شماره صفحه: 1273 از 6040
سلام من 1/5 سال هست که ازدواج کردم اوایل ازدواج مشکل سوزش و خارش داشتم دکتر مراجعه کردم دارو دادند خوب شدم الان دوباره مشکل سوزش و خارش دارم، قاعدگی هام طبیعی هست، در ضمن من میخوام انشااله در سال جدید اقدام به بارداری کنم ولی نمیدونم چه آزمایشاتی باید انجام بدم میخواستم بدونم شما در کدوم بیمارستانها هستید و هزینه اش رو هم لطف کنید بگید
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ببخشيد خانم دكتر مي شه بفرمائيد مشكل مي تونه از چي باشه، الان پريودم تا هفته ي ديگه كه بخوام برم معاينه بشم همش تو فكرشم اگه ممكنه دلايل احتمالي رو برام شرح بديد ممنونم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام و خسته نباشید.این سومین باره که سوالم رو میپرسم خانم دکتر. من اواسط بهمن یعنی تقریبا 10/18 به سفر خارج از کشور میروم.میخواستم بدونم از چه تاریخی قرص بخورم که پریود نشم؟؟ آخرین تاریخ قاعدگیم 10/16 بوده که 10/24 هم پاک شدم. از کی قرص رو شروع کنم که تو اون تاریخ پریود نشم؟؟؟؟
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.با عرض پوزش .حدودا بعد از تولد پسرم حدود 3 سال پيش ميل جنسي كم شده وحدود 6ماه اصلا ميلي ندارم و5 ماه به علت ريزش مو فيناسرايد 5 با نظر پزشك مصرف ميكنم ضمنا حدود 1 سال است كه خارش قسمت بيروني ناحيه را دارم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خدا قوت دکتر و خسته نباشید ..... دکتر من الان دقیقا 2 سال تمام پریودی نامنظم دارم که دوبار تو این دوسال کیست تخمدان گرفتم که رفع شد با قرص ولی پریودیم هیچ وقت تنظیم نشده ...رفتم دکتر قرص ال دی و یاسمین منظم نشد حالا هم دارم قرص اتیسترون میخورم ولی پریودیم 10 روزه هست هنوز یعنی تا 5 روز خونریزی دارم 5 روز بعد ش با ترشحاتم لکه قهوایی مییشه ....وتا بعد از 10 روز ترشحاتم زرد میشه ...دیگه نمیدونم چکار کنم خسته شدم خواهش میکنم کمکم کنید فعلا تصمیم بچه دار شدن هم ندارم ....تو روخدا یه راهنماییم کنید که چکار کنم.....شادو تندرست باشید ....
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام .بابت جوابهاتون ممنونم.خانم دکتر من سیکلم30 روزه است.و سه ماهه که اقدام به بارداری کردم اما نشدم و همیشه سیکلای منظمی داشتم اما طی این سه ماه نا منظم شده.میخاستم شما زمان تخمکگذاریمو بهم بگین.26دی و 24 اذر و 21 ابان اینا تاریخ پریودهام در طی سه ماه هستن مچکرم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت شما خانم دکتر محترم من از روز اول پریودیم قرص مارولون خوردم الان 21 روزش تموم شده می خواستم بپرسم تا این فاصله ای که پریودم شروع بشه در صورت نزدیکی نیاز به روش جلوگیری دیگری است یا خیر . مرسی از راهنمایتون
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشد -خانم دکتر در رابطه با سوالی که پرسیدید . نه فقط می خوام بدونم چیکار کنم که پریودهام منظم بشه ؟ ایا با متوفورمین کیست ها از بین میرن . میخام زودتر باردار شم - خاهش می کنم راهنماییم کنید ممنون
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خان دکتر خسته نباشید با عرض پوزش سوالی دارم میخواستم به طور دقیق جواب ان ر بهم یگید من با نامزد خود هفته ای یک بار که کنار هم هستیم نزدیکی بدون دخول داریم و همسرم اب منی خود رو روی من نمیریزد ایا با این که پرده بکارتم سالم است باید از قرص های پیشگیری از بارداری استفاده کنم ؟ یه سوال دیگه این که من لذت جنسیم خیلی پایین و خشک به نظرتون باید چیکار کنم ؟
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام صبحتون بخیر.خانم دکتر بنده این ماه اقدام به بارداری کردم یعنی الان نمیدونم باردارم یا نیستم دیشب یه لگد زدم البته زیاد محکم نبود میخواستم بدونم اگه باردار باشم برای مشکلی پیش نمیاد.
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خدمت شما. سوال داشتم من بارداری خارج رحم داشتم یکماه پیش که با تزریق آمپول که هر هفته آژ انجام میدادم هم اکنون آژ بتا به 45 رسیده چه اقدام دیگری نیاز است انجام بدهم ؟ و آیا میشه تشخیص داد که چرا من بارداری خارج رحم شده تا دیگه اینطوری نشم و توکل به خدا سری بعد بارداری خوبی داشته باشم چون خیلی دوست دارم بچه دارشم
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من 2ماهه که اقدام به بارداری کردم ودیشب دردی مثل پری داشتم رفتم قرص مسکن خوردم ولی پریود نشدم.میترسم حامله باشم.ولی مسکن قوی خوردم.رو مسکن نوشته کافیین وبروفن واستامینوفن.اگه حامله باشم برا جنینم مشکلی ایچاد میکنه؟
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وخسته نباشید من 2ماهه اقدام به بارداری کردم .دیشب درد شدید پریودی داشتم که با اسهال همراه بود ودلپیچه شدید داشتم دردم مثل درد سقط بود آخه6ماهه پیش یه سقط داشتم.تا تاریخ پریودیم 2روز مونده.ممکنه درد سقط بوده باشه.البته وقتی رفتم دستشویی دردم آروم شدد?
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید.در هفته 11 بارداری هستم و در هفته 8 ازمایش TSH را در ازمایشگاه معمولی انجام دادم که مقدار ان به این شرح بود: T3:161 ng/ml:55-200 TSH:5 MiclU/mL:0.4-6.0 F T4:1 pg/ml:Adult:0.7-2.1 دو تا از دکترای متخصص زنان گفتن که نیازی به خوردن قرص نیست ولی یکی از دکترایی که پیشش رفتم گفت که حتما باید روزی یه نصفه قرص لووتیروکسین و بخوری و من هم از اون روز شروع کردم به خوردن توی دومین روز که قرص هم مصرف میکردم ازمایشو تو ازمایشگاه بیمارستان پارس تکرار کردم به شرح زیر: TSH:2.8 ulU/mL:0.2-4.2 F T4:14.1 Pmol/L:10.3-26 T4:12.6 ug/dL:5.1-14.1 T-Uptake:1.3 0.8-1.3 FT4 Index(calculated):9.7 ug/dL:4.8-12.7 متخصص غدد وقت گرفتم ولی دیر بهم وقت دادن حالا با این شرایط من هم چنان روزی نصف قرص مصرف میکنم نمی دونم آیا کارم درسته یا نه؟اگه درست نیست این قرصا تاثیری رو جنین داره یا نه؟اصلا نمی دونم کم کاری دارم یا نه؟هر کی یه چیز بهم میگه.ممنون میشم راهنماییم کنید.
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام زنی 32 ساله هستم4 ساله ازدواج کردم. 2 ماه اول با قرص جلوگیری میکردم و سپس طبیعی و نزدیکی حفاظت شده .دوره 28 روزه منظم داشتم با خونریزی شدید و دردناک. 8/29 پریود شدم و 9/6 تمام شد. حوالی تخمکپگذاری نزدیکی حفاظت شده داشتم ولی قبل و بعد از آن نه. از 9/26منتظر پریود بودم که نشد. از 1دی لکه مختصر داشتم 3دی خونریزی شروع شد ولی کم و بی درد ،9 روز ادامه داشت و دو باره حالتی بین لکه و خونریزی خفیف. تا 25 دی روزی 2-3 بار لکه بینی ادامه داشت و بعد از آن هر روز یک بار یک لکه زرد.امروز با اینکه شک داشتم شرایط مناسبی برای استفاده از baby check هست یا نه، از آن استفاده کردم جواب مثبت شد. اینها همراه شده با دو هفته مشکلات گوارشی،حالت تهوع و کم اشتهایی و کم خوابی. از آنجا که قبل از این هم مشکلات خواب و التهاب معده داشتم به تا امروز29دی این را به ویار نسبت نمی دادم. لازم به ذکر است در تاریخ 10 آذر به دلیل مشکلی که برای زانویم پیش آمد مجبور به عکسبرداری شدم و دکتر نیز موقع تجویز دارو (که متاسفانه قابل خوانش از نسخه ام نیست) از من در مورد حاملگی سوال کرد.آنها را طی 2 هفته مصرف کردم. به نظر شما مراجعه من به متخصص زنان در این شرایط ضروری است؟ دلیل مراجعه نکردن من تا کنون وسواسی بود که سالها پیش در مورد نظم پریودم داشتم و باعث میشد کوچکترین مشکلی را با هر متخصص یا غیر متخصصی مطرح کنم . با بوجود آمدن شرایط اخیر یکی از استرسهایم برگشت همان حالت وسواس گونه است. با تشکر از شما
( این سوال 9 ماه قبل مطرح شد و 9 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1273 از 6040