شماره صفحه: 353 از 7884
سلام خانم دکتر ببخشید یک سال پیش برای جلوگیری دکتر برام یاسمین رو تجویز کردن که خیلی بد بودسردرد داشتم افسرده شده بودم و هیچ میل جنسی ای نداشتم و مصرف رو قطع کردم بعد از یک سال روکین استفاده کردم بهتر از یاسمین بود کمتر از اون علایم ولی باز اون حالتارو داشتم میخواستم بپرسم شما چه قرصی رو پیشنهاد میکنید که کمترین عارضه رو برام داشته باشه 25 سالمه و بیماری ای ندارم اگر ممکنه ایرانی هم معرفی کنین ممنونم واقعا لطف میکنین
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز. آخرین پربود من 4 آذر بود و دوره های پریودم بین 40-36 روز طول می کشه. سه شنبه تست بتا تیتر دادم که مقدارش 13460 و سونو گرافی کردم گفت ۵ هفته باردار هستی در صورتی که اونموقع ۷ هفته از آخرین پریود من می گذره ! الان شک کردم که آیا همه چی خوبه ؟ می شه مقدار عدد بتا را برای من تفسیر بکنید و با توجه به اون در چه هفته ای هستم ؟ سونوگرافی فقط ساک بارداری را دید ولی جنین و قلبش دیده نشد. هیچ علایم خاصی ندارم و درد هم ندارم. فقط نگران شدم که چرا تفاوت می کنه هفته ها! از وقتی که می گذارین خیلی خیلی ممنونم و براتون آرزوی سلامتی می کنم.
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکتر جان در هفته 16 بارداری هستم این دفعه که پیشتون اومدم یکسری دارو نوشتین که وقتی از داروخانه گرفتم برخورد و حرفهای داروخونه ای یه جوری بود که منو به شک انداخت میخوام مطمئن شم که همونی که شما نوشتین رو بهم داده تو فایل پیوست عکس دارو رو میفرستم فعلا مصرف نمیکنم منتظر پاسخ شمام
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانوم دکتر من همونطور که گفتم یه دختر پتج ساله دارم سال 92 عادت ماهیانه ی منظمی نداشتم بهمن ماه باردار شدم به شش هفته نرسید سقط شد خود به خود یه سال گذشت تا امسال که اخرین پریودم 27 اردیبهشت بود باز پریودم نامنظم بود باردار شدم ولی متاسفانه سونو با اخرین پریودم نمیخورد گفتن ساک رشد نکرده ومتاسفانه 12مرداد کورتاژ شدم دکتر بهم گفت نباید باردار بشی چون سقط مکرر داری باید ازمایش بدی معلوم بشه مشکل چیه ولی از شانس گند من من دوباره باردار شدم 11آدر اخرین پریودم بود بعد از کورتاژ پریودم منظم شد وقتی ازمایش دادم مثبت بود سونو رفتم گفتن پتج هفته ایی ولی ساک حاملگی دفورمه است و راکسیون دسیدوار ضعیف دارد ودر قسمت میانی کاویته رحم قرار گرفته بهم گفتن دوهفته دیگه باید سونو بدم من قرار بود تحت نظر رویان باشم 6 وقت داشتم برم رویان از دیشب مقدار کمی خونریزی داشتم خیلی ناراحتم میترسم از اینکه دوباره سقط بشه و کارم به کورتاژ بکشه هیچ نسبت فامیلی هم با شوهرم ندارم خونریزی ندارم میرم دستشویی گاهی یه بند انگشت ترشح قرمز رنگ ازم دفع میشه البته همیشگی نیست ترو خدا بگید مشکل دارم دلنگرانم وضعیت نابسامان دارم ترو خدا راهنمایی کنید تا دلشورم برطرف بشه ممنون
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ببخشید من هفته 10 بارداری هستم صورتم خیلی جوش زده محلول ضد جوش الکل داره بزنم به صورتم مشکل داره?
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر من پریودم نامنظم یعنی مشخص نیست زمانش.چند روز بعداز نزدیکی میشه ازمایش خون بتا انجام بدهیم که مطمعن بشیم باردار نیستیم؟
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام،خانم دکتر دیشب ازتون پرسیدم برای درمان عفونت چی مصرف کنم که فرمودید کپسول زینوفیلوس استفاده کنم،دیشب این کپسول تهیه کردم،دکتر داروخانه گفت دوره درمان 14روز و روزی یکی اما روی بسته ی دارو نوشته دوره درمان 7روز و روزی دوتا!میخواستم نظر شما رو بدونم که دوره درمان چند روز و روزی چندبار استفاده کنم؟؟؟؟ممنونم از پاسخگوییتون
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ببخشید خانم دکتر با بالا بودن پرولاکتین ومصرف قرص کابرگولین حین درمان در صورت حامله شدن ایا اثر بدی رو جنین میذاره؟؟
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز. من 4 ماهه اقدام کردم ب بارداری ولی هنوز باردار نشدم سونو از تخمدان و رحم انجام دادم مشکلی نبوده ..ازمایش هورمونی هم انجام دادم که فقط پرولاکتین وlhمشکل داشتند روز 9 ام سیکل :prolactin=45 ng/ml ورنج طبیعی ان femal=5.5-26 postmono=1/5-1905 است وlh =14.4 mlu/ml ورنج طبیعی ان femal:fol=1.9-9.2 mid cycle=10-80 ,lut=1.3-10.8 postwithout hor. therapy=15.4-53.3 میباشد... من کرمان زندگی میکنم دکتر به من گقته که احتمالا کیست تخمدان دارم و پرولاکتینم بالاست در حالی که دکتر سونو گفتن رحم تخمدان مشکل نداره..کدومش درسته؟؟ دکتر برای من 8قرص کابرگولین تجویز کرده هفته ای 2تا تجویز درستیه؟؟؟من از بعد از اتمام پریودم زیر بغل وکنار سینم درد گرفت والان که19ام سیکلمه هر دو سینم سنگین شدن و دردناک ؟میتونه ب علت پرولاکتین بالا باشه؟ با تشکر از شما
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام وخسته نباشیدخدمت خانم دکتر خواهش می‌کنم جوابموبدین من۲۵سالمه ومجردم۳سال پیش باپسری ک قراربود ازدواج کنم بقران یکباررابطه داشتم واندازه ی برگ دستمال کاغذی خون داشتم ۴ساعت بعدب متخصص زنان رفتم گفتن پارگی پرده ازدوطرف کامل دارم دوباره ۷ماه بعدب متخصص زنان رفتم گفتن پردم حلقوی ازنوع گشاده وممکنه خون نداشته باشم الان ب اصرار خونوادم۳۲دیگه قراره باپسردیگه ای عقد بکنم ورسم مااینه ک بامادرشوهروچندتاازبستگان واسه گواهی سلامت ب دکترزنان بریم چندبارتصمیم ب خودکشی میگیرم بنظرشمااگه واسه گواهی برم دکتر بهم میده؟رازموبرملانمیکنه؟توروخدا خانم دکتر کمکم کن چیکارکنم
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام.خانوم دکتر من 8ماه پیش از قرص زدبارداری اورژانسی از اینایی ک 2تایی استفاده کردم.از اون موقع له بعد نظم پریودم بهم ریخته و هرماه چندروز میوفته عقب.تا قبلش از اچ دی استفاده میکردم و منظم بود.الان باید چیکار کنم؟؟
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر من از شما پرسیدم پریودم نامرتبه چطور مشخص کنم باردار یا ن من عقد هستم وشما گفتید 2هفته بعداز نزدیکی خانم دکتر من 25روز بعداز نزدیکی ازمایش خون بتا دادم نوشته بود نگاتیو ایا خانم دکتر دیگه امکان بارداری نیست لازم دوباره تست بدم.خانم دکتر من 3بار پیام دادم ولی جواب ندادین خواهش این بار جواب بدین
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام،خسته نباشید خانم دکتر،اگر به کودکی در 6 ماهگی واکسن تزریق شود چند مدت باید زن حامله از او دور باشد؟ممنون از زحمات شما.
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز ممنون ک جواب میدید.قبلا ازتون پرسیدم ک زیر شکمم بشدت درد دارد و سینه هام سفت شده و درد داره فرمودید بخاطر هورمونهاست.اما بعد از گذشت چند روز ک روز24پریودیم هستم بازم همون دردهارو دارم و جوش زیادی روی صورتم و بازوهام زدم در طول روز هم خیلی گرسنه میشم.آیا بخاطر هورمون هاست هنوز.یا ممکنه باردار باشم ؟؟از وقتی ک میزاریدممنونم
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید من هفته سیزده بارداری هستم. از ابتدا لکه بینی داشتم. حدود یک ماه و ده روز سیکلوژست استفاده کردم و چون کلا لکه بینی قطع شد دکتر دیگه برام تجویز نکرد ولی الان بعد سه روز از قطع دارو دوباره یکبار لکه بینی داشتم. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟آیا دوباره سیکلوژست استفاده کنم؟ سه روز دیگه غربالگری مرحله اول دارم و در سونو هفته ششم ضربان قلب جنین مشاهده شده و آزمایشاتم هم مشکلی نداشت.یه مسئله دیگه هم اینکه الان سه روزه هر چی میخورم دل درد میگیرم و پهلوهام تیر میکشه. آیا این چیزا طبیعیه؟ خیلی خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنین
( این سوال 5 ماه قبل مطرح شد و 5 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 353 از 7884