شماره صفحه: 3045 از 6994
سلام خانم دکتر.ممنون میشم جواب آزمایش روز سوم سیکلم رو ببینید و تفسیرش رو برام بفرمایید LH 3.6 (follicular phase 1.9-9.2 preovulatory6-49 luteal phase 1.3-10.8 postmenopause15.4-53.3) F.S.H 6.4 (follicular phase 3.5-9.2 preovulatory 4.7-26 luteal phase 1.7-5.6 post 13.9-103) Testosterone 0.34 (0.05-0.8) D.H.E.A Sulfate 175 (age 20-29 female 80-339) ferritin 34(10-100)
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دكتر جون من اخر ماه 8 بارداري هستم و همش حس مي كنم شكمم كوچك است خيلي حساس شدم وقتي به دكترم ميگم ميگه همه جي خوبه .خودم دور شكمم اندازه كرفتم 103 هست در ضمن جنين پسر هست يعني وضعيت دختر با پسر فرق داره. به نظر شما خوبه اخه نظر شما خيلي برام مهمه من شهرستان شيراز هستم .ممنون 
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وخدا قوت چند روزه که دچار ترشح ودرد در ناحیه زیر شکم بودم تا اینکه با شدید شدن دردم به پزشک زنان و زایمان مراجه کردم که ایشون بعد از معاینه گفتن که عفونت و زخم دهانه رحم دارم و امروز صبح برام فریز کردن دارو هایی که برای من تجویز کردن 1.سفالکسین500 و آمپول جنتاماکسین و پماد پوویدون 10%هست که چون اون موقع حالم خوب نبود متوجه نشدم که پماد رو چجوری باید مصرف کنم لطف کنید من رو راهنمایی کنید ممنون
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دكتر عزيز. هفته 35 بارداري هستم. زير شكمم خيلي ترك خورده و حالا تركهاي سمته زيره نافم بعضي جاهاش قرمز و متورم شدم تقريبا مثل تاول و خيلي ميخارند. اينها جي هستن طبيعي است يا بيماريست؟ براي ني ني مشكلي ايجاد ميكنن؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من روز 12پریودم در مرداد یک رابطع داشتم وبرای اینکه پریود شهریورم را تغییر بدهم .از 30 مرداد تا 5شهریور قرص الدی خوردم بهد که قرص الدی قطع کردم 5روز بهد خونریزی کردم .حال 2سوال دارم ایا این خونری پریود حساب میشود؟2-ایا احتمال بارداری وجود دارد ؟ امیدوارم این 2سوال منو جواب بدین
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر من چند ماه هست که بر روی دستگاه تناسلیم مخصوصا در قسمت بالا جوش های عفونی میزنم و البته بعضی از اون ها خیلی وسیع و غیر قابل تخلیه است و ماه ها می مونه من بعد از اصلاح همیشه پوستم رو نرم میکنم و از هر روش اصلاح که استفاده میکنم هیچ فرق نمیکنه خیلی ممنون از وقتی که میذاريد
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من میخواستم این ماه تاریخ پریودم را با قرص الدی تغییر بدهم وبعد روز 6پریودم رفتم ازمایش خون بتا دادم که جوابش منفی بود وبعداز 5پریودم شروع به خوردن قرص الدی کردم البته از وقتی که ازمایش بتا داد م بعداز ان اصلا نزدیکی نداشتم ومن قرصامو تا 17 شب خوردم .و4تای اخری نخوردم الان 8روز از قطع قرص الدی گذشته هنوز پریود نشدم میشه بگید دلیلش چیست ایا هنوز واسه پریود شدن صبر کنم؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
آیا احتمال حاملگی هست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.برای باردارشدن 5عدد قرص لتراکس باید مصرف کنم.3 عدد ان را مصرف کرده ام از وقتی خورده ام زیر دلم و تخمدان هایم درد میکند یعنی مشکلی دارم؟چرا این طور شده ام؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ولی خانم دکتر من کاشان زندگی میکنم.میشه راهنماییم کنید که چه ازمایشاتی بدم؟سونوگرافی ای هست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دوباره مزاحم همیشگی، امیدوارم حالتون خوب باشه و سایه تون همیشه بالای سر مریضاتون باشه. من ۱۸ روز دیگه زایمان دارم و اینجا تو سويد، همیشه زایمان طبیعی انجام میشه مگر در موارد خیلی خاص. من هم کلا خیلی می ترسم از زایمان طبیعی و اینو به دکترم هم گفتن و قراره با شروع دردها بهم اپیدورال رو سریع بزنند و صبر نکن چون آستانه درد من پایینه و فشارم سریع میفته. خانم دکتر برام دعا و کنید و اگر پیشنهادی برای راحت تر شدن زایمان دارید بهم بگید، من خیلی می ترسم.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خسته نباشید خانم دکتر من پریود های منظمی دارم تقریبا من و همسرم از کاندوم و گاهیهم از روش نزدیکی مقطع استفاده میکنیم ایا باز هم امکان بارداری وجود داره؟ و ایا با وجود پریود باز هم امکان حاملگی هست؟ ممنونم ازتون
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من 20ماه گدشته فکر کنم پریود شدم..قبل این اتفاقات علائم داشتم که دنزدیک به پریود شدنمه..هنوز پریود نشدم..
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من تو سه ماهه اول بارداری زنجبیل خوردم که سقط شد بچم.شما پرسیدید آیا جنین رو برای اتوپسی فرستادند؟نه نفرستادن.آیا زنجبیل ممکنه باعث سقط شده باشه؟جنینم ورم هم داشت.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
دکتر جان تو رو خدا جواب بدید برامون خیلی مهمه.من 19 مرداد با نامزدم رابطه داشتم البته دخول کامل نبود چند قطره خون داشتم سریع قرص اورژانسی مصرف کردم.5شهریور تا 10 ام پریود بودم.دوباره 17 ام پریود شدم اما خون به صورت لکه بود.پردم حلقوی با خونریزی کمه.بکارتم پاره شده؟احتمال بارداری هست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 3045 از 6994