شماره صفحه: 2362 از 5932
***** سلام خانوم دکتر من برای رفع کیست فولیکولار دکتر بهم قرص یاسمین داد من دارم مصرف میکنم نوزده مرداد قرص تموم میشه میخواستم ببینم من برای سونو کی برم دکتر چند روز بعد؟واینکه درسته که 4روز بعد قطع مصرف قزص پریودی رخ میده؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من باید3مردادپریود میشدم(چون پریودم منظمه)روز1مرداد بدون کاندوم نزدیکی انجام دادم چون تاالان ازکاندوم استفاده میکردم اماالان که9مردادهست هنوزپریودنشدم به نظرشماعلتش چی میتونه باشه؟آیا امکان داره روز28سیکل تحمک گذاری انجام بشه؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام. خانم دکتر، میشه خواهش کنم تاریخ احتمالی تخمک گذاری منو بگین؟ 1/15 ، 2/14 ، 3/9 ، 4/8 ، 5/8. خیلی ممنون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام .طاعات قبول.27سال دارم.4ساله جلوگیری با کاندوم داشتم.همیشه دوره هام بسیاااار منظم بوده 2ماهه اقدام به بارداری دارم.کم کاری تیروئید در اثر هاشیموتو دارم و کمتر از یک ماهه لووتیروکسین مصرف می کنم.پرولاکتینم کمی بالا بوده امروز که روز 12سیکلم بوده سونوی تعیین سایز فولیکول داشتم جواب این بود: TRANSVAGINAL SONO 12th day of menstruation Uterus showing normal size ,no abnormal infiltration Echogen lesion 16*9mm is seen within uterin cavity in highest part (polyp) that cause focal expansion of cavity in this site Both ovaries showing normal size and echo Follicle 12mm, 13mm in right ovary and 9mm in left ovary are seen No large cyst or mass No free fluid seen in the pelvic cavity حالا می خوام بدونم برای این پلیپ دارو بگیرم و نیز اندازه فولیکولم جوری هست که باید حتما دارو بخورم؟ می تونه از کم کاری تیروئید و یا بالا بودن پرولاکتینم باشه؟ اینم جواب آزمایشم توو روز سوم قائدگی: FSH(ECL) 7.19 follicular phase:3.5-12.5 ovulation phase:4.7-21.5 luteal phase:1.7-7.7 postmen0pausal:25.8-134.8 LH(ECL):9.28 follicular phase:2.4-12.6 ovulation phase:14-95.6 luteal phase:1.0-11.4 postmen0pausal:7.7-58.5 prolactin(ECL):46.88 normal rang:4.79-29.9 ممنون می شم کمکم کنید.آیا با وجود پلیپ می تونم اقدام کنم؟ سال گذشته بعد از دوبار مصرف پماد و عدم درمان بنا به تشخیص متخصص فریز شدم.همان بار پاپ اسمیرم نرمال بود.دوماه گذشته هم نرمال بودم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید . من سایز سینه ام 75 هست. میخوام کوچیک کنم. 1- ایا طناب رفتن تاثیری داره ؟ 2- ایا هر سینه ای که بزرگه حتما چربی انباشته شده ؟ در صمن من ازمایش دادم چربی م 40 تا از حد طبیعی کمه.( ممنونم ) قدم 158 و وزنم 57
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
****سلام روز به خیر**** متشکرم از پاسخ قبلی شما. خواهر بنده هم آزمایش پروژسترون داده اما عددش 7/5 بوده . آیا این عدد در روز 22 تفسیر خاصی دارد یا نرمال است؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز. لطف کنید و تاریخ تخمک گذاری منو مشخص کنید: 91/12/7 تمام. 92/2/3شروع و 92/2/8 تمام. 92/3/1 شروع و 92/3/5تمام. 92/3/28 شروع 92/4/1تمام. 92/4/27 شروع و 92/4/31تمام خانم دکتر من برای اینکه از شما بخوام تاریخ تخمک گذاری منو تعیین کنید باید تاریخ اتمام بنویسم یا تاریخ شروع آن؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من حدود سه ساله که قندخون ناشتام بالای 130 و حدود 148 است و هربار دکتر رفتم گفتند با تغذیه درست میشه متاسفانه من نتوانستم وزن خودرا پایین بیاورم و الان با قد 163 ،88 کیلو وزن دارم.خواستم بدانم ازآنجایی که نوع دیابتم نوع 2 است و تصمیم به بارداری دارم چه اقداماتی قبل از اقدام انجام بدهم و آیا به صلاحم هست که باردار شوم یا نه.پنج سال هم هست که ازدواج کردم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام واحترام.من اردیبهشت92 به پزشک مراجعه کردم و گفتم میخواهم برای بارداری اقدام کنم بعداز پاپ اسمیر،سونو گرافی رحم و تخمدانها و آزمایش خون وادرار گفتند مشکلی نیست و اقدام کنید.حالا من میخواهم 3 ماهه دیگه اقدام داشته باشم .آیا دوباره باید مراجعه کنم و آزمایشات را بدهم یا همانها کافی است؟ با تشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سوال شما: سلام. من یک سقط به دلیل عدم تشکیل قلب جنین و یک بارداری خارج رحمی داشتم. آیا نیاز به عکس رنگی از رحم هست؟ پاسخ دکتر فریبا رضایی: در حال حاضر نازایی دارید؟ خانم دکتر من از بعد از حاملگی خارج رحمی اقدامی نکرده ام. لذا نمیدانم نازایی دارم یا خیر. آیا عکس رنگی واجب است؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سوال شما: با سلام خانم دکتر عزیز برای بار دوم سوالم را مطرح میکنم با عرض معذرت فراموش کردم که جواب ازمایش همسرم را تایپ کنم فقط قستمهایی که آب نرمال هست را تایپ میکنم لطفاً مرا راهنمایی کنید که مشکل شوهر من چیه و ایا درمان داره یعنی میتونیم بدون استفاده از روش مصنوعی باردار شویم یا نه ؟ سن همسرم 41 سال هست و به مدت یک سال است که اقدام داریم motile sperms= 25 Progressive Sperm=23 normal morphology=29 abnormal morphology = 71 WBC=3.4 پاسخ دکتر فریبا رضایی: میزان اسپرمهای طبیعی کم است .بهتر است زمان را از دست ندهید وبرای انجامIUI اقدام کنید. بسیار بسیار متشکرم و دو سوال دیگه با عرض پوزش ای یو ای یه روزه انجام میشه چون باید از شهرستان بیام تهران و مرخصی بگیرم سوال دوم بیشترین چیزی که منو نگران کرده زیاد بودن تعداد گلبول سفید خون همسرم هست نرمالش بین 0-1 و برای ایشون زده 3-4 فقط میتونم بگم موقع افطار دعاگوی شما هستم ممنونم عزیزم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر عزيز شما با چه روشي انتخاب جنسيت را انجام مي دهيد و درصد موفقيت چه اندازه مي باشد من دو دختر دارم أيا شوهرم هم بأيد ازمايش اسپرم بدهد
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز ممنون از بابت پاسخ گوییتون، عذر میخوام به من فرمودید تست بتا انجام دهم چون من فقط یکبار نزددکتر زنان رفتم نمیدونم تست بتا یعنی چی؟ میشه لطفاً توضیح بدید و دوم اینکه من برای بارداری آیا هرشب نزدیکی داشته باشم یا یک شب در میان؟ وسوم اینکه چه تاریخی با توجه به دوره پریودیم زمان مناسبی برای امکان بارداری مناسب است؟ متشکروم.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام هفته 14بارداري هستم سونوگرافي انجام دادم وntجنين يكبار 2.3وبار ديگر 3س بود وقرارشدآمينوسنتز انجام بدم .سوالم از جنابعالي اين است آيا اين آزمايش براي فرزندم خطر‌ناكه واينكه nt نرمال چقدر بايد باشد؟ممنونم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر مهربان.ميخواستم بدونم در هفته هاي 6 به بعد بارداري سكس كامل مشكل ايجاد ميكنه يا بايد انزال خارج از واژن صورت بگيرد؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 2362 از 5932