شماره صفحه: 2968 از 6858
سلام خسته نباشید من در 2 مرداد و 4 شهریور پریود شدم زمان احتمال پریودمو می خوام ممنون
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکترعزیز خسته نباشید امروزفهمیدم باردارم وقراره یکشنبه برم مسافرت ایا مسافرت برای من اشکال نداره ضمنا فاصله ما تا مقصد حدود 9ساعته وبا ماشین خودمون میریم متشکرم
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وخسته نباشید خانم دکتر ممنون که وقت میذارید خانم دکتر برای پیشگیری ازابتلاء به عفونت استخرها چه برای خانمهای باردار وچه برای خانمهای غیر باردار تمپکس چند درصد کارا هست؟ با سپاس
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام. من برای پیشگیری از بارداری سیپروترون کامپاند مصرف میکنم و همیشه روز پنجم بعد از تمام شدن یک بسته پریود میشم. این بارهم پریودم به موقع بود ولی در کل مدت پریود خونریزی خیلی کم و درحد لکه بینی داشتم. (غیرنرمال) میخواستم بدونم نیاز به پیگیری هست؟ممنون پاسخ شما( بله طبیعی است.در زمان مصرف قرصهای ضد بارداری در بعضی از خانمها میزان خون فاعدگی کم میشود که نرمال است.)خواستم اضافه کنم که 1سال و نیمه قرص میخورم و بار اوله چریودم به این صورت بوده. ممنون از سرعتتون در پاسخ.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
اینماه11/6/92شب ساعت 8ونیمشب aپریودشدم.امروزرفتم دکترم که بهم داکسی سایکلین دادازروزسوم پریودی صبح وشب یکی بخورم وجلوگیری داشته باشم.حالامیخوام بدونم روزسوم پری من کی هست که کپسول روبخورم؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام مجدد.خسته نباشید.خانم دکتر عزیز من از شما سوالی پرسیدم ولی پاسخ ندادید.اگر پاسخ بدید ممنون میشم.آیا سیگار روی هورمون پرولاکتین اثر سو دارد.آخه پرولاکتین من بالاست.البته 3 ماه قرص کابرگولین خوردم.چند روز پیش آز دادم اومده بود پایین.یعنی نرمال شده بود.و آیا اگر دیگه قرص نخورم امکان داره دوباره بالا بره؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من آزمایش روز سوم سیکل را انجام دادم نتایج به شرح زیر است: T3=1.2 (0.55-1.9 T4=8.9 (4.5-11.5 TSH=1.9(0.36-6.3 FSH= 12.8 FOLLICULAR PHASE:2.9-12 LH=13.38 FOLLICULAR PHASE:0.8-10.8 PROLACTIN=27.6 1.9-27 PROGESTRONE =2.2 FOLLICULAR PHASE:0.15-1.4 STRADIOL(STROGEN) 76.6 FOLLICULAR PHASE:9-175 خانم دکتر خیلی نگرانم این ماه ماه سوم اقدامم تو رو خدا بگید چرا آزمایشم نرمال نیست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام. خانم دکتر تاریخ آخرین قاعدگی من 18 مرداد بود، از روز 5 قاعدگی به مدت 5 روز کلومیفن مصرف کردم، و از کیت تشخیص تخمک گذاری استفاده کردم که روز 28 مرداد مثبت شد. و شب نزدیکی انجام شد. و نیم ساعت هم دارزکشیدم و پاهام رو هم بالا نگه داشتم. دیروز 12 شهریور آزمایش خون انجام دادم که نتیجه منفی بود، کمتر از 1 بود. میخواستم ببینم کاملا باید نا امید بشم؟ یا احتمال داره اگر 20 شهریور آزمایشم رو تکرار کنم نتیجه مثبت بشه؟ آخه احساسم این بود که اگه انجام شده باشه بعد از 2 هفته حد اقل باید عدد آزمایش به 10 میرسید... ضمنا من دوره های پریود نا منظمی دارم و معمولا به 2 ماه هم میرسه...
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام...سقط داشته ام و بقایا مونده دکتر برای فردا وقت ساکشن داده توی بیمارستان...میخواستم در مورد ساکشن بدونم...ایا بیهوشی داره؟ کامل یا موضعی؟ احتیاج به بستری شدن هم داره یا کلا یه عمل سرپاییه؟ ممکنه بقایا تبدیل به پولیپ بشه؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من برای جلوگیری از انزال زود رس قرص ترامادول 100 می خورم آیا این قرص روی اسپرم یا جنین اثر بدی داره چون الان با خانمم قصد بارداری داریم خواهشا جوابمو بدید
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و احترام خدمت خانم دکتر عزیزم. من روز سه شنبه برای معاینه اومدم خدمتتون، متاسفانه در حین معاینه خونریزی داشتم، ازمایش پاپ اسمیر برام انجام دادین که بردم ازمایشگاه و گفتن سه شنب 06/19 جواب ازمایش اماده می شه. خانم دکتر پریودام خیلی نامنظم هست ماهی یک هفته زودتر پریود می شم و خونریزیم خیلی نسبت به قبل کم شده، تقریبا 10 ماهه که اینجوریم. حالا هم خیلی نگران هستم که دلیل خونریزی حین معاینه چی بوده؟ توکلم به خداست ولی دست خودم نیست همش دارم بهش فکر می کنم و نگرانم، خانم دکتر ممنون می شم اگه کمکم کنید. با تشکر
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سوال شما: باسلام خدمت خانوم دکتر عزیز. من برای باراول پاپ اسمیر دادم وامروز به دکتر تا هفته بعد دسترسی ندارم میشه بفرمایید نتیجه اش چیه؟ statement on specimen adequacy: satisfactory for evaluation general categorization: benign cellular changes reactive cellular changes: inflammation include پاسخ دکتر فریبا رضایی: نتیجه تست را کامل ننوشتید. سلام خانوم دکتر سوال من رو جواب ندادین . من تصویر نتیجه آزمایشم رو برانون هم ضمیمه کردم .و اون آیتمهایی رو که تو برگه آزمایش برام علامت گذاری شده بود رو براتون نوشتم . comment:no special recommendation others:specimen was liquid based cytology
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید ببخشیدکه مزاحمتون می شم نگران هستم سن 18 ساله ومجرد من در تیر ماه ازمایش وسونو دادم ازمایشم سالم بود ولی سونوکیست 4 سانتی داشتم دکتر قرص ال دی بهم دادم وماه مرداد زمان پریودیم رفتم دکتر سونو نوشت رحم درanteverted,midlineقراردارد ابعاد رحم 63/42/52 می باشد اکوی میو متریال یکنواخت وطبیعی است واثری از ضایغه فوکال دران دیده نمی شود اکو وضخامت اندومتردر حد طبیعی است 5mmخمدان داری سایز واکوی نرمال هستند اثری از ضایعات فضاگیر solidوcystic درنواحی ادنکسال مشهود نیست اثری از مایه ازاد درحفره لگن دیده نمی شود میخواستم من 5/7 پریود نشودم ولی در شهریور ماه که باید 6/7 می شودم ولی نشودم والن از من ترشح سفید تخم مرغی می یادومن ماه پیش قرص ال دی میخوردم وگفتم ماه بعد سر موقع میشم ولی نشودم می شه دلیلش بهم بگید؟ باید چه کار کنیم می ترسم باز تخمدانام کیست به وجود امده است ؟ ویک سوال دیگه من با این سونو گرافی وقتی ازدواج کردم می توانم خودم بدون قرص خوردن بچه دار شوم؟ وترشح سفید تخم مرغی نشانه که می خوام پربود بشم یا تخمک گذاریم ؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر امروز دکترم کرم واژینال کلیندامایسین 2 درصد بهم دادش و از امشب باید استفاده کن تا 7 شب و الان تقریبا دوران تخمک گذاری من هستش و باید برا بارداری نزدیکی کنم . میتونم باتوجه به اینکه از این کرم استفاده می کنم . نزدیکی هم انجام بدم برای بارداری مرسی
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.یه سوال برام پیش اومده ؟مابین اتمام دوره تخمک گذاری تا اولین روز پریود بعدی :احتمال بارداری وجود دارد؟اگر وجود دارد مگر تخمک 12-24ساعت قابلیت باروری ندارد؟پس چطور امکان پذیر است؟(من مایل به بارداری و در همین روزها قرار دارم
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 2968 از 6858