شماره صفحه: 1813 از 5762
باسلام میخواستم من اقدام به بارداری کردم و الان که هفت روزه میگذره حالتهای پریود دارم و کمردرد و ترشح میخواستم ببینم اینها از علایم بارداری ممکنه باشه ؟ و این نشانه ها به این زودی خودشو نشون میده؟
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام من قرص لتروزل از روز 3تا7 پریود مصرف کردم روز 8 پریود سونو شدم وفولیکولاهم 2عدد باسایز 14 دو عدد با سایز 12 و یکی با سایز 10 بود روز 11 پریود دو عدد آمپول hcg5000 تزریق کردم سوال من: اثر آمپول تا چند روز میتونه روی مثبت بودن بی بی چک اثر داشته باشه؟ من روز 23 پریود بی بی چکم با خط کم رنگ اما کاملا واضح مثبت شده آیا باردارم؟ مقداری درد زیر شگم و در پهلوی راست در برخی ساعات روز دارم بعلاوه ترشح و احساس خیسی وسنگین شدن معده و سیاه شدن جلوی چشم هنگام بلند شدن و کمی حس تهوع و درد و خارش جزیی در برخی ساعات روز در سینه و نوک آن. منتظر پاسخ دقیق شما هستم با تشکر
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید . من از ۱۶ تیر که پریود شدم تا الان که امروز ۲۳ شهریور است هنوز پریود نشدم .تا به الان چندین تست بارداری گداشتم و ۳بار ازمایش خون دادم و همه منفی بود .خیلی من و همسرم میترسیم . حقیقتا من ۸ ماه پیش به خاطر اینکه مول داشتم ۲بار کورتاز شدم ویک بار عمل متل سزارین شدم که تونسن در بیارن . از اینکه یخام برم دکتر و سونوگزافی خیلی وحشت دارم تو رو خدا به من بگید خطرناکه این وضعیت من یا طبیعی میتونه باشه .دارم میمیرم از ترسو وحشت کمکم کنید خواهش میکنم . ببخشید و ممنون میشم به سوالم جواب بدید
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشيد خانم دكتر من 27 سالنه و مجرد و پريود هاي من همراه با درد شديد دكترم كه رفتم گفتن طبيعي و كيستم ندارم گفتن بايد زايمان كني تا خوب بشي يه سوال از حضورتون داشتم اينكه الان با شرايط من امكان در آوردن رحم من هست يا نه چون خيلي از درد خسته ام ممتون از لطفتون
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشيد من در4هفته 6روزسقط انجام دادم بدليل مشكلات زنتيكي ابتداشايف بعدامبول بعدقرص زيرزباني بعدامبول روزاول خونريزي داشتم اماروزدوم تاالان كه روزجهارمه خونريزي ام متوقف شده وشكمم بادكرده درحدخانم باردارسه ماه دكترقرص متيل اركونوين به من دادصبح ظهر شب امابازم خونريزي نداشتم بااينكه طناب زدم بياده روي كردم خواهشمندم راهي جلوي باي من بكذاريد ممنون ميشم اكرزودجواب بدين جون واقعااسترس دارم ممنونم
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وخسته نباشید.من ماه قبل با18روزتاخیرپریودشدم که درمدت تاخیردل دردهای شدیدهمراه باحالت تهوع خفیف دردهایی درقسمت ناف ودوپهلوداشتم که درزمان پریودی کمترواکنون بازدچاردلدرد ویبوست وگاهی نفخ هستم.دکترزنان برایم آزمایشش تیروئیدوهورمون وسونونوشته که هنوزجوابشون نومده.بنظرشماعلت این دردها ربطی به پریوددارد؟قبلاهم سابقه نامنظمی سیکل داشتمو6ماه است که جلوگیری ندارم
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من قصد بارداری دارم منتها در هنگام نزدیکی احساس میکنم تمام منی همسرم از بدنم خارج میشه میخواستم بدونم طبیعی هست یا خیر و آیا شانس بارداری کم میشه چی کار باید بکنم ممنون از راهنمایی شما
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دكتر بنده در ابتداي هفته نهم بارداي به سر ميبرم ولي متاسفانه از درد معده شديد رنج ميبرم و حالت تهوع هم زياد دارم هر غذايي كه ميخورم سريعا حالت تهوع به همراه درد معده شديد مبتلا ميشوم. دكتر هم رفتم فرمودند كه حالت عادي است با اين حال قرص دميترون و B6 را تجويز كردن كه تاثير چنداني نداشته است. كسي به من پيشنهاد داروي گياهي شيرين بيان را داده است. آيا به نظر شما مي توانم از اين دارو به چه شكل و يا در چه زماني مصرف نمايم. يا اينكه مي توانم در اين دوره از قرص رانيتيدين استفاده نمايم. خواهشمند است توضيحي كامل در اين رابطه مبدول فرماييد و بنده را از اين درد شديد مرهم فرماييد با تشكر از زحمات شما.
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام لطفا آزمایش ادرار من رو تفسیر کنید: appeaerance:_Hazy, protein: trace blood:trace_ Ep.cell:mod_ mucuse:were seen_ bacteria:few_ sperm:notseen_ pus-cell:notseew.
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام بعد از زایمانم پریودی من 5 روزه شده بود وتا یکسال پیش به همین صورت بود ولی از یکسال پیش تا حالا 3 روزه شده و گاهی اوقات فقط دو روزه است وروز سوم فقط لکه بینی دارم البته افسردگی بعد از زایمان هم دچارم شده و5 سال است که داروهای افسردگی مصرف میکنم همسرم فرزند دوم میخواهد ومن دیگر توانایی ندارم لطفا من را راهنمایی کنید.متشکرم
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیزم واقعا ممنون از اینکه به سوالم پاسخ دادید خوشحالم کردید.ببخشید یک سوال دیگه داشتم من دوست دارم حامله بشم چند بار هم دکتر رفتم اما بهم گفته تنبلی تخمدان داری چیکار کنم یا چه دارویی بخورم تا سریعتر باردار شوم. من شیراز هستم دسترسی به مطب شماندارم.خواهش میکنم راهنماییمکنید.ممنون.موفق باشید.
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.ممنون میشم جواب آزمایش روز سوم سیکلم رو ببینید و تفسیرش رو برام بفرمایید LH 3.6 (follicular phase 1.9-9.2 preovulatory6-49 luteal phase 1.3-10.8 postmenopause15.4-53.3) F.S.H 6.4 (follicular phase 3.5-9.2 preovulatory 4.7-26 luteal phase 1.7-5.6 post 13.9-103) Testosterone 0.34 (0.05-0.8) D.H.E.A Sulfate 175 (age 20-29 female 80-339) ferritin 34(10-100)
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دكتر جون من اخر ماه 8 بارداري هستم و همش حس مي كنم شكمم كوچك است خيلي حساس شدم وقتي به دكترم ميگم ميگه همه جي خوبه .خودم دور شكمم اندازه كرفتم 103 هست در ضمن جنين پسر هست يعني وضعيت دختر با پسر فرق داره. به نظر شما خوبه اخه نظر شما خيلي برام مهمه من شهرستان شيراز هستم .ممنون 
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وخدا قوت چند روزه که دچار ترشح ودرد در ناحیه زیر شکم بودم تا اینکه با شدید شدن دردم به پزشک زنان و زایمان مراجه کردم که ایشون بعد از معاینه گفتن که عفونت و زخم دهانه رحم دارم و امروز صبح برام فریز کردن دارو هایی که برای من تجویز کردن 1.سفالکسین500 و آمپول جنتاماکسین و پماد پوویدون 10%هست که چون اون موقع حالم خوب نبود متوجه نشدم که پماد رو چجوری باید مصرف کنم لطف کنید من رو راهنمایی کنید ممنون
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دكتر عزيز. هفته 35 بارداري هستم. زير شكمم خيلي ترك خورده و حالا تركهاي سمته زيره نافم بعضي جاهاش قرمز و متورم شدم تقريبا مثل تاول و خيلي ميخارند. اينها جي هستن طبيعي است يا بيماريست؟ براي ني ني مشكلي ايجاد ميكنن؟
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1813 از 5762