شماره صفحه: 145 از 6843
سلام خانم دکتر من 27 هفته و 3روزمه دیروز رفتم پیش دکتر برام قلبشو گرفت و فشارو وزن و همه جی خوب بود اخرین سونو من سونو انومالی بود 20هفته و 2 روز وزن جنین و زده بود 340 گرمدیگه سونو نرفتم برام برای 25 اردیبهشت نوشت خانم دکتر جنین تو 27 هفته چند گرم میشه
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام بنده یک هفته بعداز اتمام پریود دچار خونریزی شده ام بطوریکه وقتی جهت ادرار به دستشویی میروم خون زیادی از من خارج میشود دکتر مشکوک به بارداری شد ۳تا آزمایش بتا دادم که به ترتیب میزانشان ۵۹'۸۴'و۶۷ بود سونوگرافی شکمی وواژینال هم چیزی از بارداری نشان نداد فقط وجود یک کیست تخمدان رانشان داد حال علت خونریزی وبالا وپایین رفتن بتا را میخواستم جویا شوم آیا امکان خارج رحمی وجود دارد یا سقط شده است ?هر دکتری یه نظری میدهد'کلافه شده ام برای جلوگیری از خونریزی چه کنم ?
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکتر جان . من شش روزه پماد کلوتریمازول مصرف میکنم امروز احساس میکنم یه لکه صورتی روی لباس زیرم دیدم در صورتی که تا به حال من این لک رو ندیده بودم ایا میتونه یرای مصرف پماد باشه؟ دو روزه اینده هم میخوام اقدام برای بارداری کنم ایا مشکلی پیش میاد یا نه؟ ممنون
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام، من دختر بيست ساله اي هستم كه مدت سه هفته است بعد از خوردن غذا به شدت دچار شكم درد مي شم ، انواع مختلف غذا رو امتحان كردم ولي متاسفانه همچنان درد ها پا برجاست ، آزمايش خون و إدرار انجام دادم و كاملا نرمال بود ، دردها اكثرا نيم تا يك ساعت بعد از غذا خوردن شروع مي شن و تا شش هفت ساعت ادامه دارن و اكثرا اطراف ناف و پايين ناف هستن و گاهي تا كليه ها هم پخش مي شن ، من چهار ماه پيش جراحي آپانديس داشتم مي خواستم ببينم ممكنه اين دردها مربوط به تخم دان ها باشن يا كيست ؟ البته من سكس نداشتم اصلا ممنونم از لطفتون
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر آزمایش تیرویید اولم این بوده که گفتید کم کاره و قرص بهم دادید الان تقریبا دوماهه که دارم میخورم Triiodothyronin-t-3…. 1.10 ng/ml 0.5-2.2 Total thyroxin-t-4….. 76.56 ng/ml adult:45-126 infant:64-133 T3uptake…. 27.0 % 25-38 TSH… 7.84 H miu/L adult:0.4-4.2 آزمایش دومم این بوده Total thyroxin(t-4).ELA ….. 7.45 mg/dl female:4.8-11.6 ### T3 uptake(t3 up)….. 31.62 % euothyroid 25-38 ### Triiodothyronine(t-3).ela ….. 0.71 ng/ml 0.7-2 ### T.S.H ELA ….. 0.41 miu/ml 0.39-6.16 ### Tpo Ab ... <1 Iu/ml >40 positive الان لک بینی دارم که گفتید دوفاستون بخورم که تازه امشب شروع کردم. خانم دکتر لطفا بگید نتیجه آزمایش چیه؟ تغییری هم کرده؟ آیا من لووکسین رو ادامه بدم؟؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دكتر من حدود دو ساله ازدواج كردم و هميشه پريود منظمي داشتم تا اينكه در اذرماه به علت عقب افتادگي پريود و سوزش و لكه بيني به دكتر مراجعه كردم كه با تشخيص عفونت قرص ميترونيدازول و تريماكسازول تجويز كردند و پريودم منظم شد تا اينكه اين ماه دوباره لكه بيني داشتم و ده روز زودتر پريود شدم، حالا بايد چيكار كنم ؟ ايا عفونت هنوز ادامه داره، لطفا راهنماييم كنيد
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر من غربالگری سه ماه اول هم آزمایش هم سونو سالم بود الان در هفته 18 بارداریم آزمایش خون غربالگری سه ماه دوم را در هفته 16 دادم همه چیز خوب بود فقط فاکتور open spina از حد نرمال بیشتر بود ولی همه چیز دیگر خوب بود دکتر من خانم دکتر آقا حسینی هستن ومن از طریق آی وی اف بارداریم ایشان تا آزمایش را دیدن گفتن مشکلی نیست دو بار تکرار کردن و گفتم امینوسنتز هم نمی خواهد فقط سونو سه بعدی غربالگری سه ماه دوم کافی می خواستم ببینم آیا واقعا مشکلی نیست دلم شور میانه تا وقت سونو چند روز مانده در ضمن آزمایش سندروم دان و تیغه بینی خوب بود با تشکر
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.ممنون از راهنماییتون من دوره هام.31 تا 37 روزست و باکره هستم.اخرین پریودیم 29 بهمن تا 5 اسفند بوده و در 6 اسفند رابطه ای بدون تماس منی و بدون دخول داشنم که واسه اطمینان 4 روز بعد از رابطم قرص اورژانسی به روش ال دی خوردم.و 6روز بعد از مصرف قرص یعنی 10 روز یعد ازرابطم (16 اسفند) دچار خونریزی شدم و 4 روز طول کشبد و 4 روز هم.لکه بینی داشتم. و 10 روز بعد از رابطم(16 اسفند) تست بتا دادم و یک صدم.بود و زیر 5 منفی گزارش میشد.17 و21و 22و 26 و 27 روز بعد ازرابطم بی بی چک دادم.و منفی بود 5 فروردین ازمایش تیتر دادم و منفی بود.میزانش مشخص نمیکرد فقط زیر 10 واحد منفی گزارش کرده.12 فروردین بی چک دادم منفیه.البته خانم دکتر من pco هستم اما چون همیشه پرویید میشدم دارو مصرف نمیکنم دکتر گفت ورزش کنم..16 فرودین در ازمایشگاهی معتبر تیتر بتا دادم و میزانش یک صدم بود و زیر 5 منفی گزارش میشد.ببخشید خانم دکتر امروز23 فروردینه هنوز پریود نشدم.ایا بارداری صد در صد منتفیه؟؟و اینکه برای شروع پریودی چیکار کنم؟؟شرمنده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.من در هفته 14 بارداری هستم.از 94/1/8شروع به لک بینی کردم لک قهوه ای رنگ که سونو دادم گفتن یه لخته خون پشت جنین تشکیل شده،هفته گذشته هم غربالگری 1 رو دادم پزشک گفت همه چی نرماله فقط جفت پایینه و خطر سقط داره و شیاف برام تجویز کردن که روزی 2تا می زارم.امروز لکه بینیم به رنگ قرمز شد خیلی نگرانم یعنی جنین سقط می شه و ایا این مدت خونریزی طبیعیه یا خیر لطفا بگین من چه کار کنم.ممنون
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خسته نباشد ۳۰روز بعد نزدیکی ازمایش خون منفی بود.۱۰روز بعد نزدیکی خونریزی سبکتر و کمتر و زودتر از دوره پریودم داشتم. ولی من احساس تورم شکم،نبض در شکم و دل پیچه و نفخ شدید دارم و به شدت صدا میده شکمم.و زیر دلم درد میکنه.ایا احتمال بارداری وجود دارد؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید جواب ازمایش اسپرم شوهرم را براتون میگم لطف کنید بگید نتیجه چطوره semen volume 3 semen ph 8 sperm count 212.2 progressive a+.b%14.3 motile a+b+c 62.7% Round cell 0 germ cell 0 wbc 5 rbc 0 normal morphology 60% viscosity normal abnormal forms40%
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام بنده دوقلو باردارم و توی هفته 16 بارداری آزمایش سلامت جنین دادم نتیجه پراکلامپسی رو 1:10 گزارش کرده و بقیه مواردو نرمال زده میشه لطفا بفرمایید ریسک پراکلامپسی من بالا هست یا واسه همه همین نتبیجه رو گزارش میدن؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خواهش میکنم جوابمو بدید خیلی خیلی نگرانم. من الان 30هفته و 6روز باردارم. از دیشب اخر شب حرکات جنین خیلی کم شد یعنی جوری شد که امروز از صبح تا بعدازظهر اصلا تکون نخورد ولی از بعداز ظهر تا الان چندبار ولی کم تکون خورده. رفتم دکتر سنو نوشت که جوابش اینه جنین در قرار طولی چپ و پرزانتاسیون سفالیک و ضربان قلب 153 است. bpd 77mm و fl 58mm است. دورشکم برابر با 257mmوزن تخمینی جنین 1424gr است که با توجه به مقدار متوسط طبیعی حدود پرسنتایل 35-40% است. تورو خدابگید جنین چه مشکلی داره ت فردا که برم پیش دکتر از استرس داغون میشم. اخه دکتر سنو گرافی گفت بچه رشدش که و از این حرفا.ممنون
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر برای تشخیص hpv آزمایش خون هم داریم یا فقط از طریق پاپ واسمیر میشه تشخیص داد؟ تست hpv pcr چه فرقی با تست hpv داره؟ با سپاس
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.ازاینکه به سوالاتمون پاسخ میدید ممنونم. خانوم دکتر من عقدهستم ولی باکره ام.روز 21 سیکلم باهمسرم نزدیکی داشتیم که دخول صورت نگرفت اما از ورود پیشاب مطمین نیستم روز 23 و 24 هم نزدیکی بدون دخول داشتیم اما من چون اضطراب داشتم دوعدد قرص لونژیل 0.75 باهم بعد از آخرین نزدیکی خوردم.ضمنا من دوره های پریودم مرتب نیست.حالا با وجود خوردن قرص ها بارداری منتفی هست؟هنوز خونریزی بعد ازخوردن قرص شروع نشده تاکی باید صبر کنم؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 145 از 6843