شماره صفحه: 178 از 5234
سلام خانم دکتر . خسته نباشید . پریود من همیشه منظم هست و تقریبا10 - 11 هر ماه میشم . ماه قبل (بهمن ) 5 بهمن شدم . اما این ماه هنوز نشدم . تا کی باید صبر کنم که بشم ؟ در ضمن من رابطه محافظ نشده ای نداشتم !!!!!
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر..من دیروز روز 13 سیکلم بود سونوی واژینال کردم فولیکولهای ریز دیده شد و گفت pco هستم من پریدام تقریبا منظمه و چاق نیستم و از نظر هورمون فقط AMH:6.56 هست که زده بالا...13 ماه اقدام ناموفق داشتمشوهرم نرمال..آیا اینکه در روز 13 سیکل با سونوی واژینال این فولیکولهای ریز دیده بشه نظر شما چیه؟ آیا چون هر ماه پرید میشم این مسئله نرمال نیست ؟چرا گفت PCO ?با تشکر
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام. من باردارم.درهفته 18عمل سرکلاز انجام دادم الان تو هفته 27 هستم اما طبق معاینه دکتر بچه خیلی پایینه .تقریبا تو لگنمه.بنظرشما خیلی خطرناکه من استراحت مطلقم بنظر شما احتمال سقط زیاده ?چرا بچه بالا نمیره ?ممنون میشم جواب بدید
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید .خانم دکتر چند ماهی که برای بارداری اقدام کردم اما با وجود مصرف کلومفین و مدروکسی پروژسترون فعلاً موفق نشدم.این ماه دکترم قرص duphaston برام تجویز کرد ک از روز 12 ام روزانه 2 عدد تا سه روز مصرف کنم .می خواستم بدونم مصرف قرص در این سه روز میتونه برای کمک باروری کافی باشه؟
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
آیا خوردن قرص ایمدین برای شیر دهی مضر است فرزند من 19 مهه است.
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باعرض سلام خانم دکتر من 38 سال سن دارم و نزدیک یک سال ازدواج کردم ودر این مدت هیچ داروی ضد بارداری استفاده نکرده ام وتحت نظر پزیشک هستم در این مدت عادت ماهیانه نامنظم نیز داشتم سونوگرافی ترانس واژنال انجام دادام که مشکل خاصی نبود عکس رنگی نیز انجام دادم که متن جواب عکس بدین صورت است لوله فالوپ راست با تاخیر حاجب شده و کانون های تجمع ماده حاجب در ناحیه پری تیوبال راست دیده میشود که احتمال sin را مطرح میکند . spillageلوله فالوپ راست بداخل حفره لگن مشهود است و تجمع موضعی ماده حاجب در ناحیه پری تیوبال راست مطرح کننده infection می باشد خانم دکتر خواهشمندم از شما که مرا از این نگرانی در آورید به ویژ ه در مورد sin مرا راهنمایی نماید باتشکر .
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 1 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز من مدت 13 روزه که بخاطر کم کاری تیرویید قرص لووتیروکسین مصرف میکنم تاریخ قاعدگی قبلی من 9 بهمن ماه بوده و منظم منتهی الان با اینکه چهار پنج روز گذشته هنوز پریود نشدم سوالم اینه که مصرف این دارو تاثیری بر قاعدگی اونم توی همون ماه اول داره یانه؟در غیر این صورت شما دلیلشو چی تشخیص میدید؟البته دردهای قبل از قاعدگی رو دارم ممنون از توجه شما شاد و سربلند باشید
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و احترام خدمت خانم دکتر عزيز وبزرگوار خانم دکتر آزمايش بتاي من 2788 مي باشد و آخرين قاعدگي من 12 بهمن بوده و قاعدگي من 23 الي 25 روزه است با اجازه شما خواستم بدونم جنينم چند وقتشه با سپاس
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وبا تشکر من 27 سالمه دیروز در سینه ی راستم یه توده لمس کردم که لمسش که میکنم کمی درد دارد خیلی نگرانم در فامیل ما اصلن سابقه ی سرطان سینه نبوده دارم دیوانه میشم کمکم کنید
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام وخسته نباشید میخاستم بدونم اگه یک نفر برای دومین بار در یک نوبت نزدیکی کامل داشته باشه اما آلت مرد از انزال قبلی شسته نشده باشه وفقط بادستمال پاک شده باشه آیا امکان بارداری در هنگام دخول دوم وجود داره؟یعنی ممکنه اسپرمها از انزال قبلی زنده بمونند وباعث بارداری بشند؟(نزدیکی در روز 15سیکل اتفاق افتاده)
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و احترام خدمت خانم دکتر عزیز . خانم دکتر اینقدر از شما تعریف کردم که یکی از همکارای من خواستند از شما در مورد مشکلش سوال کنم. و اینکه این خانم 44 ساله است و دارای فشار خون و در تاریخ 26 فروردین عازم سفر به خانه خدا می باشد با توجه به اینکه در اول بهمن پریود شده و پریود هر ماهش 25 روزه می باشدآیا باید قرص استفاده کند تا در زمان سفر و دوهفته ای که در سفر است پریود نشود ؟ اگر باید مصرف کند چه قرصی ؟ با توجه به اینکه در طی تجربه قبلی قرص LD برای ایشان کارساز نیست و آیا HD با توجه به فشار خونی که دارد ضرر ندارد؟ ممنون از شما . لطفا راهنمایی فرمایید.
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر . من برای IUIاقدام کردم این آزمایشات در روز سوم انجام دادم. ممنون میشم که نتیجه اش بفرمایید. TSH(ECL)..... 1.8...... 0.3-4.5. FSH(ECL)......7.4.....Follicular phase:3.5-12.5 Ovulat phase:4.7-21.5 Luteal phase:1.7-7.7 Postmonopause:25.8-134.8 LH(ECL) ......6.7 Follicular phase:2.4-12.6 Ovulat phase:14-95.6 Luteal phase: 1-11.4 Postmonopause:7.7-58.5 Parameters: WBV.....5.61.......4.00-10.00 RBD .....4.60.........3.90-5.80 HGB.....12.6.........12.0-17.0 HCT.....40.1.........36.0-53.0 MCV.....87.2.......80.0-100.0 MCH.....27.4........26.0-38.0 MCHC ......31.4.......31.0-37.0 PLT.....217.........150-450 RDW-SD.....45.3......40.0-53.0 RDW-CV.....14.5.....11.5-15.0 PDW.....14.7........9.8-17.0 MPV.....11.4......8.6-12.7 P-LCR.....35.7......17.0-47.0 PCT....0.25........0.17-0.35 NEUT.....3.27.....66.3 LYMPH......1.46.....26.0 MONO.....0.38.....6.8 EO.....0.04.....0.7 BASO....0.01.....0.2
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام .من 5اسفند با قرص سقط داشتم.4روز بعد دکترم سفکسیم تجویز کرد.از روزی که سفکسیم خوردم درد شدیدی در روده هام دارم.با قطع کردن قرص بهتر شدم اما هنوز اسپاسم های شدیدی دارم.نتیجه سونو هم خوب و بقایای بارداری مشاهده نشد.علت درد روده ها چیه؟مرسی
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.وقت بخیر.من نزدیک به 2 ماه هست که نامزد کردم و تو این مدت هم ارتباط داشتیم و نحوه جلوگیری مون هم به صورت طبیعی بوده.منتها مشکلی که هست این که من روز 9 ماه قبل پریود شدم اما الان با احتساب امروز نزدیک به 4روز که اتفاقی نیافتاده.دکتر هم مراجعه کردم که سریع برگشت آزمایش تست حاملگی برام نوشت.ولی خوب چون مطمئن هستم زیاد راغب به انجام ازمایش نشدم. اگه میشه لطفا راهنماییم کنید چون کلا به هم ریختم سر این موضوع. ممنون و خسته نباشید بابت خوندن پیغام
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر می خواستم بدونم تا چند روز بعد از تزریق پرژسترون باز نشدن پریود طبیعیه؟ من در روز 27 سیکل رابطه حفاظت نشده داشتم در روز 32 تست بتا کمتر از 0.1 داشتم در روز 35 پرژسترون تزریق کردم ولی هنوز خبری از پریود نیست جز چند تا لکه قهوه ای. آزمایش بتا رو در چه روزی تکرار کنم تا جواب اون رابطه حفاظت نشده رو نشون بده؟ ممنون از لطفتون خیلی نگرانم
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 178 از 5234