شماره صفحه: 1387 از 8026
سلام خانم دکتر عزیز، سال نوی شما پیشاپیش مبارک می خواستم بپرسم شما در ایام عید هستید؟ آیا میشه بین مریض مراجعه کرد؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر خسته نباشيد من مريض خودتون هستم مي خواستم وضعيتم رو گزارش كنم كه خدا را شكر با مصرف داروها امروز هيچ گونه علايمي از قاعدگي نداشتم .ايا بايد مصرف داروها رو ادامي بدم. ؟ متشكر از لطف شما
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشيد من سوال پرسيده بودم اما ظاهرا ثبت نشده..خانم دکتر من باکره هستم و الان 22 روز از موعد پرىودم گذشته البته ماه قبل هم دير شدم.توى اين مدت 3 بار سکس داشتم که منى اصلا روى واژنم نريخت شايد مقدارى پيش اب بالاى واژن ريخته باشه و حدود 15 روز پيش فقط يک روز بعد سکس لکه ديدم ١ قطره..ايا احتمال باردارى هست؟؟ لطفا جواب بديد
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام دوباره، فرموده بودید متوجه سوالم نشدید.سوال من این هست که زمانی که موعد پریودی من میرسه، درد های طبیعی، مثل درد در سینه که البته شدید نیست رو دارم حتی به مدت 1 هفته ولی تا زمانیکه دخول انجام نشده، خونریزی ندارم.به طور ساده تر عرض کنم خدمتتون، مثل این میمونه که یه چیزی جلو خونریزیرو میگیره و با دخول راه باز میشه و من پریود میشم.در طول 1 سال هم حدودا 5 یا 6 بار ای امر اتفاق افتاده.ممنون از اینکه صبورانه جواب سوال هارو میدید.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.خسته نباشید میخواستم بدونم خوردن جگر مرغ چقدر برای جنین خطرناکه؟من توماه6هستم وتاحالا2بار براب یه وعده غذا جگرمرغ خوردم.البته فقط چند تکه کوچک که خوب کبابی شده بود و خام نبوده.نگرانم مصرف جگر تاثیرمنفی روجنین بذاره ممنون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام ممنون از. زحماتتون سوالی ک داشتم این بود ک قسمت لابیا(بیرونی)ی چیزی مث جوش در اومده ایا جاى نگرانی داره؟ و رفته رفته درست میشه
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من از تاریخ آخرین پریودم مدت 37 روز گذشته ولی تا الان پریود نشدم، خیلی نگرانم کرده ! رابطه جنسی ای هم نداشتم که احتمال حاملگی باشه اولین بار هست که اینجوری میشم لطفا راهنماییم کنید
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام وتبریک سال نو،خانم دکتر عزیز من مدت 5 سال است که در سینه ی راست توده ی کوچکی داشتم که مدام تغییر سایز میداد ونزدیک هر سیکل بزرگ وبعد کوچک میشد متحرک وگرد بود .الان مدت یک هفته است که بر اثر یک ضربه ی کوچک این ناحیه به شدت متورم ودردناک شدو تغییر رنگ داد که رفتم دکتر وسونو انجام شد تشخیص فیبرو آدنوم دادن وبه شدت تاکید کردن که جراحی کرده وتوده را بردارم با چند متخصص وجراح مشورت کردم هرکدام نظر خودشون رو میدن عموم هم که جراح هستند اعتقاد دارند اصلا جراحی نکنم با وجود این که عمه وخاله م هم سابقه ی سرطان سینه دارند دوتا دکتر جراح دیگه هم میگن چون از 2سانتیمتر کمی بزرگتره حتما باید بیرون آورده بشه وپاتولوژی از محتویاتش به عمل بیاد گیج شدم خانم دکتر خواهش میکنم شما هم نظرتون رو بگید چون من همیشه مزاحم شما هستم ومشورت میگیرم ونظرتون برام مهمه الان هم نظر پزشکان یکسان نیست ومن واقعا نمیدونم کدوم کار به صلاح هست چون عود مکرر هم خواهد داشت وهیچ کیست دیگه ای هم در سینه ها وجود نداره وغدد لنفاوی هم سالم هست خواهش میکنم کمکم کنید سردرگم شدم با تشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خام دکتر من دختر 29 ساله ای هستم که تا مهر امسال قبل از اینکه به تهران بیایم در مورد دوره پریودی ام مشکلی نداشتم و دوره پریودی ام منظم بود. از مهر امسال که برای ادامه تحصیل به تهران امدم پریودی ام قظع شد. بعد از دادن ازمایش پرولاکتینم 32 ng شده بود که با خوردن قرص متعادل شد. بعد از ان سونو دادم که نوشته بود چند فولیکول کوچک در هر دو تخمدان مشاهده شد. راستش با وجود اینکه من مجردم شما هم تشخیص تنبلی تخمدان برام تایید فرمودید دچار استرس شدیدی شدم و نمیدونم سرنوشتم چی میشه میخواستم خواهش کنم بهم بگید چقدر احتمال حاملگی برای من بعد از سی سالگی وجود داره خواهش می کنم بهم راستش بهم بگید.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خسته نباشید خانم دکتر عزیز من به علت تخمدان پلی کیستیک پزشکم قرص یاسمین و متفورمین بهم داده که الان تقریبا یک ماه و نیم هست که دارم قرصها رو مصرف میکنم البته یک هفته هست که دیگه متفورمین نمیخورم فقط یاسمین رو ادامه دادم آیا با توجه به اینکه من یک ماه و نیم هست که یاسمین میخورم میتونم نزدیکی بدون جلوگیری داشته باشم؟ با تشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر دیشب سوالی پرسیدم که جواب ندادید نمیدونم وقت نکردید یا بخاطر طرح سوال بود نمیتونم دلگیر شم چون حق جواب ندادنتون ولی خانم دکتر منم قبلا به ادمی مثل خودم بد نگاه می کردم ولی باید با کفش هاشون راه رفت تا فهمید دل کارشون چی بود معذرت میخواهم درپناه خدا
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر عزيزم،من ٤٧ روزه باردار هستم،٤٥ روزگي سونوگرافي واژينال كردم ولي قلب جنين شنيده نشد،البته در ٤٠ روزگي با سونو شكمي فقط كيسه زوده و جسم زرد بارداري مشاهده شد و جنين ديده نشد ولي در ٤٥ روزگي جنين ديده شد،مضطربم،چرا تا حالا تشكيل نشده؟چقدر طول ميكشه تا تشكيل بشه؟سونوگرافي ام رو ضميمه كردم ببينيد با توجه به سن حاملگي اندازه جنين خوبه يا نه،ممنونم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید، من این ماه کلومیفن استفاده کردم روز 11سیکلم سونو شدم فولیکول به اندازه25میلیمتر با ضخامت6میلیمتری داشتم دکتر آمپول اچ سی جی برای روز 13 سیکلم ساعت 10صب تجویز کردن، و اتینیل استرادیول برای افزایش ضخامت آندومتر تجویز کردن. آیا این اندازه فولیکول برای بارداری مناسبه؟ آیا بعد از تزریق آمپول تخمک دوباره رشد میکنه؟ چرا با فولیکول25همان روز آمپول نزدم و روز 13باید میزدم مگه نه اینکه فولیکول بزرگتر تبدیل به کیست میشه ممنون از راهنماییتون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
BIoChEMiStRy test result normal range DHEA-s 1.3 male: 0.06 - 4.58 Female :0.03 - 5.88 Hormon anaLySis testestron 0.8 m: 1.2 - 12 .0 F: 0.1 - 1.2 FSh 1.9 M: 1.0 - 14 .0 F: folicular ph : 3.0 -12.0 midcycle ph : 8.0 - 22.0 luteal ph : 2.0 - 12.0 menopause : 35.5 - 151.0 LH 1.2 M: 0.7 - 7.4 F : follicular ph : 0.5 - 10.5 midcycle ph : 18.4 - 61.2 loteal ph : 0.5 - 10.5 menopause : 8.2 - 40.8 prolactin 12.0 m: 0-18 year : 5.0 -25.0 >18 year : 1.8 - 20.0 F :<13 year 0-51 >50 year : 1.5 - 18.5 TSH 2.3 NEwBoRN : 0.6 - 12.6 ADULT :0.39 - 7 .12
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانم دکتر من هفته 37_38 بارداری هستم امروز مراقبت داشتم و پیش دکتر رفتم دکتر بعد از سونو و شنیدن صدای قلب جنین گفتن که هر وقت درد داشتم یا حرکت بچه کم شد باید برم زایشگاه و برام نوشتن که اگه حرکت بچه کم بود باید نوار قلب از بچه گرفته بشه و در ضمن جنین هم درشت ه و سزارین باید بشم اما چون امروز شیفت پزشکم بود و عمل داشتن شریع رفتن و من نتونستم ازشون بپرسم که برای چی نوار قلب من دردهای خفیفی دارم و لگن درد وحشتناک طوری که راه نمیتونم برم حالت تهوع دارم می خواستم بدونم درشت بودن جنین باعث شده که دکتر بگه اگه حرکتش کم شد نوار قلب بده و این حرف خیلی بده ؟ در ضمن حرکت چقدر کم بشه باید برم زایشگاه یعنی چند ضربه ؟ و اخر اینکه امکان داره چون جنین درشته جا کم بیاره و خدای نکرده از بین بره ؟ و سوال بعد اینکه من چه تاریخی میتونم سزارین کنم ؟ خواهش میکنم جوابمو بدید انشالله که سال خوب و سرشار از خوشحالی و سلامتی داشته باشید از لطفتون خیلی خیلی ممنونم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1387 از 8026