شماره صفحه: 1387 از 7815
با سلام خانم دکتر من دانشجوی خوابگاهی هستم حدود سه ماهه که دچار خارش شدید وگاهی ترشحات سفید رنگ هستم چون مجردم دوست ندارم پزشک زنان برم ایا با درمانهای خانگی خوب میشم این مشکل چه عوارضی میتونه داشته باشه لطف کنید دارویی معرفی کنید
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید. من واسه ریزش مو به دکتر پوست و مو مراجعه کردم همه ازمایش هام خوب بود و بعد گفتن حتما هورمونی هست ریزش مو.یک نوع از قرصهای که بهم دادن یاسمین'دروسپیرنون اتینل استرادیول -هست و گفته از روز 5قاعدگی بخورم اما یکم میترسم استفاده کنم که شاید واسه آینده بد نباشه توانیر نمیندازه واسه پریودیم ممنو ن
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت خانم دکتر نازنین. من 25 آذر پریود شدم حدود 10 روز بعدش به مدت 2 روز لکه سیاه رنگ داشتم خیلی کم. اما دیگه دی ماه پریود نشدم. تست بتا هم دادم منفی بود. الان 9 روزه که از وعدم میگذره خیلی خیلی پاهام درد میکنه. چیکار باید بکنم؟بعضیا میگن برو دکتر آمپول میزنه پریود میشی. بنظرتون این کار صحیحه ؟ ممنون از محبت شما. دوستتون دارم ( این سوال 11 ساعت قبل مطرح شد و 2 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) تست بتا را درچه زمانی انجام داده اید؟ خانم دکتر در روز ۵که از وعده م گذشته بود آز دادم.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام امروز روز پانزدهم پریودیم هست روز سیزدهم رفتم سونو فولیکول های 15 و 16 داشتم دکتر بهم آمپول hcg داد که امشب بزنم و امشب و فردا نزدیکی داشته بتشم بعدش تا یه هفته یک روز در میان آیا این روش درسته ؟ چند درصد احتمال بارداری وجود داره ؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر باید ببخشید مزاحمتون میشیم من فروغ انبارکی از بوشهر هستم امروز روز 11 پریودم است دیشب نزدیکی داشتم دیشب جللو نزدیکی ناحیه پایین شکمم درد داشت بعد از نزدیکی درده دیگه کمتر شد ولی امشب یه گونی 10 کیلوی بلند کردم از راپله بردم تو خونمون بازم بعد از این کار درد شدید وحالت تهوع دارم شوهرم میگه شاید دیشب اسپرم را گرفته باشه وشروع بارداری باشد ....ایا چنین چیزی درست است
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید من ایودی گذاشتم در سونوگرافی فاصله ش تا رحم 19 میلی متر نشون داده شد که نوشته بود مختصری تحتانی اسن چون دکترم مسافرت هستند میخواستم بدونم امکان بارداری وجود داره؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خدمت خانم دکتر محترم.بنده به مدت یکساله اقدام به بارداری کردم اما متاسفانه نتیجه ای نگرفتم.بعدازانجام سنوگرافی گفتن که تخمدانهام ضعیفن.متفورمین میخورم.دودوره هم لتروزل خوردم که بازفولیکولام بیشتراز10رشد نکرد اندازشون.دکترم برام ازمایش در روز سوم پریودی نوشتن وانجام شده که جوابش رومینویسم براتون...سوالم اینه که ایا درازمایشمم مشکلی هست ویافقط مشکلم همون ضعیفی تخمدانهام هست و درمانم بطور کلی چیه ایا باز همون مصرف لتروزله .لطفانظرتون روبدین (TSH Result(4.4 Normal Range1-3d :2.5-13.3 4-30d:0.6-10 Adult:0.27-5.3 (Fsh Result(5.2 Normal Range→follicular phase 3.5-12.5 Ovulation phase 4.7-21.5 Luteal phase 1.7-7.7 Postmenopasual 25.8-134.8 Men 1.5-12.4 (Prolactin Result(23 Normal Range→Premenopasaual:1.9-27 Postmenopasual:1.8-19.5 T3 Result(1.8) Normal Range1.3-3.1 T4 Result(9.8) Normal Renge 1.3d :11.8-22.6 4-14d:9.8-16.6
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام به خانم دکترعزیزخسته نباشید.ببخشین خانم دکترمن همیشه سروقت پریودمیشدم نه دیرمیکردم نه زودمیشدم ایندفه سه روزدیرکردم فکرکردم باردارم ولی امروزپریودشدم اونم نه زیادبه اندازه چندقطره خونریزی کردم میشه راهنماییم کنیین ممنون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتررضایی عزیز،سوالی از حضورتون داشتم . ایا سفر با هواپیما در هفته 5 تا 10 بارداری خطرناکه؟ من سابقه دو سقط بدلیل ترمبوفیلی دارم، و عید قرار هست به یک سفرهوایی برم ایا این ماه و اسفند برای بارداری اقدام بکنم؟البته دوماهه که اقدام کردم ولی فایده نداشته، میشه راهنمایی بفرمایید
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خدمت شما خانم من چهار ماه است که ازدواج کرده ام سیکل پریودی منظمی دارم اما بعد از ازدواج میزان خونریزی ام بسیار کم شده است به صورتی که یک یا دو پد در طول پریودی هفت روزه ام کافی است ایا مشکل خاصی پیش امده است برای درمان چه کاری باید انجام دهم؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید من تا الان 4-5 بار سولمو پرسیدم اما اصلا جوابی ندادین خاهش میکنم جواب بدید من خیلی استرس دارم.الان 22سالمه و پریودیای نامنظمی دارم فقط با خوردن قرص پروژسترون یا ال دی پریود میشم آزمایش هم دادم مشکلی نداشتم دکترم گفت ارثیه ک البته خاهرم هم مثل من بود.4 ماهه تصمیم ب بارداری دارم و قرص پروژسترون نخوردم دکترم قرص متفورمین و قرص کلومیفن دادن تا از روز 5قاعدگی بخورم اما فقط ماه اولو خوردم و دیگه پریود نشدم تا از کلومیفن مصرف کنم چون دیگه قرص پروژسترون نخوردم حالا نه پریود میشم و نه باردارم.سوالم اینه ک الان من باید چیکار کنم؟؟؟پروژسترون بخورم پریود بشم بعد کلومیفن بخورم؟؟نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنید
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.خانم دکتر من در هفته ی 21 بارداری هستم.روزی چند بار مخصوصا موقعی که دراز می کشم زیر شکمم احساس خاصی دارم مثلا احساسی مثل فشار پای بچه.یا زدن نبض.چند ثانیه میگیره زود خوب میشه.احساس فشار ضعیفی زیر شکم دارم.می خواستم ببینم این وضعیت طبیعیه یا نیاز به دارو دارم.من 3هفته ی دیگه نوبت دکتر دارم آیآ نیاز هست که زودتر مراجعه کنم به دکترم یا خیر.ممنون از پاسخگویی شما.خدانگهدار.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکتر عزیزم میخواستم بدونم قرص اتیسترون واسه چه موردی هست دکتر واسم نوشته ??????
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام بعدازهشت روزتاخیردرپریودم تست دادم 520بود.دکتر زنان10تاشیاف پروژسترون400تجویزکردندندوگفتنداگه خونریزی نداشتی 3هفته دیگربایدویزیت بشی.من خیلی نگرانم اصلاهیچ نشانه ای ازبارداربودن راندارم.ایااین طبیعی است؟بعدمصرف این داروهاچه اتفاقی بایدبیفته؟ممنون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خدمت خانوم دکتر عزیز،من از همون ابتدایی ک پریود میشدم پریودام عقب می انداخت دکتر رفتم ایشون برام سنو نوشت وقتی جواب سنو رو خوندن گفتن تخمدانهات ضعیفه وباید سریع اقدام ب بارداری بکنی،ازم تست پاپ اسمیر گرفتن وتمامی آزمایشات قبل از بارداری رو نوشتن،طی معاینه ای ک ازم داشتن گفتن هم زخم داری هم عفونت ک قرص مدروکسی پروژسترون و قرص مترونیدازول و پماد واژینال تریپل سولفا و ی قرص برای زخم دهانه رحم قرص افلوکساسین دادن وبرای تنظیم پریودیم هم قرص متفورمین دادن و گفتن هر موقع حالت بد شد دیگه ازش نخور من حدود 4تا خوردم قند خونم پایین می اومد دیگه نتونستم بخورم ،حالا باید چیکار کنم من میتونم حامله بشم؟الان چند روزی میشه ک پریودم تموم شده اما زیر شکمم درد دارم علتش چیه؟ ممنون خانوم دکتر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1387 از 7815