده در کلیشه کنترل لوله چپ باز و ماده حاجب توسط لوله مذکور وارد حفره لگن گردیده است" همچنین آزمایشات عفونی، ایمنی، تیرویید و ... نرمال بوده است با توجه به اینکه لوله راست کاملا بسته است دکتر اجازه بارداری مجدد داده آیا با این شرایط احتمال بارداری خارج رحمی برای من وجود ندارد؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
از 6ماه بعد از ازدواجم اقدام به بارداری کردم که تا 8ماه بعداز اقدام باردار نشدم و به پزشک مراجعه کردم.و بعد از انجام ازمایش متوجه شدم که prolaktin 96.5هستش.و 2بسته داستینکس که حاوی 4عدد قرص بود رو مصرف کردم و بعد از ازمایش پرولاکتینم به 21.3رسیدو پزشک چیز دیگه ای رو تجویز نکردن.بعد از اون ب مدت 3ماه درمان رو کنار گذاشتم و بعد ازمایش دادم ک باز مقدار پرولاکتین 76.5بود .ب پزشک دیگه ای مراجعه کردم و6بسته داستینکس تجویز کردن بعد خوردن قرصا پرولاکتین من 17.5شد.بعد یه دوره دیگه درمان رو کنار گذاشتم باز بعد یک مدت پرولاکتین بالا رفت و این بار 2بسته کابرلین تجویز کردن که حاوی 20قرص بود.ومن قرصا رو نصف مصرف کردم و درمان رو قطع کردم.الان مدت 2ساله که اقدام ب بارداری کردم.سیکل پریودیم منظم بود ولی الان ی مدته که کاملا نامنظم شده و سیکل اخرین پریودیم 42روزه بوده. ودر اخرین سونوگرافی رحم و تخمدانها سایز فولیکول که انجام دادم: رحم با اکوی پارانیشمال یکنواخت و ابعاد طبیعی 40*33*63 میلیمتر دیده میشود.در نواحی جسم رحم،فوندوس وسرویکس توده فضاگیر و میوم مشاهده نگردید.افتراق اندومتر ومیومتریال نرمال است.ضخامت خط اندومتر 9.5میلیمتر است.هر دو تخمدان اکو و ابعاد نرمال دارند. سایز بزرگترین فولیکول در تخمدان راست 9mm،20mmو در تخمدان چپ 5mmمیباشد.چند سی سی مایع ازاد در کلدوساک مشاهده شد.. حالا میخواستم نظرتون رو راجع به مشکلم بدونم باید چیکار کنم شما چه تشخیصی میدین
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.یک سال است ازدواج کرده ام.در این مدت از قرص و کاندوم استفاده کردم که مصرف قرص از اسفند ۹۳ قطع شد.ماه گذشته دچار عفونت شدم که درمان شد.کم کاری تیرویید دارم و تحت نظر پزشک غدد هستم.حدود سه ماه است که دچار خشکی واژن شدم که باعث احساس درد و سوزش هنگام رابطه شده و این بسیار آزار دهنده است.چون در حال اقدام برای بارداری هستم نمیتوانم از روان کننده ها استفاده کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.در گذشته ترشحات خیلی مناسبی داشتم که با شروع رابطه جنسیم رفته رفته کمتر شد. درمان چیست؟ سپاس از شما
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خدا قوت خانوم دکتر.... واسه سنو آنومالی توی 20 هفتگی رفتم که تو جواب سنو گرافیم یه چیزی نوشته که نگران کننده و مشکوک به نظر میرسه : در بررسی سونوگرافی به روش 2D ناهنجاری ماژور در جنین دیده نشد. ( R/O قطعی ناهنجاری های کوروموزومی با آمنیوسنتز امکان پذیر می باشد.) اگه میشه بفرمایید مشکل چیه و آیا جای نگرانی هست یا طبیعیه؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید خانم دکتر عزیز از دیشب خیلی نگرانم با عرض معذرت دیسب با همسرم نزدیکی داشتیم ولی فکر میکنم دستم به منی اغشته بود ایل امکان بارداری وجود ندارد اخه نمیخوام فعلا بچه دار شیم به زمان پریودم هم دو هفته مونده، چیکار کنم بفهمم باردار نیستم نگرانم،ایا تست خانگی یا ازمایس نشان میدهد؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر خسته نباشید.من تو هفته17بارداری هستم.تو از مایش ادرار م خون دیده شدوrbc:50-100دکترم برام سونوی کلیه نوشت ک همه چیش نرمال بود.دکترم ک جوابو دید گفت کار خاصی نمیخواد بکنی.مشکل من از کجاس؟نباید دارو بخورم؟این خون مشکل ساز نمیشه؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکتر خسته نباشین، من ۲۳ سالمه۲ هم هست که ازدواج کردم، ۲ بار برای بارداری اقدام کردم، این ماهم در روزهای تخمک گذاریم یک روز در میان اقدام کردم، درست از ۱۰ روز بعد اسپاسم شکم داشتم به صورت شدید، دور نافم هم خیلی درد میکرد، حالت تهوع هم دارم، سینه هام هم متورم شدن، چند روز بعد از اقدام آزمایش بتا دادم منفی بود، بی بی چکم زدم منفی بود، حالا ۲ روزه پریودم عقب افتاده، دردام الان خیلی کم شده، درد پریودم ندارم اصلا فقط حالت تهوع و سوزش سر معده دارم، الان من آزمایش بدم یا فعلا صبر کنم به نظرتون؟؟؟ طاقت ندارم اصلا، تورو خدا زود جوابمو بدین ممنونم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و مرسی برای وقت ارزشمندتون برای جواب. واقعا ممنون لطفا آزمایش من رو تفسیر کنید: (سیکل من منظم و 28-30 روزه است و برای لکه بینی که بعضی از سیکلها دارم آزمایش انجام شده. البته این دوره که تست وسطش انجام شده 26 روزه بوده: چهار روز لکه بینی داشتم و بعد پریود شدم و تست روز 14م دوره انجام شده و من روز 26م دوره پریود شدم) amh=1.8 {female 21-30: <0.02-10.39 female 31-40 : 0.14-10.40} t4=8.7 ref range:4.5-12.6 t3=1.3 ref range:0.6-2.2 t3 uptake 30% ref range:25-35 t.s.h=2.2 ref range:0.33-6.16 fsh=2.3 {female (follicular phase):1.5-9.7 midcycle: 8-20 luteal phase: 1.1-7.2 postmenopause:30-110} l.h=6.4 {female (follicular phase):1-11 midcycle: 10-18 postovulatory: 1-14 postmenopause:8.1-44 prolactin=15 woman1.2-28.5 oh progestron=1.3 { postmenopause:0.13-0.51 luteal phase:0.6-2.3 follicular phase:0.1-0.8 after acth stimulation:<3.2} dhea so4=1.6 women: 0.03-5.88
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.ایا خوردن دمکرده عناب و عرق شاهتره در ماه هشت و نه بارداری ضرر نداره؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر خسته نباشید.خانوم دکتر ممکنه 1 ماه پس از رایطه بتا خودشو تو خون نشون نده؟و ایا ممکنه 1 ماه بعد از رابطه با بتای منفی فرد باردار باشد؟شرمنده خانوم دکتر مصرف اورژانسی ldروی بتا موثر است؟اگه لطف بفرمایید به هر سه سوالم پاسخ دهید ممنونتان میشوم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و احترام سوالم این هست که با وجود کیست ساده ۳۰ میلی متری میتوان باردار شد؟ بارداری محقق میشه؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1070 از 7944