شماره صفحه: 203 از 6134
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر رضایی. من قبلا این سوال رو از خدمتتون پرسیده بودم که شما فرموده بودید خداروشکر ازمایش نرماله: ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر رضایی. نامزد بنده از ابتدای بلوغ تاکنون پریود نامنظم داشته و این نتیجه آزمایش ی هست که روز 3 پریودی(در حدود2 هفته پیش) انجام شده و تقریبا 10 روز طول کشید تا جواب بدن). اینم بگم که نامزد من از لحاظ جنسی بسییییییییییییییییار سرد هستند، بسیییییییییییییییییار t4=88(45-130) tsh=1.2(0.3-4.8) lh=5.6(1-11) fsh=3(1.5-9.7) prolactin=13.5(2.8-29.2) testosterone=0.7(2.6-11) خیلی ممنون از لطفتون خانم دکتر...... نامزد من در شهر خودشون رفتن دکتر و دکتر بهشون قرص سیپروترون کامپاند دادن که هر شب یکی باید بخورن و بعد از سه ماه برن واسه سونوگرافی...دکتر بهشون توصیه کردن که 5، 6 ماه بعد از ازدواج اقدام به بارداری کنیم!!!میخواستم ببینم این قضیه تا چه حد حاد هستش...از یه طرف جواب آزمایش نرماله و از اون یکی طرف قرص و بارداری زودهنگام و ... میخواستم ببینم من اگه خانمم رو از شهرستان بیارم، چون زیاد نمیتونم پیش خودم نگه دارمشون، میتونم بی نوبت بیارمشون برای ویزیت؟؟؟شما سونوگرافی هم انجام می دید؟ خیلی از لطفتون ممنون خانم دکتر
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر ببخشيد دوباره مزاحم شدم ممنون كه سئوالم جواب دادي خانم دكتر من عاطفه هستم كه پرسيده بودم تو هفته هشتمم و حالت استفراغم و تهوعم نسبت به هفته ششم كمتر شده و شما فرموديد كه چون سطح بتا پايين اومده و طبيعيه مي خواستم بدونم مگر نبايد سطح بتا نسبت به هفته ششم بيشتر بشه پس چرا سطح بتاي من كمتر شده ؟ ممنونم
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
( این سوال 2 ساعت قبل مطرح شد و 48 دقیقه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) با چه بررسی تنبلی تخمدان تشخیص داده شده است؟چه مشکلی برای شما ایجادکرده؟ دکتر جان با سونوگرافی فولیکولهای ریز متعددی در رحمم مشاهده شد و پریودمم ۲۳ روز عقب افتاده بود
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید_ حاملگی پوچ داشتم در هفته 8 تشخیص دادن_پنجشنبه 4تا قرص بصورت واژنی و 2 عدد هم زیر زبونی استفاده کردم_لخته ها و خونریزی شروع شد_شنبه به دکتر مراجعه کردم سونو کرد گفت زخامت اند ومتر 2سانته_اندومتریوز هم من دارم_مجداد قرص نوشت هر 8 ساعت و یه قرق دیگه با اسم متیل ارگونوین هر 8 ساعت 20 عدد_شنبه لخته اومد_الان درد زیاد دارم و خونریزی هم خیلی کم شده و از شنبه دیگه لخته نیومده_این دردها طبیعی هستن؟خیلی زیاده_تحملشون سخت شده_به پزشک مراجعه کنم؟دکتر گفته بود شنبه هفته ی دیگه بیام_ولی دیگه تحمل دردها سخت شده
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.ایا طول سرویکس 30 در هفته 30 طبیعی است یا خیر?میشه سر کار برم یا خطرناکه?ممنون
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و عرض خسته باشيد خانم دكتر من توي هفته ٨ بارداري هستم حالت تهوع من از هفته ٥ شروع شد و توي هفته ٦ حالت تهوع همراه با استفراغ بود ولي الام كه توي هفته ٨ هستم حالت استفراغ من قطع شده ولي حالت تهوع دارم مي خواستم بدونم كه اين موضوع طييعي هست ممنون از لطفتون
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانوم دکتر عزیز.من هفته 30 بارداری هستم.قبل بارداری به علت چربی خون بالا اتوروواستاتین 40 استفاده میکردم..بلافاصله بعد از اینکه متوجه بارداریم شدم قرصو قطع کردم.الان 7 ماهه که قرص نمی خورم.ولی ازمایش خونم تری گلیسیرید 467 کلسترول 360 ال دی ال 192 بود.ایا چربی خون بالا می تونه باعث بشه که ختم حاملگی رو اعلام کنن?با توجه به اینکه من یک مورد مرده زایی در هفته 20 داشتم و الان هم در قفسه سینم احساس درد می کنم.ممنون از راهنمایی شما
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خداقوت خانم دکتر امکانش هست خانم 34 ساله که پریودیش با قرص بوده اگرم قرص نخوره پریود نمیشه باردار بشه ؟ موفق باشید
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
****سلام خانم دکترجون.سپیده ام.مشهدبه گفته شمانرفتم تا انشالله 19مهروضعیت جفتم مشخص بشه.الان 2 روزه که دیگه لک بینی ندارم.ممنونم بخاطرهمه چی
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید خانوم دکتر عزیز میخواستم بدونم برای تنبلی تخمدان خفیف که دارم در کنار ویتامینe امگا3 نیز میتوانم استفاده کنم؟و اینکه مواد غذایی مفید برای تنبلی تخمدان میتوانید نام ببرید؟با تشکر
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشد. خانوم دکتر عزیز من 28/6/93 تاریخ اخرین پریودم بوده تا الان 11 روز تاخیر داشتم هنوز پریود نشدم کلا پری هام نامنظمه ولی کیست ندارم. باردار هم نیستم . ازمایش هورمونی برام نوشتن میخواستم بدونم الان با این تاخیر میتونم ازمایش بدم یا صبر کنم روز سوم پریودی برم ازمایش؟
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام برای آزمایشات هورمون و سونو گرافی برای کیست تخمدان میتونم به مطب شما مراجعه کنم؟!
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید. خانوم دکتر عزیز لطف کنید ازمایش اسپرموگرام همسرم رو بررسی کنید ایا مشکلی دارد؟ volume: 4 color:normal viscosity:normal liquefaction:normal Ph: 7.5 total sperm count: 42 motility: 40 fast forward motility(class A : 20 slow forward motility : 10 no forward progression :10 normal morphology : 30 W.B.C :0-1 R.B.C : 0-1 epithelial cells : 0-1
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید من میل جنسی زیادی دارم و تا چند سال دیگه هم نمیتونم ازدواج کنم به خودارضایی رو آوردم الان فهمیدم که خودارضایی خیلی بده ایا دارویی هست که عوارض خیلی کمی داشته باشه و میل جنسی منو کاهش بده خیلی ممنون
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر خواستم بپرسم واقعا میشه پرده بکارت را ترمیم کرد؟هزینه اش چقدر میشود؟شمااین کار را انجام میدهید؟ باتشکر
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 203 از 6134