شماره صفحه: 3901 از 5249
سلام من دو تا کیست در تخمدان چپ دارم چند باری تا الان از درد زیاد مجبور شدم برم بیمارستان و امپول بزنم.ازمایش ca125 هم بیشتر از نرمال بود یعنی 50 رنج زیر 30 نرمال بود و دکتر گفت که اندومتریوزم و یکی از کیستها تیغه داره و سایزشون 2 میلی متر هست. الان برای بارداری اقدام کردم و پریودم نا منظه شده بر عکس همیشه که 28 روزست. میخواستم ببینم جفقدر احتمال داره طبیعی باردار شم و اکه نشد و نیاز به جراحی داشت هسترا و لاپراست یا جراحی با بیهوشی؟ ممنون از لطف شما
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر اکثر کلینیکهای نازایی انجام هیسترو رو قبل از ivf برای همه اجباری کردن . واقعا نیازه؟ یعنی سونوگرافی کافی نیست؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام ممنون از جوابتون...باتوجه به توضیحتون درمورد قرص دگزا متازون...خودم که دکترم گفته از 2سیکلم روزی یکی به مدت 10روز...دو سه روزه شوهرمم میخوره میگه شاید بهتر باشه...بنظرتون شوهرم بازم بخوره ضررنداره؟نتیجه بدی نمیده؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید.من 1 ماه دیگه عروسیمه میخوام قرص جلوگیری مصرف کنم روکین خریدم.امروزم روز 4 قاعدگیمه خواستم بدونم اگه از روز 5 شروع کنم مشکلی نیست؟ لازمه از روش دیگه هم برا جلوگیری استفاده شه؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من قبلا سابقه یه سپتوم داشتم که با هیسترو برداشته شد.بعد از اون با عمل انتقال باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد .حالا دوباره قراره بذارم باردار شم دوباره هیسترو شدم و دکتر گفت خراشایی به آندومترت دادم که بالا بیاد غیر از این مشکلی نداری. ولی بعد از عمل دارویی غیر از کلسیم بهم نداد حالانمی دونم این کلسیم برای چیه؟ ممنون میشم جوابمو بدید.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
SALAM arze adab man chan dore hastesh ke ghors haye zede bar dari masraf mikonam shayad in 5 bare ke daram masraf mikonam ama az doreye ghabl lakeye khoon mibinam kami ham negaran shodam in dafe bad az dore am pas az inke hodoodan 4 rooz ghors khordam lake didam kheili naraht hastam agar mishe rahnamaeim befarmaid az tozihate mabsootetan motchakeram mamnoonam
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ببخشید.شرمنده ام دوباره مزاحم میشم.این عفونت توکسوپلاسموز به بقایای حاملگی ربطی نداره؟2.5سی سی بقایا دارم خیلی خطرناکه؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشی چند روزه سینه سمت راستم سنگین شده بود بعد این چند روز دیشب تب و لرز شدید و تهوع داشتم و سینم متورم و داغ شده بود و درد شدید میکرد به دکتر عمومی مراجعه کردم برای تب و لرزم دارو داد و گفت احتمالا سینم عفونت کرده به دکتر زنان مراجعه کردم چرک خشک کن داد که کپسولکلوگزاسیلین داد گفت 4روز بخورم اگه خوب نشدم دوباره مراجعه کنم سوالم اینه که 1- چه ارتباطی بین تب و لرز و درد سینم بوده چون هم زمان شروع شده 2-امکان داره که مشکل دیگه ای غیر از عفونت داشته باشم 3-دخترم 23ماهه هستش آیا باید شیر دادن رو بهش قطع کنم؟ در ضمن من از 5یا6ماه پیش سر سینم 1چیزی مثل کیست چربی یا عفونی به اندازه 2میل زده که کمی درد میکرد اما چون بچم شیر خواره نمی تونستم قطع کنم یا از دارو استفاده کنم
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
***شرمنده كه انقدر مزاحم ميشم/ميخواستم بدونم كه جطور ميتونم بفهمم كه مسئول بيهوشي بيمارستان مورد نظر خوب هست يا نه؟ ٢) ايا اين امبولي كه واسه ابيدورال استفاده ميكنن همونيه كه واسه سزارين از كمر به بايين بيحس ميكنن؟ با تشكر
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانم دکتر رضایی : دکتر من پس از تست پاپ اسمیر متوجه عفونت وازینال شده و شیاف واژینال مترو نیدازول ( قرص ) را تجویز کردند. اکنون 2 دوره پریود من بهم ریخته و حدود 3-4 روز جلو می افتد . ایا به این دارو مربوط است ؟ یا علت دیگری دارد ؟ دوره درمان را کامل کرده ام. با تشکر فراوان.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر من مبتلا به کیست شکلاتی تخمدان به اندازه ی 7 س بودم و 4 ماه پیش با عمل لاپاراسکوپی این کیست از بدن من خارج شد قبل از عمل آزمایش سی آ 125 من 77 بود و حالا که دوباره آزمایش داده ام این میزان به 73 رسیده است (رنج نرمال 35) فقط 4 تا کاهش داشته در صورتی که دیگر کیستی وجود ندارد من خیلی نگرانم لطف کنید و مرا راهنمایی کنید . در پاسخ شما فرمودید که آزمایش رو دومرتبه تکرار کنم و من این آزمایش را دوباره انجام دادم و باز هم همین نتیجه به دست آمد حالا من باید چه خاکی به سرم کنم ؟ فاصله بين انجام عمل جراحى وانجام ازمايش چقدر بوده است؟ خانم دکتر من این آزمایش رو 4 ماه پس از عمل انجام دادم . ارمایشات دیگر مربوط به تومورمارکر را نیز انجام دادید؟ من آزمایشات هرمونی انجام داده ام که نتیجه اش به جز پرولاکتین که بالا هست مابقی نرمال است . به جز آن آزمایش سی آ 9-19 انجام داده ام که نرمال است .
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و ببخشید از این که زیاد سوال می پرسم واقعا شرمنده ام و ممنون از شما به برام وقت گذاشتین. شما فرمودین عفونت قارچی ممکنه روی جنین تاثیر بذاره و براش مشکل ایجاد کنه. می تونم بپرسم عفونت و استفاده از کلوتریمازول ممکنه چه تاثیری رو جنین بذاره؟ بازم ازتون تشکر می کنم...
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر این نتیجه آزمایشات من که در روز چهارم قاعدگی انجام داده ام لطف کنید و نظرتون رو بفرمایید : Test………………………………………Result……………….………….Units…………….………………..Reference Range**** T.S.H…………………………………….2.0…………………………….ulU/ml………………Normal:0.25-5**************** FSH………………………………………2.4……………………………….IU/L……….…..Men:1.2-13.2……Follicular phase:2.9-12……..Ovulation peak:8-12……..Luteal phase:1.8-10.9……..Postmenopausal:33.5-149 ********* LH………………………………………1.28……………………………IU/L……………..Men:1.2-8.6……Follicular phase:1.0-11……Ovulation peak:10-80………..Luteal phase:1-14……..Postmenopausal:8.1-44********************* Prolactin…………………………..65.0…………………………..ng/mIL………..Male:1.8-20*********************** Testosterone…………………….0.6…………………………..ng/ml…………..Female:1.2-37……..Men:2.5-10……Women:0.2-0.95********************************************************************* DHEA-SO4……………………..0.72…………………………..ug/ml…………Men:<50 years:0.59-2.96 >50 years:mean:1.01…………Women:<50 years 0.40-2.17 >50 years:mean:0.63 ************************** Estradiol(VIDAS)………….36……………………………..pg/ml…………….Men:10-36………Females:Pre-menopausal:13-191……Post-menopausal:11-65************************************************* Inhibin-B…………………..97.8…………………………..pg/ml……………Normal:10-531……Normal Mense.Cycle:6-250…Postmenopausal :<5.0**************************************************************** Anti Mullerian Hormone:….8.2……………………ng/ml……………Prepubertal girls:0.13-4.5………Follicular phase 1 nd:0.5-7.4……….Follicular phase 2 nd:0.46-5.7……Leuteal:0.59-7.6……Cut-off<1 ng/ml:80% of the women show decreased ovarian reserve……….Cut-off<1 ng/ml:90% women show an Impaired ovarian response to a stimulatic****************************************************************************** TUMOR MARKERS …………………………………………………………………………………………………………………………….. CA-125………………….18.61…………U/ml….<35……Body Fluid:Not Established verify High Result in Next 14 Days by The Same Method.**************************************************************** NOTE:Hormon Done By Immuno Assay Fully Automated Analyser VIDAS : ELFA : Enzyme Linked Fluorescent Assay
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر اینکه اندازه ی یک کیست تخمدان طی یک سال تغییر نکند علامت خوبی هست یا خیر ؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
تخمدان سمت راستم به شدت درد میکرد دکتر رفتم سونوگرافی عادی و واژینال انجام داد گفت کمی عفونت داری داکسی سایکلین داد وکمی پیچ خوردگی تخمدان من نگران شدم لطفا راهنمایی کنید
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 3901 از 5249