شماره صفحه: 1387 از 7950
سلام خانم دكتر ممنون كه جوابمو دادين از بتا دادم ده بود يعني احتما بارداري هست؟؟؟؟ اينم سوالم و شرح حالم كه كداشته بودم سلام خانم دكتر تورو خدا زود جواب بديد من اخرين پريم ١٢/١١ بود سه بار نزديكي داشتم اين ماه دوره هام ٢٢ روزه بوده كمتر ميشد ولي ديرتر هرگز، جلوگيري طبيعي داشتيم اخرين رابطه مون ٢٩/١١ بود الان ٢٣ روز از اولين روز اخرين پريم گذشته و عقب انداختم شديدااااااااا استرس حاملكي دارم امروز از بتا انجام دادم ١٠ بود سه تا بي بي چك زدم منفي بود ولي رو بكي نميدونم توهمي بود يا واقعا يه خط كمرررررررنك افتاده بود دو تا بچه كوچيك دارم اكه باردار باشم بدبختتتتم يعني احتما بارداري هست؟؟؟ شديدا كمردرد و احساس پريود دارم سه چهار روزه ( این سوال 1 ساعت قبل مطرح شد و 26 دقیقه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) اگر برای بارداری اقدام نکرده اید و نگران بارداری ناخواسته هستید باید تست خون بارداری یا همان تست بتا جهت اطمینان انجام دهید.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر ممنون از سایت خوبتون ببخشیدخانم دکتر چند روز بعد از نزدیکی ازمایش تیتر بتا بارداری رو نشون میده؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام ..خانم دکتر هفته 5 بارداری هستم و لکه بینی دارم در حد خیلی خیلی کم 2_3 قطره خون کم رنگ ..سونوگرافی هنوز انجام نداده ام .خاستم ببینم شیاف استفاده کنم ؟در ضمن هیچ دردی ندارم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام وخسته نباشید ممنون میشم جواب آزمایش رو بدید این آزمایش رو روز 19 سیکل انجام دادم. Anti mullerian hormone 7.1 ng/ml <24m: <47 24m-15y: <8.8 13-15y:0.9-9.5 >45y: <0.1 Optimal fertillty: 4-8.8 Satisfactory fertillty: 2.2-4 Low fertillty:0.3-2.2 Very low : 0.0-0.3 Hgh level : >6.8 Tsh 4.50 mlu/l eclia 0.27-5.2 Free t4 15.60 pmol/l eclia 12-22 Fsh 6.20 mlu/ml follicular phase : 2.4-12 Periovulatory paek :3-71 Luteal phase: 1.7-9 Postmenopausal: 32-103 Lh 8.10 mlu/ml follicular phase : 3-18.6 Periovulatory paek :12.4-88.7 Luteal phase: 1.1-11.8 Postmenopausal: 16-66 Estradiol 80.1 pg/ml follicular phase : 18-147 Periovulatory paek :93-537 Luteal phase: 43-214 menopausal: <58 با تشکرَ
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر من دو ساله که ازدواج کردم تقریبا یک ماه پیش عفونت واژینال گرفتم که هم خودم و هم همسرم دارو مصرف کردیم، که بعد از معاینه دکتر گفتند که هنوزم عفونت داشتم و بازم برام دارو نوشتن و گفتن اگه بازم عفونتم از بین نرفت باید فریز بشم یا فریزر یا یه همچین اصطلاحی بکار بردن دقیقا مطمئا نیستم درست گفته باشم. خواستم بدونم این کار یعنی چی؟ الانم به پزشک دسترسی ندارم و چون کلمه رو دقیق نمی دونستم نتونستم توی اینترنت در موردش اطلاعتی پیدا کنم. از شما راهنمایی میخوام
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز . دو تا سوال دارم واسم مهم هستند ممنون میشم به هر دو پاسخ بدهید ، من در هفته شش سقط خودبه خودی داشتم و تنها سه روز خونریزی دیدم آیا طبیعی هست؟ و سوال دوم ایا بارداری بلافاصله بعد از سقط خطرناکه؟ امکان داره بازم بچه سقط بشه؟ مرسی
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید من امروز غروب حین حمام کردن متوجه ترشحات خونابه ای شکل که لجز وکشی که انگار خون واب قاطی هست شدم الان هم وقتی بادستمال به خودم میکشم هست من الان 35هفته و1روزه که باردارم به نظرشما وضعیت من طبیعی هست?باتوجه به این که من فردامسافرت 3ساعته دارم میتونم برم? الان اصلا دسترسی به دکتر ندارم تو روخداراهنماییم کنید توشهر غریب هیشکی رو ندارم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وخسته نباشید ممنون میشم جواب آزمایش رو بدید. Anti mullerian hormone 7.1 ng/ml <24m: <47 24m-15y: <8.8 13-15y:0.9-9.5 >45y: <0.1 Optimal fertillty: 4-8.8 Satisfactory fertillty: 2.2-4 Low fertillty:0.3-2.2 Very low : 0.0-0.3 Hgh level : >6.8 Tsh 4.50 mlu/l eclia 0.27-5.2 Free t4 15.60 pmol/l eclia 12-22 Fsh 6.20 mlu/ml follicular phase : 2.4-12 Periovulatory paek :3-71 Luteal phase: 1.7-9 Postmenopausal: 32-103 Lh 8.10 mlu/ml follicular phase : 3-18.6 Periovulatory paek :12.4-88.7 Luteal phase: 1.1-11.8 Postmenopausal: 16-66 Estradiol 80.1 pg/ml follicular phase : 18-147 Periovulatory paek :93-537 Luteal phase: 43-214 menopausal: <58 با تشکرَ
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ببخشید خان دکتر در روزی که تخمک گذاری انجام شده/اگر از کیت تخمک گذاری استفاده بشه .کیت به چه صورت نمایان می شود؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر تورو خدا زود جواب بديد من اخرين پريم ١٢/١١ بود سه بار نزديكي داشتم اين ماه دوره هام ٢٢ روزه بوده كمتر ميشد ولي ديرتر هرگز، جلوگيري طبيعي داشتيم اخرين رابطه مون ٢٩/١١ بود الان ٢٣ روز از اولين روز اخرين پريم گذشته و عقب انداختم شديدااااااااا استرس حاملكي دارم امروز از بتا انجام دادم ١٠ بود سه تا بي بي چك زدم منفي بود ولي رو بكي نميدونم توهمي بود يا واقعا يه خط كمرررررررنك افتاده بود دو تا بچه كوچيك دارم اكه باردار باشم بدبختتتتم يعني احتما بارداري هست؟؟؟ شديدا كمردرد و احساس پريود دارم سه چهار روزه
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من به علت مسافرت مشهد میخواهم قرص ضد بار داری مصرف کنم که پریود نشوم چه نوع قرصی را توصیه میکنید چه موقع شروع کنم تا چند وقت مصرف کنم اول فروردین میخواهم بروم 93/12/5 پریود شدم تاریخ پاک شدنم 12/12/93 هست وپریودی بعدیم 93/12/28 هست.بسیار پرمو هستم.خیلی ممنون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت دکتر عزیز/خانم دکتر واقعا در مورد تاریخ روز تخمک گذاریم دچار ابهام شدم.صبر کردم که این ماه بیاد احساس می کنم روز تخمک گذاریمو از دست دادم.دوره ی پریودی ماه قبلم 30 روزه بود البته دو روز قبلش لکه بینی خیلی کمی داشتم الان 13 روزه که از پریودیم می گذره فکر می کردم نخمک گذاریم از فردا شروع بشه ولی امروز دو بار کیت گذاشتم هر دو بار یک خط نشون داد یعنی میشه به کیت ها اعتماد کرد؟دیروز هم کیت تخمک گذاری استفاده کردم خط تست پررنگ و خط کنترل کمرنگ بود؟با تشکر از لطف و راهنمایی شما دکتر عزیز
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام یبار دیگه هم سوال پرسیدم و لطف کردید جواب دادین. من 2ماه عفونت وزخم دهانه رحم داشتم که امروز جواب پاپ اسمیرم اومد و دکترم گفت از حالت طبیعی خارج شده رحمم و با دارو خوب نمیشم و امروز فیریز کردم. بنظرتون کار خوبی کردم?مشکلی برام پیش میاد?!!
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من هفته 5 بارداری هستم ..الان خیلی خیلی کم لکه بینی دارم در حد شاید 2 _3 قطره خون کم رنگ ..میخاستم بدونم باید شیاف شیکلوژست استفاده کنم یا فقط استراحت کنم ؟ تشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکتر عزیز من و نامزدم قبلا هم گفتم - 3 ماه پیش رابطه بدون دخول و تنها کشیدن الت به لبه های فرج نامزدم و دخول نبود.پیشاب شاید آمده باشه//نامزدم دی ماه پریود شدن و بممن هم با چند بار منقطع شدن پریود کامل شدن/آیا احتمال بارداری هست حالت تهوع الان داره
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1387 از 7950