شماره صفحه: 2968 از 5784
سلام خانم دکتر گل , من در هفته اول فروردين براي اولين بار اقدام به بارداري کردم اما 9 روز بعد شروع به لکه بيني کردم يعني 1 هفته جلو تر از موعد پريودم و بعد از 3 -4 روز قطع شد و 22 فروردين يعني يک هفته بعد از موعد پريودم پريود شدم اما بر خلاف هميشه که هفت روز بود 10 روز طول کشيد و خونريزيم هم بيشتر از دفعات قبل بود همراه با لخته خون (ببخشيد ) با توجه به اينکه تا بحال لکه بيني ما بين پريودي نداشتم و پريودي هم هميشه 7 روز بود آيا ممکن است ربطي به عدم جلوگيري من داشته باشد
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر. خسته نباشید. من الان در هفته 25-26 بارداری قرار داردم. امروز در طول روز 2 بار احساس کردم کسی به شکمم ضربه زد و بعد از اون همون قسمت از شکمم برای چند دقیقه مور مور و بی حس شد. خیلی نگرانم. آیا طبیعیه یا مشکل خاصی وجود داره. در صمن بعضی از مواقع حرکات جنین رو خیلی زیاد و با شدت زیاد حس می کنم ولی بعضی از مواقع خیلی کم می شه. آیا طبیعیه؟منتظر پاسخ شما هستم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.3روز پیش از شماسوالی پرسیده بودم لطف کردید جواب دادید وپرسیدید آیاهمسرتون آزمایش اسپرم انجام دادن؟خیر انجام ندادن چون پیش متخصصی که رفتم گفتن:تایکسال مااظهار نظری در مورد ناباروری نمیکنیم.من 4ونیم ساله ازدواج کردم 6ماهه که تصمیم به بارداری گرفتیم ولی موفق نشدیم.خودم تمام آزمایشات رو انجام دادم+سونو وتست اسمیر+معاینه.وخوشبختانه هیچ مشکلی نداشتم به نظر شماهمسرم برای این آزمایش اسپرم باید اقدام کنن؟چه آزمایش دیگه هس که من بایدبدم؟دیگه باید نگران ناباروری بود؟خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنین. خودم تمام آزمایشات رو انجام دادم+سونو وتست اسمیر.وخوشبختانه هیچ مشکلی نداشتم.در سیکل قبیلم گاهی دردهایی رو در قسمت راست زیر شکمم احساس میکردم که بسمت رحمم تیر میکشید.بیشتر مواقعی بود که یدفه بلند مشدم یا حرکت شدیدی میکردم.سونو و کشت ادرار هم دادم .مشکلی نبود. پس علت این درد چیه؟پیشاپیش ممنون از اینکه جواب میدید
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خوبین میخواستم بپرسم بخیه های من دیگه همش خوب شده یا نه ؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام میخواستم بدونم روز آخر سیکل قاعدگی احتمال بارداری هست؟چند روز بعدش تست بدم؟ایا امپول پروزسترون تونتیجه تست اثر نمیذاره؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید با مراجعه به دکتر متوجه کیست 3 cm در تخمدان سمت چپ شدم و 20 عدد قرص پروژسترون تجویز شد که بعلن مشکل گوارشی فقط 10 عدد مصرف کردم و بعد از 2 روز 20 اسفند پریود شدم بدون جلوگیری نزدیکی داشتم و حالا حدود 10 روز پریودم عقب افتاده از تاریخ موعد پریود 4 مرتبه تست خانگی منفی بوده سمت چپ زیر شکمم گاهی تیر می کشه اما شدید نیست ضمنا در زمان پریود لکه بینی خفیفی داشتم راستی اولین باری بود که نزدیکی بدون جلوگیری داشتم لطفا راهنمایم کنید نگرانم. با تشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلامـ خسته نباشیدـخانم دکتر بعداز گرفتن جواب آزمایشهای اولیه بارداری متوجه شدم کم کاری تیروئید دارم tsh_15.5 نه هفته و4 روزم بود که رفتم فوق تخصص غدد والان یک هفته اس 1عددونصفی قرص لووتیروکسین مصرف میکنم والان 10هفته و4 روزمه احتمال داره تواین مدتی که نمیدونستم به جنین آسیبس رسیده باشه؟ خیلی نگرانم.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید! سپاس برای اینهمه مهربونی..دکتر من pco هستم و هر ماه 14 ام تا 23 ام سیکلم پروژسترون مصرف میکنم! قراره این ماه روز 14ام برای سایز فولیکولهام برم سونو،منتها این ماه به خاطر سفر زیارتی که در پیش دارم پروژسترون رو از 7 ام سیکلم شروع کردم تا یه هفته زودتر پریود بشم. میخواستم بدونم ایا زودتر خوردن قرصا تو سونو مشکلی پیش میاره یا ایرادی نداره؟ یه دنیا ممنونتونم
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
مقدار WBC /hpfدر ادرار را 30-35 زده ,WBCخون را 8.6وRBCادرار را 2-3واز خون را 4.16, ودر ادرارم نه باکتری هست نه در کشت باکتری رشد کرده به نظر شما چرا این مقادیر بالاست .درضمن من در هفته 27 بارداری هستم.آیا نیاز به درمان واستفاده از آنتی بیوتیک وجود دارد؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من یک روز پریم عقب افتاده ولی هر چند بی بی چک میذارم منفی میشه ایا ممکنه بعد از چند روز بی بی مثبت بشه؟ تا چند روز صبر کنم بعد برم دکتر تا پری بشم؟
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و تشکر.من روز 06/01/1392 پرویود شدم همیشه پریودهای منظمی داشتم .ولی تا حالا ماهی دو بار پریود نشده بودم ولی 29/01/1392 دوباره پریود شدم.دلیلش چی میتونه باشه؟متاهلم ولی تا حالا زایمان نداشتم.
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من دچاربیماری امیلوئیدوز پوستی هستم وقصدبارداری دارم بنظر شماایااین بیماری به فرزندم منتقل میشودیاازبارداری صرفنظرکنم باتوجه به سنم واقعاازاین موضوع نگرانم ومیترسم لطفامنوراهنمایی کنید باتشکر
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خانم دکتر.من مریض خودتون هستم پن پریود نامنظم داشتم یعنی 50 روز گول میکشید خدمت شما رسیدم این دارئها رو برام تجویزکردین وآزمایش هورمونی نوشتین که جوابش رو بهتون گفتم گفتین نرماله الان 7روزازتموم شدن بسته اول سیپروترون کامپاند میگذره ولی من پریود نشدم مشکل چیه مگه میشه با قرص هم پریود نشد.مطمینم باردار هم نیستم ( این سوال 9 ساعت قبل مطرح شد و 1 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) خانم دکتر چرا پریود نشدم؟بله ازتموم شدن 1بسته 7روزگذشته؟شما گفته بودین ازروز5پریودقرصها رو بخورم؟خانم دکتر الان 7روزگذشته پریودنشدم یعنی مشکلی دارم خیلی نگرانم ( این سوال 4 ساعت قبل مطرح شد و 1 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) بسته جدید را شروع کنید. خانم دکتر سیپروترون استات رو هم شروع کنم اون رو گفته بودین ازروز5به مدت 10 روز میشه بگین علت این که من پریود نشدم چیه؟ من 2سال پیش هم ازاین قرصها استفاده کرده بودم ولی سر7روزپریود میشدم الان این اتفاق خیلی برام عجیبه
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.من 41 روز پيش سزارين شدم و از اون موقع تا يک ماه خونريزي داشتم که دکترم بهم اريترومايسين داد وبعد اون حدود 11 روزه شبيه خونابه شده و مقدارش کمتر شده.ايا داروي ديگري هم لازمه بخورم يا خودش قطع ميشه خود به خود؟وسوال ديگه اينکه باتوجه به اينکه حدود شش هفته شده و من هنوز خونريزي دارم ميتونم رابطه داشته باشم يا بايد صبر کنم که کاملن قطع شه؟مرسی
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.پریود من همیشه منظم و نهایتا با 3-4 روز تاخیر 28 تا 34 روزه و مدتش 7 روزه بوده.تو 9 ماهی که ازدواج کردم کمی کوتاه و بلند میشه این 7 روز و بیشتر بلند شده و تا 10 روز هم لکه دیدم.ماه پیش 10 روز و این ماه 5 روز بود مقدارش هم تقریبا شدید بود.حدود3-4 ماه پیش آزمایشهای هورمونی و سونو واژینال دادم که موردی نبود فقط پرولاکتینم بالا بود که 1 ماه دارو خوردم و بعد آزمایش دادم که نزدیک به سطح مینیمم شده بود که دیگه پیگیری نکردم.راستش خسته شده بودم.حالا با این اوضا در کل نیاز به پیگیری دارم؟آیا اختلاف این 10 روز ماه قبل و 5 روز این ماه مشکلی ایجاد نمیکنه؟البته این ماه 33 روزه بود
( این سوال 1 سال قبل مطرح شد و 1 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 2968 از 5784