شماره صفحه: 2647 از 6585
اگه درست بنویسم :) نتیجه پاپ اسمیر Endocervical Cells and/or T.zone components:are present Negative for Intraepithelial Lesion or malignancy type:within normal limit
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خونريزيم كم شده در حد لك ايا تيروييدم بالاست ؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانوم دکترم برا نتیجه پاپ اسمیر باید پیشتون بیام یا اون دونه های قرمز. آخه برا مراجعه بعدی گفتین بعد 1ماه
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
چراسوال منو جواب ندادىد؟حاملگى poor prognosis چىه وچه خطراتى براى جنىن داره, من اى وى اف انجام دادم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
از بابت جریان برق عبوری از دستام پرسیده بودم که جواب داده بودین میزان ولتاژ مهمه. میزان ولتاژ 12 ولت از هر دست و یک15 دقیقه دست راست وصل بهقطب مثبت ودست چپ به قطب منفی و15 دقیقه بعد بالعکس.این کار را دو ده شب در اوایل بارداریم انجام دادم.خطری در پی بچه ام هست؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر سلام من خدمت شما آمدخ بودم آزمایش دادید برای اینکه پریودم قطع نمی شه جواب این بود TSH 4.82 range:0.27-4.2 FSH 5.2 Range: lut phase:1.7-7.7 LH 1.4 range: lut phase:1.0-11.4 Prolactin 19.6 range 6-29.9 می شه بگویید lut phase یعنی چی
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من از شما پرسیدم روز 5 تاخیر پریود ازمایش خون بتا داد که جواب نوشته بودnegative وشما گفتید صدرصد باردار نیستم.یعنی دیگه لازم نیست ازمایش بتا رو تکرار کنم؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.خسته نباشین خانوم دکتر خوشگل و نازنین.من 2 هفته پیش برا ویزیت اومده بودم و عفونت و زخم داشتم .شما فریز کردین.تست پاپسمیر هم برداشتین ک قرار شد نتیجه رو برا شما ارسال کنم .بعد یه آزمایش کشت هم داشتم قرار بود اونم ببینین. خانوم دکتر 2روزه کل بدنم دونه های قرمز درومده ممکنه به قرصا آلرژی بدم؟یا به دکتر مراجعه کنم چه دکتری برم؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من وقتی قرص الدی میخورم سینه هایم درناک میشوند الان 3 ماه دارم الدی میخورم ایااین درد سینه از عوارض قرص الدی است.قرص جهت جلوگیری میخورم؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
این چندمین بار که سوالم میپرسم وجوابی ندادین. من 14 مرداد پریود شدم وروز 13 پریودم دست نامزدم اسپرمی بود وروی وازن من کشید. ومن برای اینکه شهریور زودتر پریود شوم از 30 مرداد تا 3شهریور به مدت 5شب قرص الدی خوردم ووقتی قرص الدی قطع کردم .5روز بعد 2روز اول لکه بینی وروز 3خونریزی داشتم تا 6روز وقتی که خونریزیم پاک شد 3روز بعداز پاک شدن خونریزیم در تاریخ 19 شهریور رفتم ازمایش خون بتا دادم که به این صورت است beta:resul negative postivit:20 negative:20 حال سوال من اینه که ایا احتمال بارداری در من وجود دارد؟ایا لازم دوباره ازمایش خون بدم فقط دست اسپرمیش را روی وازن من کشید؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر سلام من از دیروز وقتی می ایستم با دستشویی می رم واژنم می سوزه یعنی زیر شکمم ولی نه سوزش نه خارش نه تغییر رنگ در ادرار ندارم می ترسم عفونت ادرار باشه دکترم هم سه هفته بعد وقت داده می خوام برم دکتر داخلی برام آزمایش ادرار بنویسه بگم چه آزمایشی بده در ضمن هفته 30 بارداریم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر..من همان خانمی هستم که در مورد نزدن رگام سوال کردم...من تهران نیستم و متاسفانه به دلیل عدم آگاهی پزشک دچار استرس شده ام...اطلاعاتی را هم که در مورد آز کومبوس دارم از سایت ها کسب کرده ام...چند روز پیش که به پزشک مراجعه کردم فهمیدم که باید رگام را زود میزدم ...چیزی از آز کومبوس نگفتند...به من گفتند احتمال دارد که جنین بمیرد..فقط یک آز خون برای تایید بارداری دادند...بتا 43600بود...یک سونو هم نوشته اند...آیا لزومی برای انجام سونو در این مرحله می باشد ؟در چه تاریخی باید کومبوس بدهم ؟چند درصد احتمال خطر برای جنین است؟ سوال قبل را دوباره تکرار می کنم ..بارداری قبلی من پوچ بوده آیا با نبود جنین نیازی به تزریق رگام 72 ساعت بعد از سقط بوده؟خواهش می کنم مرا از نگرانی بیرون بیاورید...بسیار از شما سپاس گزارم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر هیچ راهی نیست قبل تاخیر پریود بدونم باردارم یانه؟؟علامت یا دردی نداره؟؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید من تو هفته 29 بارادری هستم و در سونوگرافی این زمان از بارداری ام ، جفت پایین گزارش شده ، می خواستم بدونم آیا امکان مهاجرت جفت تا پایان بارداری هست ، و اگر جفت بالا نرود ، چه مشکلاتی در ماههای پایانی ممکن است برایم به وجود بیاید ؟ با تشکر از حسن توجه شما
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.آيا خارج شدن مني از واژن زن بعد از نزديكي طبيعي است؟آيا در اين صورت بارداري رخ ميدهد؟عليرغم اينكه چند دقيقه اي هم به پشت مي خوابم باز موقع بلند شدن از جام مني خارج مي شود.مشكلي براي باردار شدن ايجاد نمي شود؟ لطفا خيلي سريع به سوالم جواب بدين، خيلي نگرانم. با تشكر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 2647 از 6585