شماره صفحه: 23 از 6008
سلام خانوم دکتر، خسته نباشید ، بهترین زمان برای سونوگرافی سینه ، در صورت داشتن فیبروادنم ، و فیبروکیستیک روز چندم سیکل عادت ماهیانه هست؟؟ و اینکه من تحت نظر چه متخصصی باید باشم؟؟ چون هر از ۶ماه باید برم چک آاپ سینه؟؟؟
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ببخشید کی به سوالم جواب میدین من همونیم که راجع پودر و اسپری سوسک کش ازتون سوال کردم اگه میشه جواب رو حتما از طریق اس ام اس به من بدین با تشکر
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر لطف کنین آزمایش اسپرم همسرمو تفسیر کنین Volume 3ml color&appearence milky viscosity normal ph alkaline liquifaction time 30min sperm count 90milion normal form 75% Motility 50% 35% Motility (fast)y 25% (Motility(Sluggish w.b.c 3_4 epithelial cells 1_2 در ضمن خانم دکتر دکتر خودم ازمایشو بار اول دید گفت هیچ مشکلی نداره ولی بار دوم گفت در حد خیلی کم حرکت نطفه کمه دارو داد حالا میخواستم نظر شما هم بدونم من هفت ماهه اقدامم ولی متاسفانه حامله نشدم.
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من 3سال قرص الدی خوردم چون عقدبودم شهریور که پریود شدم دیگه قرص الدی نخوردم ولی باید مهر 20پریود میشدم که هنوز نشدم .ایا امپول پرژسترون بزنم؟
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام و خسته نباشید آیا در هنگام بارداری می توانیم از ژل شستشوهای بانوان (سروینا ) استفاده کنیم. ممنون
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر...به راهنماییتون نیاز دارم... خانم دکتر پرده من با تمام پرده بکارت هایی که در اینترنت هست متفاوته و این موضوع من رو نگران میکنه... عکس هایی رو براتون فرستادم آیا بکارت من سالم هست ؟
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من در هفته 26 بارداری حدود یک ماه پیش زایمان زودرس کردم و فرزندانم دوقلو دخترحدود 24 ساعت بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفتن علتش هم باز شدن دهانه رحمم بود و اینکه من دردهای زایمانی منقبض شدن شکمم را احساس نمیکردم می خواستم بدونم چند ماه باید جلوگیری کنم؟ زایمان طبیعی کردم.و اینکه چه زمانی باید برای سرکلاژ اقدام کنم.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.با تشکر
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.وقتتون بخیر.دوره هام بیست و نه روزه است و من آخرین بار 28 شهریور پریود شدم.مهر اولین ماه اق دام برای بارداری من بود.در روزهای 10،11،13،14،15،18 اقدام کردم.حالا سه روزه کمر درد دارم و لکه بینی که این بی سابقه بوده. آیا دارم پریود میشم یا باردارم؟خانم دکتر جقدر احتمال بارداریم هست؟ درضمن تمام آزمایشات من و همسرم نرمال بوده
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید من 7ماه پیش با نامزدم رابظه دا شتم هر ماه پریود شدم الانم 1هفته اس پریودم تمام شده ولی امروز متوجه لکه های قرمز رو سینه راستم شدم خ نگرانم که دلیلش چیه یعنی باردارم ممکنه بعد از این مدت بنظرتون برم ازمایش خون؟سه روز هم از پایان پریودیم تو این ماه میگذشت که ترشح زله مانندی که ازم خارج شد ته اش صورتی خیلی کم رنگ بود دلیل اینا جیه یعنی باردارم یا الان بعد از 7ماه باردار شدم؟
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و احترام خدمت خانم دکتر عزیز.خانم دکتر روز یازدهم پریود سونوگرافی واژینال انجام دادم که بزرگترین فولیکول موجود 12mm بود.سوالم از خدمت شما این است که سونوگرافی مجدد برای بررسی فولیکول بالغ را چه روزی از دوره انجام دهم؟خانم دکتر تقریبا دو ماه است که دچار pco شده ام و در حال مصرف متفورمین هستم. ( این سوال 18 ساعت قبل مطرح شد و 4 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) چند سال است نازایی دارید؟ضخامت اندومتر در بررسی انجام شده چقدر بوده است؟خانم دکتر عزیز به مدت یک سال است که اقدام کرده ام اما به دلیل تشکیل شدن ماهیانه کیست های فولیکولار مدام در حال مصرف قرص ld بوده ام و در واقع فقط 5 ماه اقدام داشته ام.این اواخر هم به علت زخم دهانه رحم کلا نزدیکی نداشته ام.حال زخم درمان شده و میخواهم اقدام کنم.همانطور که عرض کردم روز 12 فولیکول 12 داشتم.ضخامت آندومتر به گفته پزشکم مناسب بوده اما اندازه اش را به یاد ندارم.چه روزی دوباره اندازه فولیکول را میتوانم چک کنم؟قبلا از لطف و مهربانی شما بینهایت سپاسگزارم.
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.... آیا دارویی هست که از سرد مزاجی جنسی جلوگیر کند؟
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.روش مصرف پماد کلوتریمازول استعمال خارجی چگونه است؟قرص های فلوکونازول و مترونیدازول و این پماد برای چه بیماری است؟
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر رضایی.من قبلا این سوال رو از خدمتتون پرسیده بودم که شما فرموده بودید خداروشکر ازمایش نرماله: ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر رضایی. نامزد بنده از ابتدای بلوغ تاکنون پریود نامنظم داشته و این نتیجه آزمایش ی هست که روز 3 پریودی(در حدود2 هفته پیش) انجام شده و تقریبا 10 روز طول کشید تا جواب بدن). اینم بگم که نامزد من از لحاظ جنسی بسییییییییییییییییار سرد هستند، بسیییییییییییییییییار t4=88(45-130) tsh=1.2(0.3-4.8) lh=5.6(1-11) fsh=3(1.5-9.7) prolactin=13.5(2.8-29.2) testosterone=0.7(2.6-11) خیلی ممنون از لطفتون خانم دکتر...... نامزد من در شهر خودشون رفتن دکتر و دکتر بهشون قرص سیپروترون کامپاند دادن که هر شب یکی باید بخورن و بعد از سه ماه برن واسه سونوگرافی...دکتر بهشون توصیه کردن که 5، 6 ماه بعد از ازدواج اقدام به بارداری کنیم!!!میخواستم ببینم این قضیه تا چه حد حاد هستش...از یه طرف جواب آزمایش نرماله و از اون یکی طرف قرص و بارداری زودهنگام و ... ببخشید که مزاحم اوقات شریفتون شدم."که شما جواب دادید این تجویز جهت تنظیم پریود انجام شده است،حالا سوال من اینه که ایشون از دیروز یه کم لکه میبینن،از چه زمانی باید قرص خوردن رو متوقف کنند تا پریود بشن؟؟آیا باید قرص رو در دوران پریود ادامه بدن؟ خیلی از لطفتون ممنون خانم دکتر
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت شما ببخشید دوباره مزاحم شدم دکتر برای سوم عادتم آزمایش خون نوشته من معمولا چهار پنج روز اول لک میبینم ( بعضی وقتها بیشتر از لک و قهوه ای رنگ ) و بعدش خونریزیم شدید میشه آیا باید روز سوم لک بینی برم آزمایش یا سومین روزی که خونریزی شدید شده؟ روزهای لک بینی جزو قاعدگیم حساب میشه یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام درد سینه ام زیاد است میتوانم از آن سینه به نوزاد شیر دهم وکمی سینه ام ورم دارد .سینه ی چپم است.
( این سوال 6 روز قبل مطرح شد و 6 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 23 از 6008