شماره صفحه: 145 از 6569
باسلام و تشکر بابت پاسخگویی و زمانی که میگذارید. اگر مدتی بعد از intercoursمتوجه شده باشیم کاندوم احتمالا داخل واژن مونده باشه.ممکنه باشه اما حسش نکنم؟! چون درحال مصرف ocp هم هستم و تازه دوره منسم تمام شده نگران بارداری نیستم فقط نگران عوارض وجوددکاندومم.ولی هیچ احساسی از وجود جسم خارجی ندارم.لزوم به معاینه هست؟خطر وجود داره ؟ ممنونم.شاد باشید و سالم
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
وقت بخير خانم دکتر منظورتون و کامل متوجه نشدم يعني دوباره بايد برم ازمايش خون بدم؟؟؟؟مگه من باردارنيستم؟؟؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر 35 هفته و5روز باردارم بخاطر دیسک کمرم میخوام سزارین بشم دوتا سوال داشتم از خدمتون 1) آیا انجام آزمایش ترشحات واژن در هفته 36 ضروریه حتی اگه بخوام سزارین کنم یا فقط درصورت زایمان طبیعی این آزمایش لازمه چون من الان هم عفونت دارم و مترونیدازول وکلوتریمازول واژینال استفاده میکنم؟؟ 2)با توجه به پارگی دیسک 4_5 شما برای انجام سزارین بیهوشی عمومی رو توصیه میکنید یا بیحسی موضعی؟؟ ارتوپد میگه اگه تا 10ساعت گردن تکون ندم عوارض نداره اما من بخاطر دیسک خیلی نگران هستم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید من فروردین ماه میخوام به دکتر زنان جهت اقدام به بارداری و انجام آزمایشات لازم بروم و ان شاالله برای خرداد ماه اقدام کنم یکی از دوستانم گفت میتونی از الان فولیک اسید رو بری داروخانه و بدون نسخه پزشک بخری و هر شب یک عدد بخوری و موردی ندارد و حتما نیاز به تجویز پزشک نیست می خوام بدونم حرفش درسته از الان فولیک اسید رو بخورم نظر شما چیه اگه جوابتون مثبته خارجیش رو بگیرم یا ایرانیش رو و به چه مقدار؟ممنون و سپاسگزار.
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من حدود یک ماه هست که دچار سوزش ادرار و خارش شده بودم جدیدا سه روری هست که زیردلم درد میگیره ازدواج هم نکرده ام. میخواستم بدونم دلیلش چیه میتونه عفونت رحم باشه ؟ آیا قبل از.ازدواج و این بیماری خطرناکه؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید سپاسگزارم.
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و عرض ادب.من از بهمن پارسال اقدام به بارداری کردم و بعد از سه ماه سرخود قرص کلومیفن روزی یک عدد خوردم و باردارشدم که در هفته 8 قلب از کار افتاد.حالا بعد 5 ماه دوماه است که اقدام کردم و باردار نشدم آیا باید دوباره دارو مصرف کنم یه به طور طبیعی احتمال بارداری من هست؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خدمت خانم دکتر محترم.بنده به مدت یکساله اقدام به بارداری کردم اما متاسفانه نتیجه ای نگرفتم.بعدازانجام سنوگرافی گفتن که تخمدانهام ضعیفن.متفورمین میخورم.دودوره هم لتروزل خوردم که بازفولیکولام بیشتراز10رشد نکرد اندازشون.دکترم برام ازمایش نوشتن که جوابش رومینویسم براتون...سوالم اینه که ایا درازمایشمم مشکلی هست ویافقط مشکلم همون ضعیفی تخمدانهام هست و درمانم بطور کلی چیه ایا باز همون مصرف لتروزله .لطفانظرتون روبدین (TSH Result(4.4 Normal Range1-3d :2.5-13.3 4-30d:0.6-10 Adult:0.27-5.3 (Fsh Result(5.2 Normal Range→follicular phase 3.5-12.5 Ovulation phase 4.7-21.5 Luteal phase 1.7-7.7 Postmenopasual 25.8-134.8 Men 1.5-12.4 (Prolactin Result(23 Normal Range→Premenopasaual:1.9-27 Postmenopasual:1.8-19.5 T3 Result(1.8) Normal Range1.3-3.1 T4 Result(9.8) Normal Renge 1.3d :11.8-22.6 4-14d:9.8-16.6
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام بنده در ابتدای هفته 36 بارداری هستم چند روز قبل براتون پیام زدم که بنا به شرایطی دکترم برام آمپی سیلین 500 و 6 آمپول بتامتازون 4 میلی گرم تجویز کردن تا قبل از مصرف اینها جنین من فوق العاده شلوغ بود و شبا خواب نداشتم ولی با زدن آمپولا خیلی بی حرمت و آروم شد تکونهاش ضعیف شد و گاهی تا دو ساعت حرکتی حس نکردم مجبور شدم برم زایشگاه آزمایش ادرار گرفتن و نوار قلب جنین اونا گفتن ضربان و نوار قلبش خوبه و کمی عفونت ادراری دارم حالا واقعا آمپولا به خودی خود حرکات جنین را کم میکنه آیا باعث زایمان زودرس میشه؟شما توصیه ای در مورد این کاهش حرکت ندارید؟آیا حرکتها به حالت قبل برمیگرده؟با تشکر
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خانم دکترعزیز، همسرم روز 23 و 24 سیکل هردو به فاصله هفت هشت ساعته سه بار نزدیکی داشته، ایا این موضوع ربطی به بارداری داره، چون من شنیدم نزدیکی کردن در هفته اخر سیکل مانع بارداری و از بین رفتن نطفه میشه، خیلی نگرانم، اخه یک هفته ای بود بعد از تخمک گذاری رابطه نداشتم با همسرم اما این دوروز از اختیار من خارج بود، خواهشا جواب بدین خیلی نگرانم، چون این ششمین ماه اقدامم بود
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با تشکر از جواب شما خانم دکتر.باتوجه به اینکه در دوران شیردهی احتمال حاملگی وجود ندارد پس گاهی حس لگد یا انقباضاتی در ناحیه ی شکم یعنی چه چرا چنین حالاتی ایجاد میشود؟ و من بچه ام 4ماهه است پس من کی پریود میشوم؟تابه حال نشده ام خیلی ممنونم از لطفتون
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر تاريخ اخرين قاعدگي من 29 اذ ربوده ازمايش دادم باردارم ولي 30ابان لکه بيني داشتم والان هم ادامه داره دکتر يه سونو انجام داد وگفت ساک حاملگي تشکيل نشده وبرام اپولو شياف نوشت وگفت استراحت کن.ايا ممکنه که اصلا ساک تشکيل نشه واگه بخواد تشکيل بشه تا چه مدت بايد تشکيل بشه؟؟؟؟راستي من لکه بيني نداشتم يه اتفاق بدي افتاد استرس شديد گرفتم ويه وزن سنگيني افتاد رو بدنم. بله خانم دکتر ازمايش خون انجام دادم .250< beta
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانم دکتر ؛ ببخشید خانم دکتر از سوالی که پرسیده بودم منظورم این بود که عفونت کلیه به لگن منتقل میشه ؟میدونم عفونت دستگاه ادراری به دستگاه تناسلی ربطی نداره ولی دردی که در لگنم داره دکتر عمومی گفت عفونت کلیه به لگن منتقل شده سوالم اینه که این همون عفونت لگنی که نازایی میاره؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من حدود یک ماه هست که کیست بارتولن زدم البه قبل از مراجعه به دکتر و تخلیه اون با سرنگ فقط یک ورم عادی بود ولی بعد از اون بدتر شد...الان دارم داروی داکسی سایکلین. و سفکسیم مصرف میکنم سوالم این هست که امکانش هست عمل نکنم و بدون جراحی خوب بشم؟؟؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
بله خانم دکتر ازمايش خون انجام دادم. 250<
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
بله خانم دکتر تست خون بارداري انجام دادم. rsult <250
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 145 از 6569