شماره صفحه: 206 از 7156
سلام خانم دکتر عزیز من با گرفتن عکس رنگی دوتا لوله هام بسته بودند ک لوله سمت چپم باز شد وسمت راستم بسته میخاستم بپرسم ایا میتونم با داشتن یه لوله تا چند درصد میتونم باردار بشم واینکه راهی وجود داره ک لوله سمت راستم رو باز کنم من ۲۶سال تازه سن دارم خیلی ناراحتم ک یکی از لوله هام بسته هست ایا راهی هست برای درمونش ممنونم اگه لطف کنین جوابم رو بدین
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشی من هشت ساله ک ازدواج کردم وتنبلی تخمدان دارم وبا انجام دادن عکس رنگی دوتا لوله ام بسته بود ک سمت چپم باز شد وسمت چپم بسته والان ۸ماهی هست زیر نظر دکترم وماه گذشته ای یو ا انجام دادم نتیجه ای نگرفتم وبخاطر مشکل مالی ک دارم دیگه نمیتونم ای یو ا انجان بدم والان دارم قرص متفورمین وفولیک اسید مصرف میکنم ایا با استفاده از این قرص ها واینکه لوله سمت راستم بسته هست میتونم ب طور طبیعی بچه دار بشم یا اینکه باید حتما ای یوا یا ای وی اف انجام بدم ترا خدا راهنماییم کنید من بخاطر مشکل مالی ک دارم نمیتونم دیگه دوباره ای یوا انجام بدم میتونم ب طور طبیعی با این شرایطی ک دارم بچه داربشم شوهرمم از نظر مشکل اسپرم مشکلی نداره خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنونم
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من ٢٤ساله هستم ودر حال حاضر شير ميدهم حدود پنج ماهى است كه بعد از پريود ونزديكى لكه بينى دارم وچند روز پيش دكتر كفته است كه بايد فريز بشم وزخم رحم دارم ميخواستم بدونم درمانى غير از فريز دارد يا نه واينكه شما عسل درمانى راپيشنهاد ميكنيد به كمتر شدن لكه بينى كمك كرده است
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر شرمنده ک من مزاحمتون میشم سوالی داشتم خدمتتون من تنبلی تخمدان دارم ومن قلیون میکشم میخاستم بپرسم ایاقلیون کشیدن من اثری هم ب تنبلی تخمدان من میشه وهشت سال هم هست ک باردارنشدم و۹ماهی هست اقدام برای بچه کردم ایا قلیون کشیدن اثری برای نازایی ویا تنبلی تخمدان دارد
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشی خانم دکتر عزیز من سوالی داشتم خدمتتون میخواستم بپرسم من هشت ساله ک ازدواج کردم وب خاطر مشکل مالی ک داشتم الان مدت ۸تا۹ماهی هست اقدام ب بارداری کردم ویه کیست داشتم ک بادارو رفع شد وبا عکس رنگی دوتا از لوله هام بسته بود ک لوله سمت چپم باز شدوسمت راستم بسته هست وتبلی تخمدان هم دارم ک دکتر برای سه دوره قرص لتروزول داد گفت باید تواین سه ماه باردارشوید ک من متاسفانه نتیجه ای نگرفتم ودکتر برام ای یو ا تحویز کرد وانجام دادم ومتاسفانه باز نتیجه ای نگرفتم ومن پریدهای نامنظمی دارم هرماه پرید میشم ب طور طبیعی ولی دو تا سه روز عقب یا جلو میندازم وقبل از ای یو ا دکتر بهم دارو داد ک سر تاریخ ۲پرید میشدم بعد از انجام ای یو ا من ۲۹برج شروغ ب لکه بینی کردم تا ۴برج ک میشد هفت روز دیگه رفتم پیش دکترم بهم قرص متفورمین وفولیک اسید داد مصرف کردم وتا الان این ماه پرید نشدم میخواستم بپرسم من این ماه چ تاریخی باید پرید بشم خانم دکتر عزیز اگه از ۲۹برج بخام حسابش کنم طبق ماه گذشته ک بخاطر ای یو ا روز ۲۹افتادم. رو لکه بینی خوب هنوز پرید نشدم ۲۹ک گذشته حالا میخاستم بپرسم من احتمال داره باردار باشم البته من پادرد وکمردرد هم دارم میتونه این درها علاعم بارداری یا براثر مصرف قرص فولیک اسید یا متفورمینی ک دارم میخورم باشه چند درصد احتمال داره من باردار باشم ترا خدا جوابم رو بدین لطفا ممنون میشم
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و وقت به خیر ! خانوم دکتر من فروردین سال 94 به مدت 13 روز سفر بودم، شمال کشور ! پریود من همون ماه ده روز جلو افتاد که فک میکردم برای تغییر آب و هوا باشه ! از فروردین ماه، سیکل منظم 28 روزه ی من که تا قبل از سفر همیشه منظم بود 10 روز جلو افتاده و درست بعد از 18 روز پریود میشم ! از نظر شما مشکل خاصیه و نیازی هست که پیگیر باشم یا طبیعیه ؟! باتشکر !
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر فرموده بودین جواب آز پاتولوژیمو بفرستم شرح حال:28سالمه مشکلep داشتم 7ماه پیش عمل باز انجام دادم فک کنم لوله سمت راستمو برداشتن متاسفانه دکترم بعد از عمل هیچ توضیحی به بنده ندادن در ضمن7سال پیش سقط داشتم ک بعد از اتمام بارداری سونوگرافی نرفتم ممکنه لوله دیگه هم بسته باشه؟من فرزنی ندارم تو روخدا بگید چه بلایی سرم اومده و باید چکار کنم نیاز به عکس رنگی دارم؟ من حتی نمیدونم با من چه کردن ما شهرستانیم لطفا راهنماییم کنید ممنون
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام وخسته نباشید 16اردیبهشت اخرین پریود بنده بود 18 خرداد تست حاملگیم مثبت بود اما به دلیل مصرف داروهای خطرناک مجبور به سقط با قرص شدم که در 18 خرداد یک شب کامل خونریزی زیاد داشتم سه یا چهار روز لکه بینی خیلی خیلی کم و24 خرداد یعنی 6 روز بعد از سقط مجدد خونریزی در حد قائدگی داشتم به مدت هفت روز و بعداز هفت روز کاملا پاک شدم ایا این پریود محسوب میشود ویک سیکل است ؟ وبنده میتوانم بعداز قائدگی مرداد یعنی اول شهریور برای بارداری مجدد اقدام کنم؟
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام بنده امروز که میشه 14 رگلم به دستور پزشک وبدون سونو دوتا امپول پرگنیل5000 زدم تقریبا 3ساعتی میشه حالا نزدیکیام چطوری باید باشند تا شانص باروری بیشتربشه ایا هرروز بده ممنون البته کلومفین 3تا از سه رگل خوردم برادومین ماه ( این سوال 8 ساعت قبل مطرح شد و 2 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) مدت زمان انجام نزدیکی در صورت نازایی بستگی به نتیجه اسپرموگرام همسرتان دارد. همسرم قبل از بارداری اولم رفته بودن تقریبا 6سال پیش دقیق یادم نیست متحرک ودمی خمیده شاید بود 2سال پیش هم یه بارداری طبیعی داشتم دکترگفتن پس احتیاج به تکرار نیست
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید.من دو ماه پیش رفتم سونوگرافی و تشخیص دادن که در تخمدان چپ 1 فولیکول به ابعاد تقریبی25 *16 دیده میشود و در تخمدان راست فولیکول برجسته وجود ندارد همگی زیر 10 است.دکتر قرص لتروفل از روز سوم پریود تجویز کردن و قرص مدروکسی پروگسترن به مدت 2 هفته و قرص مدفرمین به مدت 40 روز تجویز کرد،الانم که مدت قرص ها تموم شده یک هفته از مدت پریودم گذشته و پریود نشدم. میخواستم بدونم نتیجه چی میشه و بهتره کجا مراجعه کنم؟ ممنون از لطفتون.
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خدمت خانم دکتر بزرگوار بر اساس نتایج تست زیر برای من نارسایی تخمدان تشخیص داده شده و یک دوره مدروکسی پروژسترون از روز پانزدهم دوره و متفورمین تجویز شده، قرار شد در صورت نداشتن عوارض نسخه رو تجدید کنم. قصد بارداری دارم لطفا بفرمایید من این داروها رو برای دوره دوم شروع کنم و همزمان اقدام به بارداری کنم مشکلی نیست؟ و به محض باردار شدن باید قطع کنم؟ مرسی از لطفتون روز چهارده سیکل انجام شده: نارسای تخمدانم خیلی شدیده؟ مانع بارداری میشه؟ t4=8.7 range:4.5-12.6 t3=1.3 range:0.6-2.2 t3 uptake 30% range:25-35 t.s.h=2.2 range:0.33-6.16 fsh=2.3 follicular phase:1.5-9.7 midcycle: 8-20 luteal phase: 1.1-7.2 postmenopause:30-110 l.h=6.4 follicular phase:1-11 midcycle: 10-18 postovulatory: 1-14 postmenopause:8.1-44 prolactin=15 woman1.2-28.5 oh progestron=1.3 postmenopause:0.13-0.51 luteal phase:0.6-2.3 follicular phase:0.1-0.8 dhea so4=1.6 women: 0.03-5.88
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیزم.. ویدام.. یه سوال داشتم در مورد دوستم.. تهران نیست. شهرستانه.. سوالشو اگه میشه جواب بدید.. نگرانه طفلی. (من 3 ساله جلوگیری داشتم یک سالی هم میدونم رحمم زخم داره دکترم میگ اگ فریز بشی نازا میشی من سه ماهه اقدام به بارداری کردم پریودمم تو این سه ماه نا منظم شده میگ رحمت خوبه با زخمم حامله میشی ولی یه دکتر دیگ بهم میگ نمیشه با زخم حامله شد) حالا باید چیکار کنه؟؟
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر اصلا قرص لتروزول جواب داده؟؟؟؟ امکان داره اصلا تخمک آزاد نشه یا نباشه؟؟؟خیلی نگراننم ممنون که جوابمو میدید(سلام خانم دکتر عزیز این سونو روز 11 پری . من از روز 3 پری شبی دوتال قرص لتروزول و روزی 3تا قرص متفورمین خوردم ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید uterus has normal size and parenchymal echo without evidence of mass. endometrial thickness is normal . Minimal amount of fluid is seen in endometrial cavity. both ovaries have enlarged size (ro:68×۲۷ mm lo 59*30mm) with no sign of solid or cystic mass lesion but contain multiple small follicles with peripherally position and prominent stroma. this appearance needs clinical correlations and hormonal assay for R/O:p.c.
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام من تازه ازدواج کرده ام و امروز شروع دوره قاعدگی می باشد. در ضمن 3 روز است که بخاطر عفونت ادرار قرص (سیپروفلوکساسین 500) مصرف میکنم و قرار است 7 روز دیگه مصرف کنم. (3هفته پیش هم کوتریموکسازول مصرف میکردم که تاثیر نداشت) سوال اولم: آیا قرص LD را از روز ششم دوره یعنی 5 روز دیگه شروع کنم؟ سوال دوم: بخاطر استفاده از این قرص جهت رفع عفونت مشکلی پیش نماید یعنی مطمئن باشم حاملگی اتفاق نمیافتد؟ (بعضی ها میگوند این دارو اثر LD را خنثی می کند!) آیا این درست است؟ لطفا راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم عزیز.طاعات و عبادات قبول حق.خانم دکتر من باردارم ۲۴ هفته ام تمام شده دکترم ب من فیفول(۱۵۰میلی گرم فروس سولفات و ۵۰۰ میکروگرم فولیک اسید) داده.و شبی یک عدد میخورم و مولتی ویتامینم دارم ک توش ۸۰۰میکروگرم فولیک اسید و ۲۷ میلی گرم اهن داره ک روزا یک عدد میخورم.اما خواهرمم ک ۲۲ هفتشه و چند روزیه فولیک اسیدش تموم شده و دکترش براش نه فیفول نه فولیک اسید تجویز کرده فقط خواهرم از مولتی ویتامینی استفاده میکنه ک توش اهن ۲۷ میلی گرم وفولیک اسید ۸۰۰ میگروگرم توش داره برای جنین و خودش مشکلی پیش نیاد از نظر کم خونی؟؟؟؟؟؟
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 206 از 7156