شماره صفحه: 231 از 8021
سلام و خسته نباشید خانم دکتر گلم میخواستم بدونم با وجود مصرف قرص ایکویین و دوفاستون احتمال بارداری وجود دارد؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید.. سوالی ک داشتم این بود من یکروز مونده ب پریودم یعنی 5 اردیبهشت با نامزدم رابطه داشتم البته از پشت و فک میکنم مقداری از آبشون روی واژنم ریخته پریود من 6 تا12 ام بود.. اما الان 5 روزه ک میگذره امروز 21 امه.. من روز14 ام از بیبی چک استفاده کردم و جوابش منفی شد.. ایا ممکنه حامله باشم؟؟؟ این رو هم بگم من بخاطر عفونت روده م ماه قبلش از قرص مترانیدازول 250 و فاموتیدین استفاده کردم. ممکنه بخاطر قرص ها باشه خاهش میکنم راهنماییم کنید.. چ قرص یا سوزنی بزنم ک زودتر پریود شم ..با تشکر ممنونم. وقت بخیر
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خمت دکتر عزیز هفته گذشته خدمت رسیدم آزمایش برایم نوشتید جوابش را برایتان ارسال می کنم مشکل لکه بینی قبل از پریود به مدت یک الی دو روز داشتم که گفتید قرص دوفاستون از تاریخ 22 اردیبهشت مصرف کنم. جهت بچه دار شدن آزمایش lh- fsh و amh نوشتید که fsh= 7.04 lh:4.35 amh:4.10 است شوهرم هم 12 میلیون اسپرم دارد. هر روز دمای بدنم هم را می گیرم که 36.5 و 36.4 بود ولی امروز 36.3 بود دکتر جان آیا شرایط من خوب است ؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.من هفته 24 بارداری هستم.ماه اولی که اقدام برای بارداری کردیم شوهرمم برای مشکل زود انزالیش قرص فلوکستین مصرف کردن.دقیقا همون ماهی که شروع به خوردن قرص کردن اقدام به بارداری کردیم و من باردار شدم.ممکنه این قرص اثر منفی روی جنینم گذاشته باشد؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من در سن١٧سالگي موردتجاوز قرار گرفتم كه به سقط سه ماهه منجر شد.بعد از اون باكسي اشنا شدم كه ميخواستيم ازدواج كنيم رابطه سكس هم داشتيم اما ازدواجمون جور نشد الان ميخوام ازدواج كنم و ازدواجم حتميه،خواستگارم ميدونه بكارت ندارم اماميخواد ببرتم دكتر ايا رابطه هاي جنسي كه داشتم معلوم ميشه؟ امكان معلوم نشدنش هست؟چكار كنم معلوم نشه؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر. پریود من چند روزه عقب افتاده با توجه به اقدام برای بارداری واینکه بیبی چک کمرنگ مثبت شده امرور صبح تست BHCGدادم و 190.0 در اومد. میخواستم بدوم باردار شدم؟ پریودم 25 یت 26 روزه و منظم
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید چند تا سوال داشتم از حضورتون ممنون میشم جواب بدین 1- خارش زیاد، موی زیاد روی هاله قهوه ای سینه و پوسته پوسته شدن کم نوک سینه دلیل خاصی داره؟ وجودش دلیل بیماریه ؟ 2- و اینکه ترشحات سفید و یا بی رنگ تا چه مقدار باشد ضرر نداره و اگه هر روز به مقدار زیاد باشه مشکلی هست؟ 3- راهی هست که مقدار ترشحات کم یا کلا حذف بشه؟ پیشاپیش ممنونم از پاسختون
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من در 26 سیکل قاعدگی یک سونوی واژینال دادم :تخمدان راست بع ابعاد33 حاوی فولیکول های متعدد حداکثر به دیامتر 8 میلی و تخمدان چپ حامی فولیکول 25 میلی.اندکس ها فاقد ضایعه پاتولوژیک هستند.مختصر مایع داخل کلدوساک خلفی واطراف تخمدان چپ مشهود است .بعد از این سونو با تاخیر سه روز پریود شدم ایا با این وضعیت واینکه که از روز سوم تا هفتم پریودم شبی دو قرص لتروزول بخورم حامله شم ممنون میشم جواب بدین
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر عزیز توروخدا ج‌وابمو زود بدین خیلی استرس دارم من ۳۰ساله متاهل و سه ساله که ازدواج کردم حدود دو سال با وقفه های دو تا سه ماه با ال دی پیشگیری داشتم قبل مصرف قرص ال دی پریودهای منظم بدون هیچ مشکلی داشتم کلا هرگز مورد پریودی نداشتم جز یه بار پنج شش سال قبل که یه کیست خیلی ساده داشتم که با مصرف یه دوره ال دی خوب شد الان حدودا از شهریور ۹۴مصرف قرص ال دی رو ترک کردم تا چند ماه اول پریودام نسبتا مرتب بود و به موقع ولی دی ماه امسال فقط به روز خونریزی داشتم که رفتم دکتر و سونو و آزمایش دادم سونوگرافی کاملا نرمال بود بدون هیچ مشکلی جواب تست هورمون ها هم این بود FBS=100 LH=6.9 FSH=3.5چون در تاریخ ۲۵پریودی بود رنج همونو مینوسم(lutealphase(17-95 Prolactin=26.9رنج27-1.9 دکتر گفت قندت یه کم بالاس بهم متفورمین داد هفته اول روزی یکی بعد روزی دوتا همین تا ماه بعد شد که سر موقع پریود نشدم سرخود قرص مدروکسی پرژسترون نیم مصرف کردم که تا شش روز بعد پریودم باز شد ولی بازم رفتم دکتر دکتر بهم قرص مدروکسی پرژسترون داد از شب 14پریود تا ده شب شبی دوتا دو ماه شش روز بعد قطع قرص پریود میشدم و به موقع ولی این ماه امروز روز هشت بعد از قرص هست و من هنوز پریود نشدم قابل ذکره که ماه قبل روز سوم پریود دکترم آزمایش هورمونیم رو باز تکرار کرد که اینبار چون روز سوم بود فکر کنم دقیق بود جواب آزمایشم: FBS=94 TSH=3.7رنج آزمایشگاه6.16-0.39 FSH=4.9 رنج روز سوم قاعدگی در آزمابشگاهfollicular phase =3.9-12 LH=6.6 رنج آزمابشگاه در فاز مورد نظر =0.8-10.8 Prolactin=26.6 رنج 27-1.9 دکتر دیگه بهم متفورمین نداد هرچن فقط یه ماه متفوریم خوردم ولی برای سه ماه دیکه بهم مدروکسی پرژسترون داد من توقع داشتم با این قرص سر موقع پریود شم ولی این ماه قبل روز اصلیه پریو خون کمی دیدم و بهد هم تا امروز که دو روز از وقت پریودم گذشته چون باید یکشنبه میشدم و تا الان فقط لکه میبینم در ضمن باردار هم نیستم خانوم دکتر توروخدا بهم بگین من چم شده خیلی ناراحتم میخوام دو ساه ماه دیگه اقدام برای بارداری کنم مشکلم چیه چرا پریودام بهم ریخته من اصلا تا قبل خورد اون ال دی های لعنتی مشکلی نداشتم تو عمرم خانوم دکتر خواهش میکنم بهم واقعیت رو بگین دکترم که هیچی نمیگه همش میگه مختصری تنبلیه تخمدانه و اصلا مهم نبس پس چرا من سر وقت با با مدروکسی پریود نشدم این ماه من تنبلی تخمدان دارم خانوم دکتر؟خیلی شدیده؟یا مشکل دیگه دارم اخه سونوگرافی سه چها ماه پیشم خیلی خوب بود سالم بودم توروخدا کمکم کنید نکنه بچه دار نشم دارم دق میکنم
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشیدمن چندماهی است پرویدم منظم هست.دوتا سقط داشتم 1سال وچندماهی هست اقدام کردم ولی بی نتیجه بوده 40روزی هست متفورمین میخورم،مشکل اصلی من تخمدانم پلی کستیک هست که دارو تقویت تخمدان مصرف میکردم الان هشت روزی از پرویدم میگذره میخاستم بدونم مگه با مصرف قرص متفورمین نباید سر موقع پروید شد؟ چون من قبلاهروقت متفورمین مصرف میکردم سر موقع پروید میشدم.متفورمین پروید رومتظم میکنه؟؟؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وقت بخیر من به مدت یکسال است که قرص سیپرترون کامپاند،اسپیرونولاکتون،گلوکوفاژ و ویتامین Eاستفاده میکنم.روز سوم سیکل این ماه آزمایش AMH دادم که ریزالتش 7.1 گزارش شده.میخواستم بدونم نتیجه چطور است؟ آیا بالا نیست؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام در رابطه با تاریخ آخرین قاعدگی سوال کرده بودید من 25 فروردین گذشته پریود بودم. از اونجا که pco هستم همیشه پریودم نا منظم هستش. سوالم این بود که من روز شنبه با نامزدم یه رابطه ی سطحی داشتم.که دخول انجام نگرفت و همسرم هم ارضا نشد...اما ناحیه واژن من خیس بود کاملا.چقدر احتمال بارداری وجود داره...اگه وجود داره باید چیکار کنم ؟ خواهش میکنم کمکم کنید.خیلی استرس دارم
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و وقت بخير خدمت شما خانوم دكتر بزرگوار كه هميشه پاسخگوي سوالاتم هستيد خانوم دكتر من ٥ سال ازدواج كردم جلوگيري طبيعي داشتيم الان ٧ ماهه اقدام ميكنم باردار نميشم سونو عكس رنگي كليه ازمايشات هورموني رو انجام دادم مشكلي نداشتم همينطور همسرم هم ازمايش دادن مشكلي ندارن خانوم دكتر چكار كنم براي بارداري پريودام منظمه دقيقا ٢٨ هر ماه سيكلم شروع ميشه ممنون
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشيد.من اين ماه تقريبا ٣ روز پريود شديد داشتم همراه با درد بعد از قطع شدن ٢ روز بعد دوباره پريود شدم اما به مقدار خيلي كم تقريبا ٥ ٦ روز سونو انجام دادم فوليكول به اندازه ١٦ميليمتر در تخمدان چپ و ضخامت اندومتر ٥ميليمتر ازمايشم حاضر نيست تا اينجا مشكل وجود داره؟ و لكه بينيم از امروز قطع شده كه امروز هم سونو دادم .ممنون از شما
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر عزیز دختری مجرد و 18 ساله هستم در دوران راهنمایی با فشار اب خود ارضایی میکردم و ارگاسم طولانی و شدیدی داشتم اما الان مدت ارگاسمم خیلی کم شده وبه دو ثانیه میرسه و خیلی ضعیف هست خیلی نگران اینده و ازدواجم هستم لطفا راهنمایی کنید ایا میتونم بازم ارگاسم طولانی و قوی داشته باشم؟؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 231 از 8021