شماره صفحه: 2362 از 5805
با سلام و خسته نباشید خانم دکتر این جواب آزمایشمه میخوام ببینم چطوره Test Result Unit Normal Range Differential Protein C 138.0 % E70 - 140 Protein S 146.0 % E60 - 150 CBC reported by Sysmex KX 21 N. Biochemistry Test Result Unit Normal Range Blood suger 90 P mg/d 70 - 135 Homocystein 7.9 E micmol/L 5 - 15 Biochemistry tests reported by ROCHE autoanalayser Immunology 1 Test Result Unit Normal Range Index Negative < 0.8 Equivocal <= 1.2 Positive >1.2 ANA ( HEp-2) 0.43 E U/mL Negative < 30 Positive > 30 Anti DNA (D.S.) 1.4 E Beta 2 Microglobulin/ Serum 1.6 C mg/L 1.1 - 2.4 IU/ml Normal : <100 borderline : 100-150 Elevated : >150 Anti Thyroglobulin 37.600 E Hormon Analysis(1) LMP Date : 1392/03/29 (8th Day) Test Result Unit Normal Range IU/ml Normal : < 50 Borderline : 50 - 75 Elevated : >75 Anti TPO 9.710 E pg/mL Follicular phase: 12.5-166 Ovulation phase: 85.8-498 Luteal phase: 43.8-211 Postmenopause: <5.00- 54.7 Pregnancy( 1 st trimester): 215- 4300 Girls: 6.0-27.0 Estrogen ( Estradiol ) 19.400 E mIu/mL Follicular phase: 3.5- 12.5 Ovulation phase: 4.7- 21.5 Luteal phase: 1.7- 7.7 Postmenopause: 25.8 - 134.8 FSH ECL 5.970 E mIu/mL Follicular phase: 2.4- 12.6 Ovulation phase: 14.0- 95.6 Luteal phase: 1.0- 11.4 Postmenopause: 7.7- 58.5 LH ECL 9.340 E Insulin ECL 44.5 E micIU/ml 2.6 - 24.9 Hormon tests reported by ECL method . Thrombosis Test Result Unit Normal Range U/mL Normal <10 Positive >=10 Anti Phospholipid (IgG) 0.4 E U/mL Normal <10 Positive >=10 Anti Phospholipid (IgM) 0.6 E U/mL Normal <10 Positive >=10 Anti Cardiolipin (IgM) 1.2 E U/mL 0 - 7 Lupus Anticoagulant 31.7 Q Sec 31.4 - 43.4 Anti thrombin 3 101 C % 80 - 125 cd4=47,6 نرمال بین 22-62 cd8=24,7 نرمال بین 12-36 cd4/cd8=1,9 نرمال بین 1-3 cd5=71.2 نرمال بین 42-82 cd16=9.5 نرمال بین 5-19 cd19=14,5 نرمال بین 3-14 cd56= 10 نرمال بین 3-15 cd16+56=4
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
لطفا درمورد تومور ال پروگزيمال فمور توضيح كامل دهيد.ايا خطرناك است؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خان دکتر عزیزم. من تاریخ آخرین پریودم 25خرداد بود و الان باردارم. میخواستم بدونم با این حساب من یه ماهم هست(33روز] یا دوهفته؟ اینکه هفته چند حاملگی هستیم را از زمان شروع پریودی حساب می کنن یا از روز 14 اون؟ ممنون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.من فیبروم داشتم و عمل کردم.کورتاژ تشخیصی هم انجام دادن و جوابه ازمایشم گرفتم.متنه ازمایش اینطور است.ایا باید رحم را در باورم؟ clinical data..A 38 Y/o lady experienced AUB SPEGIMEN..1-endometiral curettage 2-endocervical curettage MAGROSGOPIG.. the specimens recrived in formalin in two parts labeled as below..1-( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانم دکتر عزیز من سایتتونو اتفاقی دیدم ولی از ته دل دعا می کنم از این طریق و با کمک شما مشکلمو حل کنم من از شش ماه پیش پریودام نامنظم شده قبل از اون منظم یود من سونو که انجام دادم یه فیبروم کوچک نشون داد که تو تبریز به چندتا دکتر نشون دادم گفتن مشکلی ایجاد نمی کنه از همون زمان هم به حاملگی اقدام کردم چون یکی از دکترا بهم گفتن که موقع زایمان اونو می تونن بردارن و نیازی به عمل جداگانه نیست ولی مشکل اصلی من اینه که از همون زمان که دروه های پریودم 15روز شده ولی خوننریزیم قطع نمی شه کل ای شش ماهو من با قرص دیدروژسترون خونریزیم قطع می شدهر ماه هم یه امپ.ل hcgبهم تزریق کردن ولی جوابی نگرفتم من دو ساله ازدواج کردم از اینکه مشکل پریودم حل نمی شه واز اینکه تو این شش ماه باردار نشدم خیلی نگرانم ازتون خواهش می کنم کمکم کنید در ضمن بهم گفتن تنبلی تخمدان دارم ولی با قرص کلومفین (5تا)اندازه فولیکولم روز دهم 20بود قبلا از زحمات بی دریغتون تشکر می کنم و بی صبرانه منتظر جوابتون هستم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام وخسته نباشید مجدد.خانم دکتر ایا امکان دارد من با وجود این دو کیست درموئید کوچک پس ازا قطع 3دوره مصرف یاسمین باردار شوم؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام شنیدیم کسی که از بارداری جلوگیری میکنه احتمال باردار نشدنش هست که دیگه باردار نشه شش ماهه که ازدواج کردیم قسط باردار شدن نداریم آیا مشکلی پیش نمیاد در ضمن جهت جلوگیری از کاندوم استفاده میکنیم با تشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام میخواستم بدونم باتوجه به نتیجه سونوگرافی به شرح زیر،1-آیا احتمال چندقلوزایی وجودداره؟2-به نظرشما روز تخمک گذاری من همون روزی بوده که سونوگرافی انجام شده؟ تخمدان ها سایز نرمال دارند فولیکول غالب به قطر 22میلیمتر درتخمدان چپ رویت می شود.دوعدد فولیکول دیگر به قطرهای 10و11میلیمتر دراین تخمدان مشهود است.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام وتشکر ، روزه داری در ماه اول و دوم ضرر داره یانه ؟ اخه تو سایتا نوشتن سه ماهه اول ضرر داره ، عدد بتا ام 660 بود مرسی فداتون
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من از کسانی هستم که یه سقط عمدی داشتم و باعث نازاییم شده الان سه ساله درمان میکنم من و شوهرم سالمیم هر چی ازمایش بوده انجام دادیم مشکلی نداشتیم سه بار ای یو ای کردم الان میخوام برم میکرو انجام بدم خانم دکتر یعنی میشه؟ من باردار میشم ای خدااااااا
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید خانم دکتر مدتی است دچار درد لگن و نامرتبی یک ماه در میان قاعدگی شده ام.سونوانجام داده ام .می خواستم بدانم این میوم چه قدر خطرناک است؟ایا نیاز به جراحی است یا با درمان دارویی بهبود پیدا می کند؟با تشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید من خیلی دلم میخواد باردار شم وقتی تست قبل از بارداری دادم متوجه شدم پرو لاکتینم بالا البته نه زیاد 33 است الان مصرفش تموم شده میخوام بدونم چکار کنم تا هر چه زودتر باردار بشم ممنون میشم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام :بیش ازده سال است بایپاس کردم وبیش ازبیست سال است که در ساق پای چپم واریس دارم رگها کلفت وقلنمبه وسیاه رنگ شدن زید درد نداشتم ولی اکنون رگهای پایین مچ کلفت وپیچ یچ ومویرگها حالت خونریزی وخون مردگی وپوست به رنگ قهوه ای مایل به سیاه میشون مخصوصا وقتی راه میروم یا روی مبل یا توی ماشین مینشینم خون دررگها جمع وسیاه پوست قسمتهای اطراف انگشتان پایم سوزش دارن تطفا راهنماییم کنید متشکرم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام قاعدگی من از اول نامنظم بوده و دکتر برای رفع این مشکل قرص مدروکسی پروژسترون ( مدروفم 5) به من داده و گفته از 12 پریودی به مدت 10 روز روزی 2 تا مصرف کنم و این ماه اولین بار هست که میخوام از این قرصها استفاده کنم و به دکترم دسترسی ندارم میخواهسم بپبرم که من این قرص رو از 12 روز بعد از اتمام پریودی باید بخورم یا از شروع پریودیم و روزی 2 تا رو در ساعات معین بخورم یا همراه با غذا با سپساس از شما ک ما رو راهنمائی میکنید امیدوارم همیشه سالم و موفق باشید
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام مجدد خدمت شما.خانم دکترمن دوسال است ازدواج کردم وششماه است خواهان بچه ایم دوماه پیش همسرم اسپرموگرام رفت اما کرموزومهای درحال حرکت سریع فقط 5% . بدون حرکت 80% . وکند 15% بوده است وتشخیص دکترواریکوسیل بوده وهمسرم قرص پنتوکسی فیلین 400وافلوکسیر200مصرف میکند.من سونو رفته ام ومشکلی ندارم وپریودم همیشه مرتب است وتنها گاهی یک / دوروز عقب یا جلو میرود سوال من این است که ایا دارویی هست که من بخورم تا احتمال بارداریم افزایش پیدا کند؟همچنین ایاممکن است درماه اول بارداری نزدیک پریود دردهای پریود به صورت خفیف تر وجود داشته باشد.باتشکر از پاسخگویی شما
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 2362 از 5805