شماره صفحه: 1332 از 5227
سلام خانم دکتر عزیزم. من همون بیماری هستم که روز سه شنبه برای معاینه امدم مطبتون و حین معاینه خونریزی داشتم. بعد معاینه دیگه خونریزی نداشتم ولی لکه بینی دارم حالا هم خیلی نگران هستم خانم دکتر. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید. جواب ازمایش پاپ اسمیرم رو سه شنبه 06/19 می گیرم. با تشکر
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت دکتر عزیزم.من یه مشکل واسم پیش آمده که پزشک معالجم ایران نیست که کمکم کنه ازتون خواهش دارم راهنماییم کنید.من 1سال که موفق به بارداری نشدم دکتر بهم 4دوره کلومیفن داد که با مصرف دوره 3 باردار شدم وبعد از 2روز تاخیر پریود فهمیدم که باردارم وعدد بتا خیلی خیلی کم بود بعد از 5روز از تاخیر خونریزی شدید پیدا شد که لخته های بزرگی خارج میشدن که روز سوم پریودم تکه ای از من خارج شد که بافتش سفت تراز لخته خون بود که بعد از خروج اون خونریزی خیلی کم شد.حال سه تا سوال واسم پیش آمده من شب 5 سیکلم دوره چهارم کلومیفن رو شروع کردم کار درستی بوده یا نه؟و اینکه من امروز روز 6 سیکلم ولی خون تازه ولی خیلی خیلی کم دارم این طبیعیه ؟و اگه چقدر طول کشید مراجعه کنم؟خواهش میکنم کمکم کنید من خیلی استرس دارم
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر آز منو تفسیر میکنید afp 20ng/ml:/51 hcg 34000mlu/ml:/97 ue3 2.3ng/ml:1/34 gestation age 15/3 method unknown the moms have been corrected according to maternal weight
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام وتشکر از شما.من دیروز در مورد پریود دردناک سوال کردم فرموده بودین که درد زیاد طبیعی نیست و ممکن است اندومتریوزیس باشه راستش یکم نگران شدم میشه لطف کنید بهم بگید که درد پریود و نزدیکی باید چقدر شدید باشه که منجر به شک به این بیماری بشه؟و اینکه وجود مقداری لخته در خون قاعدگی طبیعیه؟
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر اگه ممکنه میخواستم عوارض داروهای اسپری نازوفلا و قطره رینوسالتین رو برام بنویسین
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشی ممنون از اینکه به سئوالات کاربران پاسخ می دهید. من خانمی 30 ساله هستم و دارای یک فرزند می باشم. بهمن ماه سال گذشته دچار باداری خارج از رحم شدم و بعد از سزارین جنین و لوله فالوپ سمت چپم را از بدن من خارج کردند. پزشکم معتقد بودند من سه ماه بعد می توانم دوباره باردار شوم. قبل از پریود این دوره در تاریخ (6/5/92) تست پاپ اسمیرو تست خون قبل از بارداری دادم که نتیجه تست پاپ اسمیر آن به این صورت می باشد. Mac: Pap smear -Mic: slid reveal Mild neutrophil and lymphocytic cells infiltration .No evidence cellular atypia. DX: Cervicovaginal smear cytology - Mild infammation - Negative for malignancy تا پایان شهریور ماه به پزشکم دسترسی ندارم و نگران مفهوم دقیق تست می باشم. لطفا نتیجه تست را به من اعلام بفرمایید و اینکه آیا من می توانم با شرایط ذکر شده و همچنین نتیجه تست پاپ اسمیر، ماه آینده اقدام به بارداری مجدد نمایم؟ با سپاس فراوان
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ببخشید بقیه آزمایشات قبل از بارداریمه test result unit normal range fastingblood glucose 95 mg/dl 70-110 urea 20 mg/dl 12-43 creatinine 0.6 mg/dl 0.5- 1.4 cholesterol 191 mg/dl desirable <200 moderate risk:200-239 high risk>2oo triglycerides 76 mg/dl normal <2oo borderehine :150-199
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.من پریود نامنظم دارم که بعد از سونوگرافی مشخص شد که تنبلی تخمدان و کیست های ریز هست-pcod وهمچنین pid که دکترم گفت عفونت زیاد داری. حالا من مت فورمین مصرف میکنم که هر هفته دوزش میره بالا تا به 3تا در روز میرسه تا 3 ماه. فقط مشکل من اینه که وقتی مت فورمین میخورم دهنم خیلی خشک میشه.میخوام بدونم طبیعیه؟ و دوم در مورد عفونتم، اینکه کپسول داکسی سایکلینی که میخورم کافیه؟ یا لازمه مثلن از ژل شستشو یا چیز دیگه استفاده کنم؟ خیلی ممنون واقعا از اینکه وقت میذارید و میخونید همیشه سلامت و خوش باشید :)
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانوم دکتر اگر مادری برای رسیدن ریه های جنین طبق نطر پزشک امپول بزنه ایا قبل زایمان ازمایشی هست که نشون بده ریه رسیده یا خیر؟؟؟؟ دیگه مشکلی بعد از زایمان برا بچه پیش نیاد
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام وخسته نباشید.من هفته 12 بارداری هستم و دچار گلو درد شدم دکتر برام آموکسی سیلین 500 تجویز کرده 6ساعت یکی می خواستم ببینم مصرفش مشکلی نداره /با تشکر
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام ممنون از سایت خوبتون من پارسال پاپ اسمیرم نرمال بود چهار ماه بعدش از لب همسرم تبخال روی پوست گرفتم امسال هم جواب پاپاسمیرو اچ پی ویم نرمال بود اولین دکتر به من گفت سرطان چون نرمال بودم اهمیت ندادم وقتی دوباره بعد هفت ماه عود کرد ترسیدم من تو این ماه پنج تا دکتر رفتم همه گفتن ربطی به سرطان دهانه رحم نداره الان فقط جواب شما برام مهمه تحت فشار عصبی زیادی هستم تر خدا جواب خوب بهم بده ازاین بهبعد م فقط پیش خودت میام
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دیروز یه سوال در مورد همسرم پرسیدم جوابمو ندادین که زیاد در خواب انزال میشه البته ربطی هم به بارداری من نداره چون از قبل بوده شبهای چشت سرهم اینجوری میشه چه رابطه داشته باشیم چه نداشته باشیم. درمانی داره پیش چه متخصصی باید برن برامون مشکل ساز شده ممنون
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام لطف میکنید آزمایش پاپ اسمیرم رو تفسیر کنید؟یه دنیا ممنونم.فقط اونایی که تیک خورده رو نوشتم براتون. cervico-vaginal-cytology cytology no: liguid base sarisfactory endocervical cells seen negative for intraepithelial lesion or mailgnancy
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر. من الان تو هفته ششم بارداري هستم به علت حساسيت به خربزه و انگور داخل دهانم كنار لثه ها و زبانم يه خورده متورم شده با چه چيزي مي توانم خوبش كنم كه برام ضرر نداشته باشه و اينكه مي خواستم بدونم استفاده از دهان شويه در دوران بارداري ضرر دار يا خير؟
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر دیروز گفتم که به علت مسافرت همسرم میخوام بجای 15 مهر 1 مهر یا 31 شهریور سزارینم کنید فرمودید برا تزریق امپول مراجعه کنید خانوم دکتر منی که 31 شهریور 37 هفته هستم چندتا امپول باید تزریق کنم که ریه برسه؟؟؟؟نهایتا تا کی میتونم خودمو از اهواز به تهرانبرسونم که برا تزریق دیر نشه؟؟؟؟
( این سوال 7 ماه قبل مطرح شد و 7 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1332 از 5227