شماره صفحه: 203 از 7944
سلام دوباره خانم دکتر عزیز فرمودید نیازی به داروهای محرک ندارم ولی سه بارداری قبلی من که ناموفق هم بود فقط با مصرف لتروزول و هاش سی جی اتفاق افتاد دکتر هم گفتهpco هستم الان مشکلم اینه که سه دوره س با تزریق هاش سی جی هم باردار نمیشم درمان رو ادامه بدم یا دوزش باید بره بالا هرماه با مصرف گلوکوفاژ و لتروزول فولیکول20 دارم و دوعدد هاش سی جی5000 مصرف میکنم.چرا دیگه جواب نمیده؟چکار باید کنم؟
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من جنینمو تو هفته ۱۶ ام بارداری از دست دادم و توسط شیاف دز بیمارستان سقط کردم. حدود ۵ روزه از سقطم گذشته از دیروز سینه هام متورم و دردناک شدنامروز دزد از بین رفته ولی شیر ترشح میشه. میخام بدونم چیکار کنم برای قطع شیر؟
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر مهرربونم.سال نو مبارک.امیدواارم سال پر از خیر و برکت و موفقیت پیش روتون باشه...ببخشید تو این مدت نتونستم باهاتون در تماس باشم..بشدت دچار بحران روحی بودم..تصمیم گرفتیم یه چند ماهی از روند درمانی دور باشیم..فقط خواستم حالتون و بپرسم و کلی هم دلم براتون تنگ شده.
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﭘﺰﺷﻚ ﮔﺰاﻣﻲ. ﺧﺎﻧﻢ ﺩﻛﺘﺮ ﺁﻳﺎ ﺫﻛﺮ ﻧﺸﺪﻥ ﺭﻭﻳﺖ ﺷﺪﻥ ﻳﺎ ﺭﻭﻳﺖ ﻧﺸﺪﻥ ﺗﻴﻐﻪ ﺑﻴﻨﻲ ﺩﺭ ﺳﻮﻧﻮﻱ nt ﺑﻪ ﻣﻌﻨﻲ ﺩﻳﺪﻩ ﻧﺸﺪﻥ ﺁﻥ اﺳﺖ?
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خسته نباشید,در زمان بارداری تحت نظر شما بودم توسط شما سزارین شدم,الان یکسال و ۲ماهه از زایمانم گذشته شیردهی هم دارم ولی هنوز پریود نشدم کمی هم ترشح دارم باتوجه به اینکه قبلا با دارو پریود میشدم لازم به بررسی هست یا مشکلی نیست ؟باتشکر از زحمات شما
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.خانم دكتر هفته ٣٣ بارداري هستم دچار تنگي نفس ناگهاني شدم و پزشكم به متخصص داخلي و فوق تخصص ريه معرفيم كرد.گاز خون ازم گرفتن و گفتن ضربانت بالاست ٩٨ بود.برام اسكن پرفيوژن ريه براي تشخيص آمبولي ريه نوشتن.اين اسكن براي جنين خطرناك نيست؟چه راه ديكه اي براي تشخيص آمبولي ريه وجود داره؟
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام و وقت بخیر.ببخشید خانم دکتر من ی سوال خصوصی داشتم.خواستم ببینم امکانش هست من برای اطمینان از سلامتی بکارت یک تصویر از آن تهیه برای شما ارسال کنم؟؟اینجا امکانش رو ندارم برم پیش دکتر زنان خیلیی نگرانم ممنون میشم وااقعا از کمکتون
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من هیجدهم اذر اخرین پریودیم بود و سونو تی یک ممیز دو بود و ان بی هم پرزنت و ازمایشش هم نرمال بود الان ازمایش هفته شانزدهم االفا فتوپروتین چهل و دو ممیز هفتاد هشت هست و مالتیپلز اف مدین یک ممیز سه بو. امروز سونو هفنه هیجدهم دادم ک ضربان قلب صدو سی و دو هست و پسر امونیوتیک زده کافی و .bpd=19w(43mm...hc=18w+3,,,,,fl=18w,,,,ac=18+4,,,,mean 18+3,,,,edc=25/6/95,,,face skelatal structur including limbs,vertebral column ,brain,body of fetus are evaluated and as possible as no de detectable gross congential anomaly.thalamus and cavum septum pellucidum is visible normally.leteral ventricules are 8.2mm in caliber without hydrocephaly but F/up OB sono 6next week is advised.cerebellum=19.7mm(19w) ,,,cisterna magna=3.8mm,,,nuchal fold thickening (3.1mm) ,,,,and humerus=18w+4d are normal nasal bone (5.2mm is within normal limit .no cleft lip.vertebral column show normal course and alignment .no scoliosis.no ntd sign..heart shows four chamber view with normal axis,position and size .diaphragm ,stomach ,bowel loops,kidneys and bladder are normally visible .cord is 3vessel. papp_a=8843.00,,,,free beta hcg=34.70.این هم ازمایشی بود ک با ان تی هفته دوازده دادم.ایا نرمال هست و اونقسمت رو چرا گفته شش هفته دیگه پیداس
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
درود و احترام فراوان خانم دکتر من مدتی پیش با شخصی نزدیکی داشتم که تا قسمت ختنه گاه ایشون داخل شد و من باکره هستم نگران هستم که مشکلی برای بکارت من بوجود آمده یا خیر
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خوبین؟ وقتتون بخیر. النازم ک 22 زایمان طبیعی داشتم. با عرض شرمندگی از امروز ی دردی تو قسمت استخوان دنبالچه ام دارم، دلیلش چی میتونه باشه؟؟ چیکار کنم ک بهتر شه؟ ممنون از لطف شما
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز برای آزمایش 28 هفتگی بارداری می خواستم ببینم چطوره وضعيت نرمال نتيجه نام 11:42 1395/01/31 CBC ­­ 10.0 ­ 4.0 11.9 W.B.C Counte Low 5.30 ­ 4.2 3.95 R.B.C Counte ­­ 96.0 ­ 77.0 87.59 MCV ­­ 32.0 ­ 26.0 29.62 MCH ­­ 36.0 ­ 32.0 33.82 MCHC ­­ 14.5 ­ 11.0 15.2 RDW­CV ­­ 79.2 Neutrophil ­­ 49.0 ­ 11.0 16.9 Lymph ­­ 3.9 MXD Low 36­47.4 34.6 Hct ­­ 450.0 ­ 140.0 313 Plt Low 12­15.8 11.7 HB .BIOCHEMISTRY N Non Diabetic 100­125 Prediabetic 70­99 >126 Diabetic 83 FBS ­­ 135.0 ­ 70.0 101 Glucose­2 hr.p.p URINANALYSIS ­­ semi clear Appearance ­­ Negative Bilirubin ­­ Negative Blood ­­ Yellow Color ­­ 5­6 Ep ­­ Negative Glucose ­­ Negative Ketones ­­ Negative Mucus ­­ Negative Nitrite ­­ 6 PH ­­ 1.020 Specific Gravity ­­ Normal Urobilinogen ­­ 1­2 R.B.C ­­ 10­12 W.B.C ­­ few Bacteria ­­ Negative Proteins Urine culture ­­ Coagulase Negative Staphylococcus Isolated (No 50.000 (saprophyticus : Culture Result
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر .هفته 26 بارداری هستم.دکترم واسم سونو آنومالی نوشته ولی تو سایت خوندم که فقط زمان انجام این سونو از 18 هفته تا 22 هفته است.میخاستم بدونم اگه انجام بدم واسه جنین ضرر داره یا ممکنه ناهنجاری ها را تشخیص نده ؟خواهش میکنم زود به سوالم جواب بدید خیلی نگرانم.
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکتر شمارو به خدااااااااا جواب بدید. من در مرحله ی نامزدی هستم و باکره ام و طبق دستور پزشکم با استرژون و پروژسترون پریود میشم طی یک بازدیدی که توسط پزشک زنان از واژنم صورت گرفت بهم گفتن که واژن به صورت کامل شکل نگرفته حالا چندتا سوال دارم 1)آیا بعد از ازدواجم برای عمل نزدیکی به مشکل میخورم با توجه به تکمیل نشدن واژنم؟ 2)با نامزدم نزدیکی سطحی بدون دخول داشتم و منی اش با واژنم در تماس شد آیا احتمال بارداری هست؟ 3)بعد از همان نزدیکی که 4روز پس از اتمام قاعدگی(روز 9سیکل) من بود وقتی رفتم حموم خون مرده ای ازم خارج شد ممکنه بکارتم آسیب دیده باشه ؟یا مربوط به روند قاعدگی بوده این موضوع؟
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز برای آزمایش 28 هفتگی بارداری می خواستم ببینم چطوریه
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و عرض خسته نباشین و با سپاس بخاطر تمام زحماتی که میکشین و جواب سوالای من رو کامل میدین. خانم دکتر من در 12.1.95 پریود شدم که 10 روز ادامه داشت و بعد از پاک شدن هر روز نزدیکی داشتم. چند روزی هست که درد درزیر شکم و سینه ها دارم و از دیروز لکه های خیلی کم دارم برنگ قهوه ای و بعضا صورتی .... من برای بارداری اقدام کردم و میدونم که یک هفته بعد از تاخیر پریود باید تست بتا بدم. از اونجایی که خیلی دلم میخاد زودتربدونم باردارم یا نه، سوالم از شما اینه که آیا این لکه بینی نشانه لانه گذاری و انشالله بارداری من میتونه باشه؟
( این سوال 3 ماه قبل مطرح شد و 3 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 203 از 7944