شماره صفحه: 1128 از 6575
با سلام و خسته نباشید
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید. سوال من در مورد واکسن گارداسیل است. می خواستم بدونم با توجه به اینکه سن تزریق این واکسن تا 26 سالگی است، آیا تزریق آن برای من که در سن 28 سالگی هستم فایده ای دارد؟ آیا ممکن است در صورت عدم تزریق واکسن به بیماری زگیل تناسلی مبتلا شوم؟ و آیا راهی هست که بفهمم شریک جنسی من آلوده به ویروس hpv هست یا نه؟ بسیار ممنون و سپاسگذار
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
man 3 sal ast ezdevaj kardam do bar hamele shodam va har do bar be elate roshd nakardane janin majboor be seght shodam ke dr mige be senam marboot mishe choon hameye azmayeshate man va hamsaram tabiii hast be nazaretoon momken hast betonam bachr dar besham?
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید آیا درسته که پایین بودن پرولاکتین مانع لانه گزینی میشه ؟ دوستم برای بارداری اقدام میکنه و پرولاکتینش 0/4 و رنج آزمایشگاه 6-30 است میخوام ببینم پایین بودن پرولاکتین هم مانع بارداری میشه ؟ممنون
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من تازه ازدواج کردم در اولین نزدیکی که با همسرم داشتم خونریزی حاصل نشد اما خانمم درد شدیدی داشت میخواستم بدونم خون نیومدن دلیل بر اینه که خانمم پرده نداشته خواهشا شفاف و واضح جواب بدین ممنون
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر.من هفته 25 بارداری هستم هفته 23 آزمایش تحمل گلوکز و ادرار دادم چند مورد توش بوده که نگرانم کرده مواردی که مورد داره رو براتون مینویسم لطفا راهنماییم کنید ممنون و سپاسگذارم. W.B.C 12.7 4.5-11 High , Lymphocyte 20.9 % Low , Keton 1+, Bacteria Rare و اینکه با Ph اسیدی خودمو باید با اب سرکه بشورم یا اب جوش شیرین؟؟ اون دو مورد اول که های و لو هستش مشکلی برای بچم نداره؟؟ ممنونم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ببحشید من در سوالی که پزسیده بودم یه اشتباهی کردم اندازه فولیکول 16 بود . ( سونو در روز 14 ام انجام شده بود وکیست ساده 38 میلی بوده و اندومتر 7 میلی ( قبل از سونو hmg استفاده شده ) حالا میشه از hcg استفاده بشه؟ ممنونم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید.من 3ماه پیش بچم در 37هفتگی زودتراز زمان سزارین مرده به دنیاامدضربه روحی شدیدی خوردم از اون موقع با سایت شما اشنا شدم هرروز میام بسایت سر میزنم ارامش وامید میگیرم دست گل شمارو میبوسم.من قبل بارداری مشکل pcoداشتم وبامتفورمین حامله شدم الان هم میخورم این ماه قرص کلومیفن ازروز پریود روزی 3تا تا 5روز خوردم خیلی امیدوارم حامله بشم چندروزه رحم وزیر دلم درد میکنه نمیدونم به چه دلیل ممکنه بدلیل کلومیفن باشه ؟کی ازمایش بتا بدم معلوم میشه حامله هستم یانه خیلی منتظر حاملگی دوباره هستم دارم دیونه میشم کمکم کنید.ممنون
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
بهترین زمان برای استفاده آسپرین چه ساعتیه؟آیا باید بامعده خالی مصرف کنم؟
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.بابت ازمایشی که فرستادم گفتیدکه به چه علت این ازمایش هورمونی انجام شده ودرچه روزی ازدوره پریودی؟بایدبگم که درروزسوم پریودی این ازمایش هورمونی انجام شده وعلت مراجعه به دکتربخاطرعدم ناباروری درمدت 7ساله که دکتربامعاینه گفت که دارای عفونت شدیدواژن میباشدحالا ازتون خاهش میکنم جواب ازمایشی که براتون فرستادمو،بدیدخاهش میکنم.باتشکرفراوان
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
مرسی فداتون بشم خداروشکر حالم بهتره،میبوسمتون.
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خسته نباشید.خانم دکتر بین نظر دو پزشک موندم.یکی قرص استرادیول والرات از شب8 قائدگی تجویز کرده و دیگری اعتقاد به استفاده ندارد.ضخامت آندومترم در 13 سیکل حدودا 7 است.حالا به نظر شما بهتر استفاده کنم؟ممنون
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من 36 هفته و 3 روز باردارم آزمایش ادرار داده ام که جوابش به این صورت است: COLOR YELLOW----APPEREANCE CLEAR---SPECIFIC GRAVITY 1.005---PH 6---proteins NEG Bilirubin NEG---GLUCOSE NEG---KETONES NEG---BLOOD TRACE---Hemoglobin NEG NITRITE NEG---W.B.C 1-2---R.BC 2-3---EPITHELIAL 4-5---BACTERIA NEG---Cast not seen crystal not seen آیا جواب آزمایشم مشکلی را نشان می دهد؟؟
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من برای مسافرتم که پریود نشدم 10روزقبل ازشروع پریودم شروع به خوردن قرص الدی کردم دقیقا 5شب شبی 1عدد خورده بودم که مسافرتم کنسل شد ومن قرص قطع کردم الان 8روز از قطع قرص گذشته ولی هنوز پریودنشدم ایا واسه پریودم دارو باید استفاده کنم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر عزيز، ٢٦ مرداد سال قبل عليرغم ميل باطنيم و بدون دليل قانع كننده در بيمارستان بهمن سزارين شدم و از اين موضوع بشدت ناراحتم (بارداري اولم بود)، آيا اگر دوباره باردار بشم بشرط افقي بودن برش رحم ميتونم طبيعي زايمان كنم؟ و آيا شما اين كارو انجام ميديد؟ اگر انجام نميديد آيا ميشه پزشك ديگري رو به من معرفي كنيد؟ با سپاس بسيار
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1128 از 6575