شماره صفحه: 353 از 8014
سلام دکتر جان خوبین؟ میخواستم بدونم تا چ تاریخی مطب تشریف میارین تا قبل از سال نو. ممنون
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام. من دو ماه قبل یک هفته باردار بودم و سقط کردم امروز بعد از پاکی لک بینی دارم. می خواستم دوباره برای بارداری اقدام کنم باید صبر کنم لک بینی تمام شود یا اشکالی ندارد نزدیکی داشته باشم؟ممنون
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر ، ممنون از وقتى كه ميزارين . راستش من خيلى نگران بودم ، الانم هيتم همچنان . نمىتونم هم دكتر برم . نا اميد بودم كه اگه اينترنتى سوال بپرسم هم كه شايد كسى جواب نده . تا سايت شما رو الان ديدم يكم خيالم راحت شد .. من ٢٣ سالمه ، آخرين بار حدود ١سال و نيم پيش بود كه رابطه داشتم اما مشكلى پيش نيومده بود . گاهى وقتا خود ارضايى ميكردم . اما حدود ٣ ماهه كه روند پريودم عادى نيست . يه هفته فقط لك بود بعد از هفته ى دوم عادى ، ماه بعد از تاريخى كه ماه پيش پريود اصليم شروع شده بود دوباره يه هفته لك ، بعد باز عادى . يعنى هر ماه يك هفته پريود اصليم عقب افتاده و قبلشم لك داشتم . الانم كه پريودم تموم شده چند روز پيش خودارضايى كردم كه باز از فرداش دوباره الان چند روزه لك دارم گاهى يكم درد . الان نميدونم مشكل چيه . يعنى به خاطر اين خودارضايى هام مشكلى پيش اومده ؟ من واقعا خيلى نگرانم . ممنون ميشم راهنماييم كنين .
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من الان 8روز از تاریخ پریودم گذشته و پریود نشدم بعد چهار روز پیش تست زدم دو بار جوابش مثبت بود اما دیروز و امروز تست زدم منفی دلیلش چیه اصلا باردار هستم یا نه آیا آزمایش حاملگی بدم یا نه ؟
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید خانم دکتر من از روز 5 ام بریودم برای عقب انداختن آن (به خاطر سفر) شروع به خوردن قرص سیبروترون کامباند کردم و 12 تا خوردم ولی هرروز حالت تهوع شدید دارم به حدی که تا ظهر نمی تونم برم سرکار. دیگه می خوام قطعش کنم.به نظرتون احتمال داره حدود چند روز دیگه بریود بشم؟ اگر 2تای دیگه بخورم و دیگه نخورم چطور؟ لطفا راهنمایی فرمایید. خیلی این موضوع ذهنمو درگیر کرده.
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر. من 6 ماه بنا به تشخیص نداشتن فولیکول غالب سیپروترون کامپاند مصرف کردم و بعدش 3 دوره دراسپیل مصرف کردم. الان من نشون شدم و تا 2 سال دیگه قرار نیست ازدواج کنم و رابطه جنسی ندارم.تو مدتی که از قرص جلوگیری استفاده میکردم پوستم خیلی خوب شده بود.الان من اشکال نداره دوباره از این قرصا استفاده کنم؟دو ماهه که قرص مصرف نمیکنم ولی تو این 2 ماه هر دو باری که پریود شدم با تاخیر 7 روز بود و خیلی جوش میزنم
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانم دکتر عزیز من واسه درمان نا باروری به تازگی تحت درمان هستم این آزمایشات اولیمه که روز سوم پریودی دادم میشه یکم کمک کنید ؟آیا این آزمایش ها نرماله؟ ذخیره تخمک دارم؟ سپاس فراواااان BUN ............................19 mg/dl 8-24 Creatinine................ 0.8 mg/dl 0.5-1.2 Protein ( Total ) .........7.2 g/dL 6.6-8.8 Albumin................... 4.3 g/dL 3.8-5.1 Direct Bilirubin.......... 0.21 mg/dl 0-0.3 Total Bilirubin .........0.84 mg/dl 0.2-1.2 S.G.O.T. ( AST )..... 26 U/L Female:<31 S.G.P.T. ( ALT )...... 23 U/L Female:<31 Globulin ......................2.9 g/dL < 3.5 Na ( Sodium )..... 139 mEq/L 136 - 147 K ( Potassium ) ....4.0 mg/dl 3.50 - 5.50 Alk.Phosphatas............................ 199 TSH .....................<3 dayes:0.68-29 4-30 dayes:0.51-11 2-12 mounth:0.55-6.7 1-6 years:0.45-3.6 7-12 years:0.61-5.2 13-16 years:0.36-4.7 Adults: 0.3-5.5 3.4 micIU/ml CSF LH .............Adult Female Follicular: 1.7- 15 Luteal:0.6-16.3 Ovalatory Peak:22-57 Postmenopausal: 12-100 19.0 mIU/ml CSF FSH ...............Female: Follicular: 3.5-12.5 Ovulatory peak: 4.7-21.5 Luteal:1.7-7.7 postmenopausal:25.8-134.8 7.2 mIU/L citrate Testosterone....... 0.8 ng/ml synovia fluid 0.26 - 2.90 Prolactin .......ng/ml13.7 CSF Female:2.8-29.2 Menopause:2.1-17.7 DHEA-SO4 ...... 1.19 micg/ml citrate 0.40 - 2.17 Estradiol.......51.8 pg/ml synovia fluid Follicular: 9-175 Luteal:44-196 Periovulatory: 107-281 Treated Menopausal: 42-289 Untreated Menopausal: 0-20 Oral Contraceptives: 0-103
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خدا قوت1- براي لكه بيني از قرص اچ دي استفاده مي كنم كه فقط با اين قرص بهتر شدم و قرصهاي ضعيف تر بهبودي نداشتم حال اطرافيانم مي گن كه اين قرص ها نازايي مي آورد چكار كنم به محض قطيع اين قرص مشكل برمي گردد2- آزمايش سنجش استخوان براي پوكي استخوان از چه سني ضروري است طي آزمايشات اخير كلسين و د3 خوب بوده و هفته اي سه بار قرص كلسيد دي استفاده مي كنم ولي چون مادرم پوكي استخوان دارند مي ترسم؟ ممنون
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام من دو سال ونیم هست که ناباروری دارم دکتر گفتن تنبلی تخمدان دارم و این دوره برام 12 تا آمپول follitrope 75iuنوشتن که از روز3 مصرف کنم امروز رفتم داروخانه که آمپولها رو بگیرم بهم آمپول fostimon 75in دادن میخواستم بدونم این 2 آمپول باهم فرق دارن؟اگه فرق ندارن به نظر شما کدوم بهتره؟( اخه دوره های قبل که مصرف میکردم follitrope مارک LG استفاده میکردم ولی الان داروخانه نداشت و آمپول fostimon ساخت سوییس رو داد) لطفا راهنماییم کنین خیلی نگرانم مرسی
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من 6ماهه اقدام به بارداری کردم،ازمایشاتم نرماله، همسرم هم سالم هستند ،سه ماهه متفورمین روزی سه عدد استفاده می کنم، به نظر شما کلوفمین استفاده کنم ایرادی دارد اخه تا بعد عید به پزشک دسترسی ندارم
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام باتوجه به سوال فبلی(سلام ﺧﺎﻧﻢ دﮐﺘﺮ ﻫﻔﺘﻪ ﺳﯽ و ﭼﻬﺎر ﺑﺎرداری ﻫﺴﺘﻢ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﮐﻤﺒﻮد ﭘﺮوﺗﯿﯿﻦ ﺳﯽ در ﺣﺪ 66 درﺻﺪ ﺗﺎﮐﻨﻮن روزی ﯾﻪ دوﻧﻪ اﻧﻮﮐﺴﺎﭘﺎرﯾﻦ 6000 اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯿﮑﺮدم دﮐﺘﺮم ﮔﻔﺘﻪ از ﺑﯿﺴﺖ و ﭼﻬﺎرم اﺳﻔﻨﺪ ﺑﺠﺎی اﻧﻮﮐﻮﺳﻮﭘﺎرﯾﻦ روزی دو ﺗﺎ ﺑﺰﻧﻢ ﺗﺎ در ﺻﻮرت زﯾﻤﺎن اﺣﺘﻤﺎﻟﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻪ ﺿﺪش رو ﺑﺰﻧﻪ و از ﺧﻮﻧﺮﯾﺰی ﺷﺪﯾﺪ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﮐﻨﻪ آﯾﺎ در ﻣﺎن ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﺷﺪه ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺳﺖ ؟ ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻮال 1 روز ﻗﺒﻞ ﻣﻄﺮح ﺷﺪ و 1 روز ﻗﺒﻞ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺳﻮال ﭘﺎﺳﺦ داده ﺷﺪه اﺳﺖ .( ﺮای ﺗﺸﺨﯿﺺ ﺻﺤﺖ ﺗﺠﻮﯾﺰ دارو ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ازﻣﺎﯾﺶ ﺧﻮن را ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ .) جواب آزمایشم Porptoein c active........66 رنج نرمال 70 به بالا بود آیا درمان مناسب است؟
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانم دکتر عزیز. من 14 روزه ترشح به همراه درد در ناحیه زیر شکم ،تخمدانهایم و لگن دارم. 13 اسفند میبایست پریود میشدم که رخ نداد .16 اسفند تست خون و سونو دادم.تست منفی و در سونو هم یک فولیکول بالغ 20 در تخمدان راست و چند فولیکول. که بزرگترین آن 12 در تخمدان چپ.ضخامت آندومتر7 و مقادیر کم مایع آزاد دیده شد.با توجه به اینکه تخمدانهایم پلی کیستیک هستند آیا با این فولیکول بالغ احتمال تخمک گذاری و بارداری در این زمان وجود دارد یا باید آمپول بزنم برای پریودی.
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
از يك سال پيش بدليل لكه بيني وخونريزيهاي زياد بين دوقاعدگي به پزشك مراجعه كردم پس از انجام سونو واژينال كم كاري تخمدان تشخيص داده شد و متفورمين روزي 2 عدد حداقل براي مصرف يك سال تجويز شد. بعضي از ماهها كاملا خوب شدم و بعضي ماهها گاها لكه بيني داشتم. و الان خونريزيهاي بين قاعدگي خيلي زياد شده .مجددا به پزشك مراجعه كردم.و سونو واژينال جديد(روز هفتم قاعدگي) و اآزمايش خون انجام دادم: رحم در ابعاد 50*39*96 ضخامت آندومتر 5.5mm , triple layer در قسمت فوقاني كاويته آندومتر مقداري مايع حاوي int.echo ديده شد.( بيمار در فاز bleeding است) در جدار خلفي تحتاني بادي رحم ميوم پريفرال به قطر 17mm و در جدار قدامي و rt-lat ميوم پريفرال 10.5 mm ديده شد. تخمدان چپ 32*24 حاوي تصوير كيست فوليكولار ساده 25*22mm ديده شد. تخمداننراست به ابعاد 26*18 mm حاوي فوليكول هاي كوچكتر از 1cm مي باشد. مايع آزاد در فضاي لگن مشهود نيست. تجمع مقداري clot در كانال سرويكس ديده شد بطوري كه قطر كانال آندوسرويكس 13 mm ميباشد.
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
میخام با کسی ک دوستش دارم ازدواج کنم...اما یه مشکل هست اون قبلا ازدواج کرده و برای اینکه حامله نشه ۱۲عدد امپول زده...بهد از ۱۰ماه هم ب دکتر مراجعه کرده گفتن تخمک هات ضعیف هس نمیتونه حامله بشه از این جریان ۲سال میگذره و تو این ۲ سال هم هر ماه پریود میشه...امکانش هست تخمک ها تر میم شده باشن...و بتونه حامله بشه؟دو ساله از شوهر اولش جدا شده و هیچ هم بستری نداشته است تو این ۲ سال؟لطفا راهنماییم کنید خیلی دوستش دارم
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر، من دختری 23 ساله هستم. با وجود رعایت بهداشت فردی دچار خارش واژن میشم... که نشستن داخل سرکه و جوش شیرین هم فایده ای نداره. قبلا دکتر برام قرص و پماد تجویز کرد که با پروسه طولانی خوب میشه! الان هم باز دچار خارش شدم.. تجویز شما چیه؟؟؟ راهنمایی کنید لطفاً
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 353 از 8014