شماره صفحه: 23 از 6739
باعرض سلام.نوزده سالمه وتقریبادوساله که ازدواج کردموازهشتم بهمن پارسال برای بارداری اقدام کردم.تااون ماه پریهایم منظم بودندوهفدهم هرماه پری میشدم.ولی ازان موقع پریهایم باین شکلند(بهمن،ازهفدهم بمدت سه روز لکه قهوه ای داشتموبعدبدنبالش شش روز پری شدم.اسفند،دوباره ازهفدهم اینباربمدت شش روز لکه داشتمودوباره بلافاصله شش روز پری شدم.ولی این ماه ازهفدهم بمدت چهارروز تاخیرداشتموبعدش دوباره مثه قبلالکه دارم.رفتم دکترگفت شایدکیست داری ویاشایدم دچاربارداری خارج رحمی شدی اماهم سونودادم وهم ازمایش اماهیچکدومش نبود.لطفاراهنماییم کنیدکه چمه وچیکارکنم؟ممنونم.
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر، ميزان HCG در آزمايش خون باردارى در ٥ هفته و ١ روز ١٦٦٢ بود ( بالاى ٥ را مثبت زده). به نظر شما مقدار آن مناسب است؟ لازم است به صورت تيتر آزمايش را تكرار كنم؟
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من همیشه استرس دارم همش میترسم بکارت نداشته باشم این استرس خیلی عذابم میده همش میگن باید مراقب باشی استرسمو بیشتر میکنن چیکار کنم؟مگه امکانش هست باورزش و همینطوری پرده اسیب ببینه؟ میشه ب شماره موبایلم جواب بدین ممنون.نمیخوام کسی متوجه بشه ایمیلم چک میشه
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر در جنین من سفالیک هستش حالا سوال من این هست که سفالیک قطعا یعنی جنین طولی قرار گرفته؟ منظورم این هست که آیا ممکن هست که سفالیک و عرضی باشه آخه هیچ وقت بالای ناف احساسش نمیکنم با اینکه هفته سی و چهار هستم
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید،چند وقت پیش دکتر زنان رفتم بعد از معاینه برای کارهای قبل بارداری ازمایش خون و پاپ اسمیر نوشت و گفت قارچ داری که یه قرص ۳ روزه و یک شیاف ژینوفلوس نوشت الان خیلی بهتر شده فقط جواب پاپ اسمیر که گرفتم یکم نگران شدم چون نمیدونم بفهمم ، میترسم خطرناک باشه ممنون میشم جواب منو بدید۰
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.وقتتون به خیر، پایین امدن سر جنین در لگن علامت خاصی داره، اگه بیاد پایین شکم هم میاد پایین؟ هفته 38 هستم ولی شکمم پایین نیست، برای زایمان طبیعی مشکلی به وجود میاد
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من اخرىن بار که پرىود شدم 25 اسفند بوده و همىشه سىکل پرىودم 28 روزه بوده.اما اىندفه سر 28 روز فقط ترشح قهوه اى دارم.و پرىود خونى نشده.و من اىن ماه روز 13 و 22 فروردىن نزدىکى داشتم.دلىلش چى مىتونه باشه.ىعنى ممکنه حامله باشم???????
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر خیر.‌باردار نیستم‌ اینا آزمایشات قبل از بارداریه که انجام دادم‌ ‌. ماه دیگه میخام اقدام کنم‌ . میشه لطفا بگید چیز نگران کننده ای وجود داره یا نه؟ من از دیروز منتظر جواب شما هستم. ممنون میشم جوابمو بدید. Wbc 11.1 normal rang 4.5-11 Rbc 4.95 normal rang 3.8-5.1 Hgb 12.6 normal 11.7-15.5 Hct 41 Normal 35-45 M.c.v 83 normal 81-100 M.c.h 25 normal 27-34 M.c.h.c 31 normal 32.36 Platelets 316 normal 140-400 Rdw-cv 13.4 normal 10.6- 15.7
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من 5 روز بعد از پریود شروع به خوردن قرص کلومید کردم بعد از اون امپول hcgزدم و شیاف سیکلو ژست استفاده کردم امروز 6 روزه که من پریودم عقب افتاده سه روز پیش ازمایش خون دادم که منفی بود و باردار نبودم. میخواستم بپرسم ممکنه بارداری خارج از رحم باشه ؟ممنونم موفق باشید
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.ترشح های خونی دارم در بین دو قاعدگی ، با درد در دهانه گردنه رحم و آمیزش دردناکی دارم. سینه هایم نیز دردناک است .تست بارداری دادم و منفی بوده. نگرانم نمی دانم مشکلم چیست. راهنمایی ام کنید
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانوم دکتر تو رو خدا جواب بدین من قبل از عمل زیبایی کوچک کردن سینه هیچ کیستی نداشتم حالا بعد از نه ماه از عملم. پنج کیست دارم آیا ممکنه به خاطر جراحی باشه
( این سوال 9 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خدمت شما خانم دکتر عزیز من به دلیل مشکل اندومتریوز و pco باید سه تا آمپول وریوپپتیل ۳.۷۵ میزدم که اولیشو که زدم پریود شدم ولی با با تزریق دوتای دیگه ، پریود نشدم میخواستم از خدمتتون بپرسم بطور معمول چه مدت پس از تزریق آخرین آمپول من باید پریود شم؟ ممنونم از اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیار ما میذارین بوس....بوس
( این سوال 9 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وقت بخیر،من روز8و9قاعدگی رابطه بدون محافظت با نامزدم داشتم،والآن 4روز از زمان پریودیم گذشته وپریود نشدم،تورو خداکمک کنیدماتازه 2ماهه ک نامزد کردیم واگه باردار باشم بشدت مورد توبیخ خانوادهها قرار میگیریم،برای سقط چکار باید بکنیم؟توروخدا راهنمایی کنید
( این سوال 9 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من دقیقا سی و سه هفته هستم اما متاسفانه رشد جنینم خیلی کم هست تمامی آزمایشات غربالگری و سونوی ان تی رو انجام دادم مشکلی نداشتم حتی سونو سه بعدی هم انجام دادم همه چی طبیعی بود فقط دور شکم جنین دو هفته رشدش کمتر بود که خود شما فرمودید در محدوده طبیعی است و جای نگرانی نیست دو بار سونوی داپلر انجام دادم و نتیجه رو براتون ارسال کردم که اونم فرمودید برای جنین شما iugr مطرح نیست نگران نباشید پس علت چیه؟؟ شکمم کاملاً صاف هست و بالا نیومده نگرانم خیلی توی سی و یک هفته سونو دادم رشدش یهو هفته عقب تر بود و سی هفته نشون میداد با وزن 1390 کمکم کنید ممنون
( این سوال 9 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من چند سالی است که به خودارضایی دچار هستم چند روز پیش چندبار اینکار رو کردم بدون دخول شی فقط با مالش و احساس کمردرد میکردم ناگفته نماند که من از نظر جسمی ضعیف هستم.بعد از این که کارم تموم سد به خمام رفتم و بعد از حمام به رگ خونی کوچکی در لباس زیرم دیدم چند روز بعدشم هم لک کوچکی میدیدم.آیا امکان دارد که پرده ام رو از دست داده باشم.تو رو خدا زود جواب بدید دارم دیونه میشم
( این سوال 9 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 23 از 6739