شماره صفحه: 1217 از 7762
باسلام وخسته نباشیددیروزجواب ازمایشموفرستاده بودم وازتون خواسته بودم تاتفسیرش کنیدوشماگفته بودیدکه این ازمایشات به چه دلیل ودرسیکل چندم قاعدگی است؟بخاطرترشحاتی که دارم ونامنظم بودن قاعدگی ازمایش دادم میخاستم بدونم اختلالات هورمونی دارم یانه. اخرین باردوبهمن پریودشدم الان که سه اسفنده هنوزنشدم همیشه نامرتبه F.s.h. 4.49 Ih. 2.79 Beta. Hcg. 0.8
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام. من 9بهمن پریود شدم که پریودم طبیعی بود و 6روز طول کشید.و در فاصله 24روز از پریود قبلیم شروع شد.در تاریخ 25بهمن به مدت 4روز لک بینی خفیف داشتم که رنگش مایل به قهوه ای بود.همراه با دل درد و کمردرد.بعد از اتمام لک بینی هم دردام ادامه دارد.امرورز کمی تهوع و سرگیجه هم دارم.من در دوران نامزدی هستم و با همسرم ارتباط سطحی دارم.و دخول نداریم ولی باکره نیستم. در تاریخ 16، 17و 23بهمن رابطه سطحی داشتیم.ولی احتمال میدم ممکنه قطره ای از آب منی به دهانه واژنم رسیده باشه.میخواستم ببینم آیا علت لک بینی و تهوع میتونه بارداری باشه؟؟ یا علت دیگه ای داره؟؟؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من بعد از اولین زایمانم واسه جلوگیری از قرصای ال دی مصرف میکرم تادو سال بعدش طبیعی الان قصد باردار شدن رو دارم اما چند ماه هست که جلوگیری نمیکنم اما حامله نمیشم میخواستم ببینم امکان داره عوارض اون چند سال مصرف قرصا باعثش باشه اگه احتمال داره تا چند وقت دیگه نمیتونم باردار بشم ؟باتشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید من همیشه مزاحمتون هستم خانم دکتر من چکاپ کامل قبل بارداری انجام دادم که Amhام شد 1.4 که شما گفتن نرماله اما دکتر شیراز گفت آی وی اف کن اما به لطف خدا و کمک شما من این ماه بدون هیچی باردار شدم شما گفتین ادامه بدم تا طبیعی باردار شم و همینطور شد خانم دکتر چون دکتر به من ترس داده این از 27 دی که تاریخ آخرین پریودمه 37 روز میگذرد آن تیتر بتا دادم و 2100 شده ولی بازم ترس دارم احساس،میکنم باردار نیستم هنوز مراجعه به دکتر نکردم یعنی من واقعا باردارم خانم دکتر فقط کمی کمردرد و کمی سر کشیدن زیر شکم و سینه دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر گفتم شاید عکسی که فرستادم نیاد جواب آزمایش و تکرارش رو براتون میفرستم.ممکنه بگین مشکلم چیه؟ WBC:11.85 بوده که شده:11.46* HCT:34.0بوده که شده35.8* Lympho:19 بوده که شده 25% ضمن اینکه 16 هفته و دوقلو باداردارم. خیلی ممنون ( این سوال 16 ساعت قبل مطرح شد و 15 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) این تغییرات دو پارامتر ازمایشتان طبیعی است.چه مشکلی در حال حاضر دارید؟*****مشکل خاصی ندارم این آزمایشارو از طرف بهداشت برام نوشتن.یعنی این بالا و پایین بودن جدی گلبول ها جدی نیست؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید بعد از 4 سال از زایمانم میگذره الان سینه هام دارن کمکم آب میشن و افتاده لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم آیا قرص خاصی باید استفاده کنم ؟منظورم از آب شدن سینه اینکه داره پوچ و کوچیک میشه .ممنون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.من یک ساله اقدام به بارداری کردم ولی باردارنشدم.لوله چپم یه کم چسبندگی داره.دوماه کلومفین استفاده کردم ماه اولدوتا فوایکول 13و18داشتم ماه دوم یه دونه 21داشتم .ولی باردارنشدم.جواب آزمایش هورمونم که مرداد ماه دادم به این صورته TESTOSTERON:0.9 NORMAL:0.2-102 DHEA-SO4:2.2 0.03-5.88 FSH:10.3 FOLICULAR PHASE:1.5-9.7 LH:13.1 1-11 PROLACTIN:456 BEFORE MENOPAUSAL:118-555
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خانم دکتر میشه نظرتونوراجع به ماموگرافی من بفرمایید ماموگرافی دوطرفه در نماهای استاندارد به عمل آمده افزایش گلوبال دانسیته در هر دو پستان مشاهده میشود که بررسی جزییات را مشکل تموده است با وجود این علایمی دال بر توده یا میکروکلسیفیکاسیون مشکوک مشاهده نمیشود سونوگرافی کنترل توصیه میگردد لنف نودهای اگزیلاری دو طرف مشاهده میشودincomplete study acr=4= (b0=birads(o روز سوم پریودم انجام دادم با تشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من 20روز تاخیر پریود دارم روز 20تاخیر پریودم سنوگرافی لگن انجام دادم همه چی نرمال بود وضخامت اندومترم 8ایا با این ضخامت امکان دارد من باردار باشم؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز.خانم دکتر من فرزندم 6 ماهش تمام شده و 3 ماهه که پریود شدم الان که غذای کمکی رو شروع کردم میتونم از قرصای جلوگیری مثل یاسمین استفاده کنم؟در ضمن الانم شیر میدم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وخسنه نباشید من 3سال ازدواج کردم وقصد بارداری دارم قفل از بارداری تمام سونوهای مورد نیازو دادم مشکلی نبود سه ماه جلوگیری ندارم اما جواب نداد شوهرم در زمان مجردی واریکوسل یکطرفه عمل کردا از این ماه از کیتهای تخمک گزاری استفاده میکنم اما همش منفی ممگن تخمک گزاری نداشت باشم چکار کنم زودتر نتیجه بگیرم باتشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من در هفته 9 بارداری هستم tsh من قبل از بارداری 5.86 بوده و دکترم برام قرص لووتیروکسین نصف قرص تجویز کرد و 1 ماه بعد از خوردن قرص باردار شدم و دوباره ازمایش دادم tsh من شده بود 5.45 دیروز رفتم دکتر غدد قرصم را روزی 1 دونه کرده حالا خیلی نگرانم که نکنه در این 9 هفته تاثیر بدی روی مغز بچه گذاشته باشه لطفا راهنمایی کنید و مرا از نگرانی دراورید
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من با قد 164 .وزنم 86 کیلو است و اقدام به بارداری کردم دوست دارم تحت نظر شما باشم ولی خواستم بپرسم چون چاق هستم منو توی ویزیت دعوا نمی کنید؟ :دی
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من در هفته 23 هستم این سری دکتر برام فرفولیک و کلسیم و ویتامین ی3 و پریناتال تجویز کرده.. در مورد فولیک اسید چیزی نگفت. بازهم باید این قرص رو ادامه بدم؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
در گزارش سونوگرافی تعیین حاملگی مواردی ذکر شده است که باعث سوال اینجانب گردیده در این گزارش عنوان شده سن حاملگی طبق دیامتر 6/56=gs و مطابق با 5 هفته و یک روز می باشد y.sock دیده نشد جوانه جنینی مشاهده نشد در فضای کلدوساک مایع مشاهده نشد معانی این اطلاعت چیست؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1217 از 7762