شماره صفحه: 1879 از 5666
سلام آنگاه که دردمندی سلامتی خود را بازیابد، آنگاه که دستی به نشان شکر به آسمان بلند شود ملائک تو را می ستایند. خانم دکتر عزیزم روزتون مبارک امیدوارم همیشه صحیح و سالم و موفق باشید. دوستتون دارم.
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
دو روزی است که لبه ی بیرونی اندام تناسلیم باد کرده و درد میکند فقط طرف راست.اثار جوش و خراش و زخم نیست و ترشحاتی هم وجود ندارد برای مسافرتی از 27ام شروع به خوردن قرص ال دی هم کرده ام.علت و درمان چیه>؟علائم بیماری خاصی است؟برم دکتر؟
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وعرض ادب.یکسالونیمه اقدام به بارداری کردم.درسونوی جدیدی که انجام دادم یک کیست 4.5سانتی ازنوع ساده درتخمدان راستم بود.ولی متاسفانه به قرصهای برطرف کننده کیست حساسیت شدید دارم.چون برای بارداری عجله دارم آیا راه دیگه ای به غیرقرصهای جلوگیری برای آبشدن کیستم وجود داره؟
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر. روزتون مبارک. من معمولا ساق بلند و ساپورت میپوشم و برای معاینه میخوام مزاحمتون بشم. از نظر شما پوشیدن جوراب ساق بلند یا ساپورت موقع قرار گرفتن روی تخت ژنیکولوژی و معاینه مشکلی ایجاد میکند؟ باتشکر
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر عزیز.روز پزشک رو بهتون تبریک میگم و آرزوی سلامتی و موفقیت دارم براتون.من جواب آزمایش هورمونیمو براتون فرستاده بودم و شما گفتین تنبلی تخمدان نشون نمیده!میشه لطفا بگین پس چه مشکلی دارم؟منظورم اینه که کدوم مورد کم و یا زیاد هست؟با توجه به اینکه روز سوم پریودم آز دادم ولی تا قبلش قرص دوفستون و اکوئین میخوردم آیا تاثیری روی نتیجه داره؟خواهش میکنم جواب هر دو سوالمو بدین و منو از نگرانی و استرس در بیارین Hormone Analys TSH=6.8,mlu/L,4-30 Days : 0.5-11 ,,,2-12 Month : 0.5-6.7,,,1-6 Years : 0.4-3.6,,,7-16 Years : 0.3-4,,,Adult : 0.3-4.7 F.S.H=6.8,mlu/ml , Female: Follicular Phase: 3.5-9.2,,,Preovulatory Phase: 5-26,,,Luteal Phase: 1.7-5.6,,,Postmenopausal: 14-105,,,Male: 1.3-12 LH=3.6 , IU/ml , Female: Follicular Phase : 2-9.5,,,Preovulatory Phase: 6-50,,,Lureal Phase: 1.3-11,,,Postmenopausal: 15-54,,,Male: 2.8-6.8 Prolactin=316 , MIU/ml , Female: 130-500,,,Post Menopausal: 90-390,,,Male: 85-390 Estradiol=67,pg/ml,Female: Follicular Phase: Up To 112,,,Pre Ovulatory Phase: 36-251,,,Luteal Phase: 31-136,,,Post Menopause: Up To 45,,,Male: Up To 56 17-OH-Progesterone=0.5 , ng/ml ,,,Woman: Follicular Phase: 0.2-1.3,,,Luteinic Phase 1.0-4.5 ,,,Menopause: 0.2-0.9 ,,, Men: 0.2-2.3 DHEA-SO4=21 , ug/dl,,,9-18 Year: 15-190,,,20-29 Year: 80-340,,,30-39 Year: 60-230,,,40-49 Year: 45-250,,,50-59 Year: 35-210,,,>60 Year: 60-120 Anti Mullerian Hormone =2.4 , ng/ml , Optimal fertility: 4.0-6.8,,,satisfactory fertility: 2.2-4.0,,,Low fertility: 0.3-2.2,,,Very Low/Undetectable: 0.0-0.3 ,,, High level: >6.8
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام . خانم دکتر. بنده سیکل های مرتب 26 روزه دارم که این ماه 24 روزه شد. و و تاریخ سه پریود اخیرم: 3تیر --28 تیر--20 مرداد هست. و متوسط پریودهام 6 روز طول میکشه. برا اقدام بارداری باید تو چه روزهایی از سیکلم اقدام کنم؟
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام. خانم دکتر من دوره اول بارداری رو پر از استرس گذروندم.بیماری پدرم و از دست دادنش تقریبا توی همین سه ماه بود و واقعا شدت ضربه ای که بهم خورد خیلی زیاد بود. برای وضعیت روحی و جسمی جنینم خیلی نگرانم میترسم عقب افتاده یا بیش فعال بدنیا بیاد یا از لحاظ جسمی مشکل پیدا کنه باید چکار کنم که خیالم راحت بشه تا به حال سونوگرافی هم انجام دادم و همه چیز خوب بوده اما از نگرانیم کم نکرده لطفا راهنماییم کنید.
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام پس از ارتباط جنسی متوجه پاره شدن کاندوم شدیم و 1 ساعت بعد لونژیل 1.5 خوردم از دیشب سر دردم تشدید شده.سابقه سردرد مضمن هم دارم آیا می تونم دارویی رو برای رفع سر درد مصرف کنم که تداخلی هم با لونژیل نداشته باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام در سوال قبليم گفتم پريودم 3روز عقب افتاده و بتا 82 بود و گزينه اورژانسي رو براي عجله براي جواب گرفتن انتخاب كردم ولي شما فكر كردين كه من درد دارم جواب آزمايشم بدون وجود درد چطوره ؟آيا اين حالت ميتونه طبيعي باشه؟ با تشكر از لطفتون
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
چجوری باید خودم وجود پرده بکارت را تشخیص بدم؟ الان به پزشک دسترسی ندارم. نگفتید فشار به کلیتوریس به بکارت ربط داره یا نه.
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام. در واژن یک غشای نازک به رنگ سفید دیده میشود و پشت ان یک غشای گوشتی است. کدام یک از آن ها پرده بکارت است؟
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر سلام, قبلا عرض کرده بودم 14 سیکلم سونوی واژینال دادم و قبلش هم از آمپول اچ ام جی و کوریومون استفاده کردم و فولیکولهای :در تخمدان چپ دو فولیکول به قطرهای 24,21 mm در تخمدان راست هم فولیکولی به قطر 15mm داشتم و پس از آن هم 2 بار نزدیکی داشتیم امروز که 17 سیکلمه دچار تکرر ادرار بی سابقه ای شده ام که هر نیم ساعتس, آیا مربوط به بارداری میتونه باشه یا عفونت اذراریه؟ شما فرمودید اگر با سوزش همراه باشد عفونت ادراریست , اما من سوزش ندارم فقط تکرر است!
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام وتشکر خانم دکتر من 6هفته و4روز باردارم تو ازمایشات اولیه مقدار ویتامین دی 6.9ng\mlهست که زیر 10 کمه ایا من باید قرص مصرف کنم یا الان منع مصرف دارم دکتر بهم 3تا قرص ویتامین دی داده وگفته شبی 1بخورمولی من شنیدمکه تا یک سنی از بارداری نباید این قرص رو مصرف کرد هفته ای یکی بخورم یا شبی یکی؟ لطفا جوابمو زود بدید ممنونبه دکتر خودم دسترسی ندارم میترسم این دکتر اشتباه تجویز کنه
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
عذر می خوام خانم دکتر یعنی علاوه بر تریپل سولفا ازین پماد هم استفاده کنم؟ مراجعه بعدی به دکتر یک ماه دیکست. تا کی استفاده کنم. همچنین دکتر نگفت تریپل سولفا رو تاکی ادامه بدم؟
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام در سونوگرافی هفته چندم معمولا جنسیت جنین مشخص میشه ؟ ممنون
( این سوال 11 ماه قبل مطرح شد و 11 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1879 از 5666