شماره صفحه: 3161 از 6273
سلام خانم دکتر خسته نباشید . من آزمایشام رو بردم دکتر فوق تخصص غدد . ایشون از من پرسیدن پریود شدنم رو گفتم قبلا 60 روز یکبار میشدم و زمانی که برای بارداری اقدام میخواستم بکنم ، گاهی با آمپول پروژسترون . با کلومیفنم باردار شدم اما الان بعد از 3 تا سقط دیگه 35 روز یکبار میشم و تمکگذاری هم روز 18 دارم . اما ایشون تو پروندم زدن که آمنوره اولیه با مصرف کلومیفن و تزریق پروژسترون . PCOS در صورتی که من پلی کیستیک نیستم اصلا کیستی ندارم . نصف قرص لووتیروکسین دادن و گفتن پرولاکتینت برای من مهم نییست . گفتم باعث سقط میشه گفتن که خوب بگو دکتر زنان برات دارو بده . آزمایشام رو زیر براتون مینویسم . ایشون درست میگن . اخه من اگه امنوره باشم تازه باید ثانویه باشم . من پریود میشم . تعجب کردم . بعد از دیدن آز هورمونیم هم یه سری ضرب و تقسیم کرد . نوشت 48.84 . این ازمایش روز سوم همراه با نرمال رنجشون هست . ممنون میشم . اخه من امنوره اولیه بعید میدونم باشم . گیج شدم . (TSH : 4.4 (.4-6 (T4 : 5.24 (4.5-12.6 (T3 : 88.3 ( 76.3-220.8 (ANTI T.P.O : 73.28 ( 1-16 (ANTI THYROGLOBULIN : 120.7 ( 5-100 (FSH : 11.3 (3.5 - 9.2 (LH : 4.02 ( 1.9-9.2 (PROLACTIN : 973.7 ( 132-498 (ESTERADIOL : 12 ( UP TO 112 (TESTOSTERONE : .03 ( .02 - 1.2
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من 9 ماهه برای بارداری اقدام کردم 5 ماهه متفورمین میخورم این ماه کلومفین هم خوردم از روز 5 پری 2 عدد تا 5 روز روز 12 رفتم سونو یه فولیکول 3*9.7 داشتم که دکتر بهم 2 تا آمپول داد ایا با این سایز امکان بارداری وجود داره؟اگه نه آیا راهی هست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
من در روز 6خرداد با همسرم رابطه داشتم و از هیچ روش پیشگیری ای استفاده نکردیم.میخواستم بدونم امکان بارداری هست؟همچنین اگه راهنماییم کنید که بی بی چک چند روز بعد از رابطه درست نتیجه رو نشون میده ممنوون میشم. با تشکر
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام وتشکراز خانم دکتر ایابعدازسقط جنین 7هفته بایدروگام تزریق شود؟ گروه خونی مادر oمنفی وپدرoمثبت؟درصورت پاسخ مثبت کی باید تزریق شود؟متشکرم باآرزوی توفیق روز افزون برای شما
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
یه سوال دیگه:آیا در این سن بارداری(14هفته) خوابیدن به شکل طاق باز ضرر داره؟یا حتما باید فقط به پهلوی چپ خوابید؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام بنده هفته سی ویک بارداری هستم بنده مولتی ویتامین پریناتال مصرف می کردم ولی سری جدید داروخانه به بنده مولتی ویتامین مینرال داده آیا اشکالی دارد؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.پزشک من من را از مصرف مولتی ویتامین منع می کند اومیگوید اضافه وزن و فشار میآورد.اما درمرکزبهداشت بهم توصیه میکنند مصرف کنم.نمیدانم چه کارکنم؟من الان فقط اسیدفولیک وآهن مصرف میکنم.آیا میشود اسیدفولیک و آهن و مولتی ویتامین را مصرف کرد؟ آیا واقعا مصرف مولتی ویتامین مضرر است؟ آیا مولتی ویتامین مصرف نکنم فرزندم کم وزن به دنیا می آید؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز. خسته نباشم من حدودا فردا پنج شنبه 7 هفته بارداریم پر میشه وارد هفته هشتم میشم الان حدود 3 شبه که شبا بد خواب شدم احساس تنگی نفس و سنگینی در معده ام میشم صبح ها فقط حالت تهوع دارم. گاه گاهی هم زیر دلم درد و رحمم درد میکنه، حالت ضعف هم بهم اضاف شده ، خیلی عصبی شدم و بهرچیز گیر میدم و حوصله شلوغی رو هم ندارم حتی همش فکر میکنم بچم سقط میشه با اینکه هیچ سابقه سقط حتی در خانواده هم نداشته و هیچ مشکل جسمی هم نداشتم آیا این حالات طبیعی و امکان داره تا کی طول بکشه
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام وخسته نباشید .خانوم دکتر 9 ساله ازدواج کردم.4 ساله که عروسی کردم.از این دوره سیکلم اقدام کردم برای بارداری.11 و 13 دوره اقدام کردم 15 دوره ام هم میخام اقدام کنم.بعد از نزدیکی بیشتر از 20 دقیقه نمیتونم دستشویی نرم. چند بار در یک دوره میتونم اقدام کنم.با توجه به اینکه شنیدم باید تا صبح دستشویی و حمام نرم آیا مشکلی پیش میاد؟حامله نمشم اینطوری؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر.من سوال قبلیمو ک جواب دادید،گفتید عدد16 دلیل بر بارداری نیست.پس دلیل این حالتام چیه؟من از29اسفند دیگه پریود نشدم. پس حساس بودن سینه هام و درد تخمدانام،دلیلش چی میتونه باشه؟اگه حامله نیستم،پس چرا جواب ازمایش منفی نمیشه و هردفعه مشکوک میشه و حتی عددشم نسبت ب دفعه قبل بیشتر؟از12به16پیشرفت داشته.دلیل این چیه؟ خانم دکترراهنماییم کنید
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض سلام و خسته نباشید.در همان روز های اول پاک شدنم رفتار پر خطر داشتیم و فردای آنروز 4 قرص اچ دی خوردم یعنی هر 12 ساعت دو عدد و دو روزی هم تهوع داشتم و خوب شدم و 5روز از خوردن دارو می گذرد و حالا از امروز صبح یک نوبت لکه بینی داشتم و درد زیر شکم و تهوع هم دارم که درد مثل پریودی می باشد.در ضمن من 6 ماه هست که زایمان کردم و شیر هم می دهم و دو دوره هست که پریود هم می شوم.ایا اقدام دیگری لازم است؟این که نشانه بارداری نیست؟کاری میشود انجام دهم که 100% مطمین بشم بارداری در کار نیست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام ممنون ازاینکه به سوال قبلم سریع جواب دادین. میخواستم بپرسم ازبین رفتن وصاف شدن کلیتوریسم میتونه بخاطر خودارضایی با فشارآب باشه؟ یا میتونه حتمال یه نوع بیماری باشه؟ اگه لطف کنین جوابو به ایمیلم بفرستین ممنون میشم.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر.با توجه به سونویی که دیروز انجام دادم و شماهم فرمودید که عالیه پس علت این دردهای خفیفی که من در زیر شکم و گاهی کمرم دارم چیه؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید.من تمام رژیم وتغذیه برای تعیین جنسیت و کردم حتی روزنزدیکموروز9و12 تخمک گذاریم انجام دادیم ولی روز18هم نزدیکی داشتیم اون روزتقریبا مشکوک بود که جلوگیری خوب صورت گرفته یا نه٫الانم حامله هستم هفته16 هستم سونوگرافی گفته که جنین دختره٫ امکان داره که حاملگی همون روز 18 صورت بگیره یا شاید سونوگرافی اشتباه کرده باشه؟منتظر سونوگرافی بعدی باشم؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام.ده فروردین شروع آخرین پریودیم بوده.باتوجه به اینکه 16فروردین و2ادیبهشت نزدیکی داشته ام الان نمیدونم کدومشون باعث بارداریم شده.ازسه روزپیش تاالان لکه بینی تیره داشته ام که دیروزرفتم سونودادم میگفت باتوجه به تاریخ پریودیم جنین نسبت به سنش کوچیکتره ولی قلبش تشکیل شده.میگفت دل دردولکه بینیت مال اینه که تهدیدبه سقط شده.دکتربرام شیاف پروزسترون 400نوشت 7عدد.به نظرشماوضع من وخیمه؟دقیقامن هفته چندبارداری ام؟مرسی
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 3161 از 6273