شماره صفحه: 235 از 6160
سلام دکتر فاطمه هستم دکتر با وجود ناشناخته بودن وضعيت بارداري نظرتون درمورد iui چيه؟ تاثيرش در سيکل چقدره؟ ضررري نداره؟ مرسي
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشید. من می خواستم پریودیمو جلو بندازم نمی خوان که 17 مهر پریود بشم چکار می تونم کنم که زودتر پریود بشم.. فقط اگه از طریق قرص میشه موارد منعشم بهم بگین. متشکرم
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من روز 28 شهریور رابطه داشتم ...وتاریخ پریودم 5یا3 هرماه هست چند روز پریودم عقب افتاده ..احتمال حاملگی هست؟ خودموشستم ولی بازم نگرانم البته خانم دکتر منی همسرم داخل وارژنم ریخته نشد..حداقل همش ریخته نشد اینو پرسیده بودم خانم دکتر
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
***سلام من قبلا پرىودىم نامنظم بود که بخاطر مصرف قرص این ماه منظم شده. برای بارداری ه اقدام کردم. ۲۴شهرىور پرىود شدم.چندروزه دلم و پهلو و کمرم درد می کنه و گاهی اوقات ترشحاتم رنگ خون داره(تقریبا صورتی ).نظرشما رو خواستم بدونم.ممنون
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز من 29 خرداد رابطه داشتم ماه قبلش 1 خرداد پریود یا 31 اردیبهشت دقیق یادم نیس شده بودم در عرض کمتر از 24 ساعت به صورت اورژانسی 2 تا اچ دی خوردم12 ساعت بعد دو تا دیگه خوردم (تو این شش روز 3 لیوان زعفران خوردم )بعد شش روز پریود شدم روز 5 بعد مصرف قرص لکه های قهوهای تیره تقریبا سیاه دیدم آیا بعد شش روز که پریود شدم .بارداری منتفیه یا نه؟ دیکه رابطه نداشتیم تا ماه بعدش دقیقا همون روز 5 مرداد پریود شدم خیلی استرس داشتم دو سه روز نزدیک پریودیم پونه و عرق نعنا زیاد خوردم تا روز14 مرداد رابطه داشتم شوهرم کاندوم زده بود من حتی شلوارمو در نیاوردم از ترس جون تو دوره نامزدی هستیم سوالی ذهن منو مشغول کرده اگه مایع منی به خشتک شلوار من خورده باشه با وجودی که کاندوم زده باعث بارداری میشه؟چون اخه شهریور 2 روز رفتم بالا 7 شهریور پریود شدم روز 5 شهریور بیبی چک استفاده کردم منفی بود همون روز رفتم دارو گیاهی بهم دارو داد تا پریود بشم جند روز بعد از اینکه پریودم تمام شد دوباره بیبی چک استفاده کردم منفی بود نمیدونم چرا همش نگرانم و توهم میزنم نکنه بارداری صورت بگیره.تو دوران نامزدی از چه روش جلوگیری استفاده کنم؟ منی از پارچه نفوذ میکنه؟خانم دکتر شنیدم بعضی خانم ها پریود میشدن سه ماه اول اما بادادر بودنو متوجه نشدن آیا من هم با شرایطی که برام بوجود اومده نگران باشم؟یا باردار نیستم
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خسته نباشدمن2تاسقط داشتم که دومی پوچ بود20شهریورموقع پرویدم بود اماپرویدنشدم چندروز بعدازمایش دادم منفی بود بعد از نزدیکی چند تالکه دیدم امابند اومد چندروز بعدهم همین اتفاق افتاد دکتر گفت احتمال داره حامله باشی4روز قبل امپول پروزسترون زدم از امروز صبح افتادم رو خونریزی امابرعکس همیششه نه درد دارم نه خون لخته/الان من چیکار کنم بارداری منتفی است؟این خون پرویدم هست؟
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید خانوم دکتر من دو روز پیش بهتون گفتم که از ۱۴ مرداد پریود نشدمو... شما هم گفتین سونو انجام بدم که امروز دادم اندازه ی رحم در برش طولی 81در39میلیمتر بوده و اکوژنیسیته میومتری نرمال دارد ضخامت آندومتر 8میلیمتر می باشد. ابعاد تخمدان راست 38در24میلیمتر و تخمدان چپ39در23میلیمتر بوده،کیست وجود نداشته،فولیکولهای کوچک متعدد دیده شده 'mild pco' این جواب سونو هستش،و دکتر برام سه بسته ال دی و40بسته کپسول ویتامین ای و 4 عدد آمپول برای پریود شدنم نوشت و گفت سه ماه بعد بیا خانوم دکتر میخواستم تشخیص شمارو بدونم و اینکه شیوه ی درمان درست است یا نه؟با تشکرات فراوان
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سیکل قاعدگی28 روز* اگه از اولین روز قاعدگی ماه گذشته حساب کنم 28 روزه ولی بعد ازتموم شدن پریودم 19 روز
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید خانوم دکتر من دو روز پیش بهتون گفتم که از ۱۴ مرداد پریود نشدمو... شما هم گفتین سونو انجام بدم که امروز دادم اندازه ی رحم در برش طولی 81در39میلیمتر بوده و اکوژنیسیته میومتری نرمال دارد ضخامت آندومتر 8میلیمتر می باشد. ابعاد تخمدان راست 38در24میلیمتر و تخمدان چپ39در23میلیمتر بوده،کیست وجود نداشته،فولیکولهای کوچک متعدد دیده شده این جواب سونو هستش،و دکتر برام سه بسته ال دی و40بسته کپسول ویتامین ای و 4 عدد آمپول برای پریود شدنم نوشت و گفت سه ماه بعد بیا خانوم دکتر میخواستم تشخیص شمارو بدونم و اینکه شیوه ی درمان درست است یا نه؟با تشکرات فراوان
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید خانوم دکتر من دو روز پیش بهتون گفتم که از ۱۴ مرداد پریود نشدمو... شما هم گفتین سونو انجام بدم که امروز دادم اندازه ی رحم در برش طولی 81در39میلیمتر بوده و اکوژنیسیته میومتری نرمال دارد ضخامت آندومتر 8میلیمتر می باشد. ابعاد تخمدان راست 38در24میلیمتر و تخمدان چپ39در23میلیمتر بوده،کیست وجود نداشته،فولیکولهای کوچک متعدد دیده شده 'mild pco' این جواب سونو هستش،و دکتر برام سه بسته ال دی و40بسته کپسول ویتامین ای و 4 عدد آمپول برای پریود شدنم نوشت و گفت سه ماه بعد بیا خانوم دکتر میخواستم تشخیص شمارو بدونم و اینکه شیوه ی درمان درست است یا نه؟با تشکرات فراوان
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
البته خانم دکتر لکه بینی رو دارم ولی پریود نشدم ببخشید خانم دکتر به خاطر استرسی که دارم حرفام یادم میره
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
مرسی خانم دکتر خانم دکتر یعنی بالا نرفتن دمای بدن نشانه بیماریه؟ یعنی باید حتما دمای بدن بالا یره در تخمک گذاری ؟
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام ....روز19 سیکل قاعدگی بود
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکترخسته نباشید من 42سال سن دارم وموقع پریودخونریزی خیلی دارم و زمان پریود من10 الی15روزطول میکشد,روزهای اول وآخرپریود لکه بینی دارم,سونوگرافی واژینال انجام دادم,من 3سال پیش کورتاژکردم ولی نتیجه ای نگرفتم جواب سونوگرافی جدیدم اینطور است اقطار رحم101,55mm کمی حجیم واکوی میومتریال غیریکنواخت بوده وتوجه به تغییرات آدنومیوزیس الزامی است. ضخامت آندومتر4/6mm وطبیعی میباشد. در داخل کاویتی اندومتر نکته پاتولوژیک دیده نشد. -چند کیست نابوتین به سایز حداکثر9mm درناحیه سرویکس مشهود بوده که فاقد ارزش پاتولوژیک هستند. تخمدانها سایز کوچکتر از حد طبیعی برای سن بیمار داشته وتطبیق با یافته های بالینی وآزمایشگاهی از نظر وقوع منوپوز توصیه میگردد. مایع آزادیا توده فضاگیر در لگن مشهود نیست. لطفا مرا راهنمایی کنید باتشکر
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر رضایی. نامزد بنده از ابتدای بلوغ تاکنون پریود نامنظم داشته و این نتیجه آزمایش ی هست که روز 3 پریودی(در حدود2 هفته پیش) انجام شده و تقریبا 10 روز طول کشید تا جواب بدن). اینم بگم که نامزد من از لحاظ جنسی بسییییییییییییییییار سرد هستند، بسیییییییییییییییییار t4=88(45-130) tsh=1.2(0.3-4.8) lh=5.6(1-11) fsh=3(1.5-9.7) prolactin=13.5(2.8-29.2) testosterone=0.7(2.6-11) خیلی ممنون از لطفتون خانم دکتر
( این سوال 2 ماه قبل مطرح شد و 2 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 235 از 6160