شماره صفحه: 145 از 6007
با عرض سلام و خسته نباشید من تاریخ آخرین پریودم 3 شهریور بود و به مدت 7 روز ادامه داشت. اول مهر هم عروسیم هست و در اون روز پریود می شم. آیا میشود زمان شروع پریود را به تاخیر انداخت و یا جلوتر انداخت؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. با تشکر
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من دو سقط با انجام کورتاژ بعلت پوچ بودن جنین داشتم آزمایشات زیر را انجام دادم. GTT fasting 83 GTT 120 min 96 ANA (8S) 2.5 RANGE Negative : less than 0.8 positive : more than 1.2 Anti TPO 3.6 range: 0-34 anti cardiolipin - lgM : less than 3.0 range: negative less than 12 anti cardiolipin - lgG 5 range: negative less than 12 TSH (RIA) 2.1 RANGE 0.3-6 بنظر شما من باید چکارکنم؟ آیا همین آزمایشات کافیه؟ آیا نتایج آزمایشات نرماله؟ آیا میتونم برای بارداری اقدام کنم؟ آزمایش ژنتیک من و همسرم و پاتولوژی جنین مشکلی نداشته ممنون
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشد دو سه روز زیر دلم درد میکنه و احساس خارش دارم میخواستم را درمان و بدونم
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام دیروز سوالم رو ارسال کردم ولی جوابی نیومد خانم دکتر به مدت یکماه نامزد بودم واز روابط جنسی زیاد سر در نمیاوردم نامزدم چند باری با انگشت باعث ارضای من شد بعد از اون مااز هم جداشدیم چ تحملش برام سخت بود حالا میخام بدونم بکارتم از بین رفته یانه ممنون میشم جوابمو بدبد
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید من میخوام باردار شم ولی متاسفانه دارای تخمدان پلی کیستیک هستم PCO الان 6 ماه دارم قرص دوفاستون وگلوکوفاژ مصرف میکنم ولی نتیجه ای نداده به نظرتون ادامه بدم این قرصارو جواب میده ؟ یا درمان ناباروری شروع کنم ؟ اصلا با بیماری PCO باردار میشم؟ با تشکر
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام و عرض ادب. آیا ipl در قسمت ممنوعه باعث ایجاد نازایی در زنان میشود؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر .با توجه به اینکه شما سوالات را خیلی سریع جواب میدین شاید سوالم هنوز دست شما نرسیده و لذا دوباره مطرح میکنم . سوالم اینه که آیا میتوان آمپول HCG را بدون استفاده قبلی از کلومیفن یا داروهای محرک دیگر استفاده کنم ؟(روز دوم پریود سونو کردم و فولیکول 12 میلیمتر داشتم)
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام حضور محترم خانم دکتر رضایی ، من الان حدود سه ماهه برای بارداری اقدام می کنم تست پاپ اسمیر هم دادم مشکلی نداشته ولیکن هنوز باردار نشدم خیلی نگرانم ، ماه اول ودوم تقریباً علائم بارداری را داشتم (ضعف شدید -دردمعده ، خستگی وخواب آلودگی ولی ...)دوره پریودم هم منظم بود ولی از زمانی که اقدام کردم هر ماه نسبت به ماه قبل دو روز جلوتر میشم وخونریزی شدید خیلی معذرت می خوام هنگام نزدیکی با اینکه همه موارد را رعایت می کنیم اما حس می کنم منی زیادی از واژنم خارج می شه وداخل رحم نمی مونه چه کار باید بکنم
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام ایا فقط برای بارداری چند قلوی میتوان از قرص کلومیفن استفاده کرد؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام وخسته نباشید من هفته هفتم بارداری هستم کم کاری تیرویید کنترل شده دارم.و زیر نظر متخصص غدد هستم در بارداری قبلی ماه هفتم 1 ساعت بعد از خوردن 100گرم گلوکز قندم 202 بود با رژیم پایین آوردمش فرزندم بعد از تولد آب مروارید مادر زادی داشت .ممکنه بخاطر قندم بوده باشه و برای این بچم که باردارم نگرانم باید چکار کنم چجوری میتونم بفهمم اونم اینطوری میشه یا نه ؟آیا توی سونوگرافی تعیین سلامت جنین نشون میده ؟ ممنون از این که برای ما وقت میگذارید اگه مقدوره جوابو واسم میل کنید
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.صبحتون بخیر میخواستم بپرسم ایا مقاربت در سه ماه اول بارداری صدمه ای به جنین میزنه؟ اگر نه پس چرا اکثرا ممنوع میکنند؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من به مدت 3 سال قرص تیرویید مصرف کردم روزی یک عدد 3 ماه که مشکل قاعدگی دارم , ازمایش تیررویید دادم و دز THS از حد نرمال کمتر بود , قرصم باید قطع بشه؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من 2 تا آمپول اچ سی جی به فاصله 18 ساعت تزریق کردم،که طبق سرچ فهمیدم تخمک گذاری 36 ساعت بعد از طزریق دوم اتفاق میافته،در حالی که ترشحات تخم مرغی در من بعد از 3 چهار روز ظاهر شد،در ضمن من 8 ساعت بعد از طزریق اول نزدیکی داشتم و باردار نشدم، یک اینکه چرا میگن بعد از آخرین طزریق؟مگه چه فرقی میکنه و دوم اینکه امکان داره بعد از طزریق 3 چهار روز بعد تخمک گذاری اتفاق بیفته،خانم دکتر خواهش میکنم تو جوابی که میدید یه کم برام توضیح بدید،مشکلم خیلی حیاتیه،...یه دنیا ممنون
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر عزیز من در هفته 17 بارداری هستم حدود 24 روز است که پای چپ من از قسمت لگن تا زانو دچار گزگز، سوزش و سردی شده و فقط در روی ران این حالت وجود دارد و در کناره ها و زیر ران این مشکل را ندارم قبل از حاملگی به علت بلند کردن وسیله سنگین دچار کمردرد شدم و بعد بهبود یافتم حال جدا با این مشکل پا زندگی عادی سخت شده است تا زمانی که در حال استراحت هستم خوب هستم اما کافی است حدود ده دقیقه ایستاده باشم یا راه بروم که سوزش و گزگز شدید ایجاد می شود لطفا راهنمایی کنید به بارداری مربوط است یا احتمال دیگری هست؟آیا با بارداری می توان برای درمان اقدام کرد؟ با تشکر یا من اسمه دواء و ذکره شفا
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من 4 شهریور جراحی فیستول رکتو واژینال داشتم و با کسی رابطه نداشتم و مجردم خواستم بدونم پرده من از قبل اسیب دیده و من دلیلشو نمیدونم ایا امکان ترمیم هست ؟
( این سوال 1 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 145 از 6007