شماره صفحه: 2947 از 7599
سلام . خسته نباشید خانم دکتر. من یکسالی هست که عروسی کردم و چند بار البته نه بطور پی در پی موقع رابطه احساس سوزش میکردم. دیروز دوشنبه تازه پریودم تمام شده بود رفتم دکتر وبهم گفت که عفونت دارم و بهم دو تا کرم داد یکی برای استفاده خارجی و یکی داخلی. چند تا قرص هم بهم داده که گفته باید 3روز یکی بخورم. حالا من چندتا سوال دارم یکی اینکه اون کرم برای قسمت خارجی رو نمیدونم چجوری استفاده کنم اگرلطف کنید و راهنمائیم کنید ممنون میشم اون کرم دیگه کاتالوگ داره. دیگه اینکه من خیلی میترسم برای استفاده اون یکی کرم. راه درمان دیگه ای هست؟ فکر میکنید که خوب میشم با این درمان ها؟ بعد از درمان چه نکاتی رو رعایت کنم تا دوباره میتلا نشم؟ من هر روز لباس زیرم رو عوض میکنم همیشه هم خودم رو با دستمال کاغذی خشک میکنم لباس زیرم هم جلوی آفتاب میندازم و اتو میکنم. اگر لطفکنیدو علت های احتمالی هم برام توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر. مشکل عادت ماهیانه دارم و صورتم وتموم بدنم چند وقتی هست که پر از موهای زائد شده و هر بار هم از روش های عادی برای اصلاح استفاده میکردم مدام بیشتر و بیشتر میشد این موها . 16 /07/ 92 به متخصص پوست مراجعه کردم برای من آزمایش خون و ژنتیک نوشتن . برخی از مواردی که در آزمایش خون من هست شامل: free testosterone =24ml 487=(Dhea - s04(ecl و آزمایش ژنتیکم هنوز به دستم نرسیده . سوالم اینه از نظر هورمون با توجه به آزمایش بالا مشکلی دارم ؟ ممنون میشم جوابمو بدید .
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من یک بچه یک ساله دارم که شیر خودم را میخوره من قرص های جلوگیری بهم نیمسازه با همسرم نزدیکی داشتم و همسرم میگه کمی از.... داخل واژنم ریخته نمیدانم چی کار کنم تروخدا کمکم کنید من بارداری اولیم خیلی سخت بود
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من بخوام بچه ام دختر باشه چیکار باید بکنم چند ماه بعد باید اقدام بکنم.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر. سلام خانم دکتر..بنده ازمایش قند دادم درهفته 27 میشه لطف کنید ببینید نظرتونو بگید fasting blood sugar 79___70-110 gtt(60min) 208 ___<180 gtt(120min) ____ <140 خانم دکتر سوال فرمودین شابقه دیابت داشتم؟نه دیابت نداشتم ولی قند ناشتام همیشه لب مرز بود..110 و سربارداری اولمم هم قندم به همین اندازه بود...من چه کاری باید انجام بدم؟الان.قندم بالاست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من زني30 ساله هستم 2 فرزند دارم سه ماهه دوران پريودم تاخير داره اين ماه هم هشت روزه از وقتم گذشته و از طريق جلو گيري طبيعي پيشگيري ميكنم ومطمئن هستم لطفا زود تر جواب منو بديد
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر شرمنده مجدد مزاحم شدم قرص سفالکسین برای جنین 25 ماهه ام( به مدت 5 روز مصرف هر 6 ساعت یکبار) مضر است؟و اینکه دچار بیرون روی شدم به جنینم آسیب میزند؟بی نهایت ممنون از پاسختون.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با درود فراوان و سپاس بی پایان بخاطر وقتی که برای جوابدهی میذارید خانم دکتر عزیز جواب آزمایشهام با توجه به یک سقط تو هفته 8 و یک آی وی اف ناموفق خیلی نگرانم کرده میشه محبت کنید و پاسخ بدید نرمال رنج نتیجه lupus anticoagulant :33.4 33-40 p.t.t 34.5 25-45 protein s : 74.5 60-140 anticardiolipin ab (igg): 5.3negative <20.0 anticardiolipin ab (igm): <2.0negative <13.0 ana:<0.50 up to 1.5 tsh : 1.61 0.27-5.39 prolactin:185.5 127-637 rublla antibody igg:293.0positve <10.0خیلی نگران مثبت بودن این قسمتم rublla antibody igm:17.9 negative <20 pdw:9.5 9.4-18.1 mpv:8.6 8.1-12.4 خیلی خیلی ممنون میشم از نگرانی خارجم کنید.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر مهربونم یک دنیا ازتون ممنونم که منو از نگرانی در آوردید براتون آرزوی بهترینها رو دارم :-*
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وققتون بخير.خانمي ٣١ ساله هستم كه مدت ١٠ سال از ازدواجم ميگذرد.در اين مدت قصد بارداري نداشتم.و به طور طبيعي جلوگيري صورت ميگرفت.مدت زمان نزديكي حدود چند ماه به چند ماه بود.سال اينده قصد بارداري دارم.مي خواستم بدونم امكانش هست يا نه؟ممنون.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکترعزیزچقدرشما مهربون و انسان بزرگی هستید باورم نمی شد دیدم چقدزود جواب سوالای منو برام ایمیل کردید. ممنونم.خانم دکتر؟من 5ماه پیش کورتاژشدم در8هفتگی. ولی دلیل سقط معلوم نشد به دلیل اینکه سقط اول بود. خییییییییلی میترسم. می خوام این ماه بازباردارشم توروخدا بگین کارخاصی لازمه بکنم تا دوباره این تجربه تلخ اتفاق نیفته برام؟ پیشگیری ازسقط وجودداره؟ توی این 5ماه باید آزمایشات می دادم واسه دلیل سقط؟ نکنه کوتاهی کردم؟کمکم کنید 2/اگریکم سرما خوردگی داشته باشم و اقدام کنم واسه بارداری مشکلی داره یا باید صبرکنم خوب خوب باشم؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و عرض احترام حضور خانم دکتر.بنده در هفته 25 بارداری هستم و با توجه به آزمایش خون و ادراری که انجام دادم دچار عفونت شدم که پزشکم به مدت 5 روز هر 6 روز یکبار سفالکسین تجویز کردند که تا اکنون 9 عدد مصرف کردم و از دیشب دچار اسهال شدم آیا مصرف دارو را همچنان ادامه دهم یا قطع کنم با سپاس فراوان از پاسخ شما
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.دختری 23 ساله هستم و مجرد.مبتلا به کیست بارتولن.در مراجعه به پزشک 6تا آمپول جنتامایسین، قرص مترونیدازول برایم تجویز شد.اما تاثیری نداشت.راه حل چیست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام و خسته نباشید؛ممنون خانم دکتر که صبورانه سوالات مارو میخونید و جواب میدین؛یه دنیا متشکرم؛خانم دکتر در ادامه ی سوال قبلیم میخوا م بدونم واسه مشاوره قبل از بارداری باید شوهرمم بیادفقط بگین باید اونم‏(برای تعین جنسیت بچه) رژیم بگیره یانه؛ممنون میشم جواب بدین؛مرسی؛
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر عزیزم، نوشین از بیماران شما هستم. جواب آزمایش روز سوم سیکل ام را برایتان attach کرده سایت قیول نکرد انتهای متن برایتان تایپ میکنم و در قسمت درمانهای جاری سایت، داروهای تجویزی شما رانیز ذکر کرده ام. لازم بذکر است: 1- پنج سال پیش کم کاری جزیی تیروئید داشتم که بعد از مصرف قرص، به مدت شش ماه خوب شدم و مقدار TSH در آزمایش پارسال 2 بود. 2- مقدار آنتی مولرین در آزمایش یک روز قبل از پریود همین سیکلم،3/23 (سه ممیز بیست و سه ) بوده و بعد از سه روز، در این آزمایش کاهش چشمگیری داشته و به 2/5 (دو ممیز پنج ) رسیده است. 3- درخصوص پرولاکتین هم باید عرض کنم که مقدار آن در آزمایش پارسال 21 بوده است. حال با توجه به مقادیر موجود در این آزمایش، چهارشنبه بیایم کلینیک یا شنبه؟ و آیا لازمه تا آمدنم پیش شما، دارویی را شروع به مصرف کنم؟ (امروز هفتم سیکلم بوده) TSH: 4/50 ulU/ml FSH : 10/9 mIU/ml LH : 7/16 mIU/ml Prolactin : 25/22 ng/ml Anti - Mullerian hormone : 2/5 ng/ml پیشاپیش از پاسگویی شما کمال تشکر را دارم.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 2947 از 7599