شماره صفحه: 1217 از 5789
سلام خانم دکتر لطفا جواب آزمایش مرا تفسیر کنید...این آزمایش را دکتر زنان برای چکاپ قبل از بارداری برام نوشته زیرا قصد بارداری دارم تاریخ آخرین سیکل 92/09/01 بوده است....... Biochemistry fasting blood sugar...76 mg/dl 70-115 urea..............30 mg/dl 15-40 creatinin.......0.9 mg/dl 0.7-1.4 A.S.T(SGOT).......13 IU/l male:up to 37 Female:up to 31 A.L.T(SGPT).....20 IU/l male:up to 41 female:up to 31 A l k.phosphatase....187 IU/l male:80-306 femali:64-306 0-15y 180-1200 Serology VDRL(RPR)..........Negative I mmunology CMV ab (IgG).....38.1 <0.4:Non immune 0.4-0.6:Border line Immune:>0.6 CMV ab (IgM)....<5.0 <15:Negative 15-30:border line 30<:positive Rubella(IgG).......6.9 negative:<9.0 bordine:9-11 positive:>11 Rubella(IgM)......0.2 negative:<20 bordin:20-25 positive:>25 Toxoplasma(IgG)........0.3 <6NEGATIVE 6-8 : BORDERLINE 8 <:positive Toxplasma ab (IgM).......0.1 <6:negative 6-8 : border line 8<: positive HBs-Ag.........negative HEMOTOLOGE COMPLETE BLOOD COUNT... W.B.C.........4.2 10*3 4-11 R.B.C.......3.84 MIL Male:4.5 - 6.3 female:4.2 -5.4 hemoglobin.........11.7 gr/dl male:14-18 female:12-16 hematocrit.........36.6 % male:39-50 female:36-46 M.C.V................95.31 FL 80-96 M.C.H.................30.46 PG 27-34 M.C.H.C.............L 31.96 gr/dl 32-37 platelet..............163 10*3 130-450 DIFF.COUNT nautrophil............63% Lymphocyte..........35% monocyte..........2% BLOODGROUP RH............Positive B.G..........B mosbat pt patient pt patient...............13 SEC pt control............13 SEC PT activity..............100 % 70-100 I.N.R............1.0 ratio 0.6-1.1 PTT patient...............29 26-38 comment L:LOW H:High *:Rechecked  
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانوم دکتر عزيزم سلام. من بيمار خودتون هستم. سونوى داپلر برام نوشتين. 33 هفته کامل بودم رفتم سن سونو بر اساس AC,FL.Fl. BPD رو زدن 31 و پنج روز وزن جنين 1800. مورد خاصى تو سونو نديدن. همه چى جنين خوب بود. مايع آمونتيک حداقل مورد انتظار بود 70mm. مى خواستم بدونم علت اين تفاوت هفته مى تونه بخاطر دير بودن لقاح باشه؟ چون من مطمينم که چهارم ارديبهشت پريود شدم. من تا سه شنبه که بيام پيشتون کلى فکرو خيال مى کنم. ممنون از پاسخگوييتون.
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
قبلا سوال پرسیدم ولی جواب ندادید
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من pcodهستم مدت 4ماهه ازدواج کردم و بعدازدواج دارومصرف نکردم و هیچ جلوگیری نداشتم بعلت تاخیرقاعدگی به دکترمراجعه نموده و ایشان بعدازسونوگرافی گفتندحامله نیستم و این تاخیربه علت تنبلی تخمدان هست که آمپول پروژسترون تجویزکردند2تا و قرص گلوکوفاژ . با این حال ممکن است من باردار باشم ؟ واگر باردارباشم با توجه به تزریق پروژسترون ممکن است مشکلی بربخورم؟ با اس
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر ببخشید دوباره میپرسم من هنوز لکه بینی دارم اگه تا پایان 7 روز خونریزی نداشتم چکار کنم؟ شرح سوال قبل:(4 روزه که اولین بسته ال دی بعد کورتاژ تموم شده روز دوم کمی خونریزی اومد و قطع شد الان در حد لکه بینیه در ضمن از روز 14 کورتاژ ال دی خوردم . سونوی رحم روز 28 بعد کورتاژ کسیت43mm و رحم با سایز 88 *46mmوضخامت اندومتر 6mm,واکوی میومتر یکنواخت است و مقداری مایع در لگن دیده شد. )
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من یک کودک 52 روزه دارم بعد از شیردهی دچار درد شدیدسینه میشوم در طول روز بیشتر از 12بار به نوزادم شیر میدهم وهربار حداقل 15 وحداکثر 30دقیقه طول میکشد این درد بعد از شیر دهی است ودو هفته اخیر شدیدتر شده با تشکر
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من ازتست خانگی ادرار 2بار استفاده کردم مثبت بود اما 18 اذر ازمایش خون دادم منفی بودمیخواستم جواب رو تفسیرکنید وبفرمایید لازم مجدد ازمایش بدم چون هنوزپریود نشدم وبعضی علائم بارداری رو دارم negative 10(علامت بزرگترداره) suspicious 10-25 positive 25علامت کوچکتر داره واقعاسپاسگذارم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام من دختر مجرد هستم.الان از سه روز پیش دورکمر وشکمم درد شدیدی دارم.ایا این درد به کلیه ام مربوط می شه لازم به ذکر است که تا حالا سابقه دردی در این مورد نداشتم.یااحتمال سرما خوردگی در این ناحیه وجود دارد؟
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکتر من سابقه دو بار سقط دارم هفته 8بدلیل وجود هماتوم کنار ساک وایت قلبی ودومی13هفته بدلیل انسداد معده با مجوز.تمام آزمایشات رو دادم همه چی نرمال بوده واجازه اقدام دارم فقط در عکس رنگی که گرفتم رحمم به حالت آرکوئیت هستش.من در بارداری قبلی در12 هفته طول سرویکسم33بود.من خیلی راحت بدون درد در طی دو ساعت بعد از خونریزی که با قرص در رحم بود هر دو بار هم جفت هم جنینی رو سقط کردم.خونریزی هم به گفته پرستاران کم داشتم و نیاز به کورتاژ پیدا نکردم.حالا با این حالت رحم و سقط راحتی که من کردم که پرستارا میگفتن خیلی زود انجام شده آیا من سری بعد نیاز به سرکلاژ دارم.نمیخام اینبار ریسک زایمان زودرس رو داشته باشم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر تشکر فراوان بخاطر وقتی که به ما اختصاص میدید سوال من : بخاطر استرسی که دارم دکتر اعصاب و روان برام نوروتریپتیلین دز 25 هر شب یک عدد تجویز کرده . آیا این دارو مانع بارداری میشه ؟ آیا مصرف این دارو در بارداری خطرناکه ؟
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام اخیرا سونو دادم گفتن یه فولیکول دفورمه به سایز 15MM دیده شده میخوام بدونم که خوبه یا نه
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر. من pco هستم. با خوردن اسپیرونولاکتون و گلوکوفاژ سیکل منظمی پیدا کردم. سه ماهه ازدواج کردم و دو ماهه که اقدام به بارداری کردم، نتیجه نداد و به دکتر مراجعه کردم، بهم قرص کلومیفن دادن و گفتن از روز پنجم پریودم دو تا باهم بخورم تا روز دهم. من جمعه و شنبه در حد یک لکه کوچیک دیدم و از یکشنبه حساب کردم و امروز اولین قرصم رو خوردم، آیا اشتباه کردم؟ یه سوال هم دارم که آیا این درمان روی من اثر داره؟ نظر شما چیه؟ ممنونم. از قلب کویر و از این راه دور صمیمانه دعاگوی شما هستم بخاطر راهنماییهاتون.
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و وقتتون بخیر من عفونت داشتم و در مراجعه به پزشک برای درمان دارو گرفتم که شامل قرص شیاف واژینال مترونیدازول- ناژو 500 همراه با اپلیکاتور و كرم واژينال كلوتريمازول 1درصد به همراه یک ژل شستشو. که بعد از مصرف 5 شب در شب پنجم هنگام استفاده از اپلیکاتور و بیرون آوردن ان متوجه خون شدم که تا به امروز مدت 12 روز هست که خونریزی دارم که به صورت لخته های کوچک خونی که به رنگ خون تازه هست و به صورت لکه بینی است که در ابتدا فکر کردم پریود شدم اما خونریزی همچنان ادامه دارد و درد خاصی هم در زیر دلم حس نمیکنم خانم دکتر خیلی میترسم نمیدونم باید چیکار کنم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر توروخدا زود جواب بدیدمن مامانم 36سالشه4ماهه حاملس الان دوروز داخل دستشوییش خون میاد اونم زیاد دکترشم تهران نیس میشه راهنمایی کنید؟بعددکتر داخلی بهش قرص سفلکسین داده مشکلی نداره استفاده کنه
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام پريود من اصلا مرتب نيىست گاهى شده که تا 3 ماه هم پريود نشدم تقريبا 20 روز از اخرين پريودم مى گذره يک رابطه جنسى خيلى ساده در حد تماس الت مرد به التم داشتم و با وجود اينکه منى هم روى بدنم نريخت مى ترسم مشکلى واس پيش بياد( باردار بشم) مى خوام اين ماه هرچه زود تر پريود بشم مى شه راهنماييم کنيد لطفا روز 14 پريودى رابطه داشتم الان 3 روز مى گذره مرسى از لطفتون
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1217 از 5789